FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ja bih na osnovu ovog rekao da se moze registrovati vise igraca prije svakog pretkola i plus jos jedan 24 sata prije prve utakmice u datom pretkolu
List A has to be submitted by the following fixed deadlines:
a. 20 June 2016 (24.00CET) for all matches in the first qualifying round;
b. 8 July 2016 (24.00CET) for all matches in the second qualifying round;
c. 22 July 2016 (24.00CET) for all matches in the third qualifying round;
d. 8 August 2016 (24.00CET) for all matches in the play-offs;
For the three qualifying rounds and the play-offs, a club may register a maximum
of one new eligible player on List A after the above-mentioned deadlines,
provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must
be completed by 24.00CET on the day before the relevant first-leg match
List A has to be submitted by the following fixed deadlines:
a. 20 June 2016 (24.00CET) for all matches in the first qualifying round;
b. 8 July 2016 (24.00CET) for all matches in the second qualifying round;
c. 22 July 2016 (24.00CET) for all matches in the third qualifying round;
d. 8 August 2016 (24.00CET) for all matches in the play-offs;
For the three qualifying rounds and the play-offs, a club may register a maximum
of one new eligible player on List A after the above-mentioned deadlines,
provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must
be completed by 24.00CET on the day before the relevant first-leg match
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 jun 2017, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vec sam se izjasnio, citaj pomnije.FrancescoTotti je napisao/la:Ordagic nije u opticaju. Jbt jesmo mi cudan narod kad na nesto napadnemo ne popustamoamypitar je napisao/la:Jucer crnjak nigdje niko ,sad u opticaju 4-5 imena (Petrak,Rahmanovic,Ordagic,Mehmedagic,Obradovic) + eto i Hadzic produzi.
Sa ovim pojacanjima i ekipom koju imamo, bili bi glavni favoriti za titulu.![]()
Nije Ordagic al jest Stojcev.
Evander sta ti mislis o svemu ovome, produzenju Hadzica, ovim imenima koja se spominju?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajde sto smo se mi ojacali nego bi i trenutnog prvaka drzave oslabili za jednog od najboljih im igraca + imali bi Rustemovica u ekipiMortemHz je napisao/la: Kako ne bi bio napredak..

@evander propustio sam. Jucer si bio daleko aktivniji.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ispred njih bi bili definitivno, jos ostaju smetljari i ŠirokiFrancescoTotti je napisao/la:Hajde sto smo se mi ojacali nego bi i trenutnog prvaka drzave oslabili za jednog od najboljih im igraca + imali bi Rustemovica u ekipiMortemHz je napisao/la: Kako ne bi bio napredak..![]()
@evander propustio sam. Jucer si bio daleko aktivniji.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Naš tri predstavnika će imena svojih protivnika saznati u ponedjeljak, 19. juna. Do ponoći istog dana dužni su dostaviti listu fudbalera koji će konkurisati za prvo pretkolo drugog po jačini UEFA takmičenja.collector je napisao/la:Da li se nakon zavrsetka prvog pretkola i eventualnog prolaska u drugo moze registrovati vise igraca ili samo jedan ???
Na A listi je dozvoljen maksimalan broj od 25 fudbalera, od kojih dva moraju biti golmana. Minimalno osam mjesta je rezervisano za igrače koji su prošli lokalne škole fudbala, odnosno igrače koji su omladinske selekcije prošli u klubu ili u nekom od drugih klubova iz asocijacije čiji je klub član. Pored imena tih igrača mora biti jasno naznačeno da li se radi o igračima iz vlastitog pogona ili asocijacije.
Ukoliko klub nema osam “lokalno istreniranih” igrača onda se maksimalan broj na listi A smanjuje za onoliko koliko nedostaje takvih igrača.
Inače, naši klubovi imaju prvo iskoristiti i ”džoker”, odnosno registrovati jednog novog igrača 24 sata prije prve utakmice prvog pretkola uz dostavljen dokument NS BiH da fudbaler ima pravo nastupa u domaćim takmičenjima u tom periodu.
Ukoliko prijavljivanjem novog igrača lista A pređe broj od 25 igrača klub će sa liste morati ukloniti nekog od ranije prijavljenih igrača.
Broj igrača na listi B je neograničen, ali lista mora biti dostavljena najkasnije 24 sata do početka određenog susreta. Na B listi se mogu naći igrači rođeni na ili nakon 1. januara 1996. godine s tim da su mogli nastupati za klub dvije godine nakon njihovog 15. rođendana.
Ukoliko prođu prvo pretkolo Evropske lige krajnji rok bh. predstavnicima za prijavu igrača za drugu rundu kvalifkacija je 7. juli do ponoći.
Znaći nova lista igrača koji imaju pravo nastupa.

Jaooooooo razlike na temi od juce .....
Prvo respekt za Horde
Drugo drago mi je za malog Hadzica na trenutak sam mislio da je izgubljen .....
Trece ovaj Rahmanovic bi bio extra pojacanje mozda bi konacno iz kornera poceli zabijat .... Ahmetovic Novakovic i Rahmanovic

Prvo respekt za Horde

Trece ovaj Rahmanovic bi bio extra pojacanje mozda bi konacno iz kornera poceli zabijat .... Ahmetovic Novakovic i Rahmanovic
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad smo opet dobro raspolozeniDBR1987 je napisao/la:Jaooooooo razlike na temi od juce .....![]()
Prvo respekt za Horde![]()

- ThrillerHz
- Kontakt:
E moze bit i tako nesto, treba onda provjetit na oficijelnoj stranici.THEC je napisao/la:trebalo bi da moze osim ako nisu nekim cudom to pravilo promijenilicollector je napisao/la:Da li se nakon zavrsetka prvog pretkola i eventualnog prolaska u drugo moze registrovati vise igraca ili samo jedan ???
@thrillerhz jesi li siguran u to ? - ja koliko se sjecam football managera7-10 dana prije svakog pretkola se mogu dodati novi igraci a taj jedan je samo 24 sata prije tekme
1946~
Suze mi krenuše gledajući ovo ... Svaka čast momci, svako dobro!Rahma je napisao/la:
Svaka cast za momke, ako smo ih nagrdili za onaj eksploziv... treba ih i za ovo pohvaliti.![]()
@Esport
Hvala na iscrpnom odgovoru. Svakako da nam ovo ide u prilog jer bi po renomeu i historiji u ovim kvalifikacijama za EL trebali proci prvo pretkolo, a nakon toga prijaviti moguca pojacanja. Treba svakako istaci da je jos rani period i da je iole ozbilnije igrace tesko privuci ovdje jer jos traze ino angazman, ali svakako da ove zadnje aktivnosti malo i raspolozenje podizu i vjerujem da ce u skorije vrijeme doci i malo kvalitetniji igraci.
Hvala na iscrpnom odgovoru. Svakako da nam ovo ide u prilog jer bi po renomeu i historiji u ovim kvalifikacijama za EL trebali proci prvo pretkolo, a nakon toga prijaviti moguca pojacanja. Treba svakako istaci da je jos rani period i da je iole ozbilnije igrace tesko privuci ovdje jer jos traze ino angazman, ali svakako da ove zadnje aktivnosti malo i raspolozenje podizu i vjerujem da ce u skorije vrijeme doci i malo kvalitetniji igraci.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Zavisi od sms-aMortemHz je napisao/la:Sad smo opet dobro raspolozeniDBR1987 je napisao/la:Jaooooooo razlike na temi od juce .....![]()
Trece ovaj Rahmanovic bi bio extra pojacanje mozda bi konacno iz kornera poceli zabijat .... Ahmetovic Novakovic i Rahmanovicvidjet cemo situaciju sutra

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MaroonSquad
- Kontakt:
al voli Rahma kroz noge probaciti 

Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Vidite da niste bili u pravu sto ste napadali upravu zbog Hadzica. Ne treba odmah pristajati na uslove menadzera ove djece. Niko ne smije biti veci od Fk Sarajevo. Pohvale za horde i podrsku borcima.
- Burberry46
- Kontakt:
Sutra Rahmanovic sarne, ovaj stoper je vjerovatno Mehmedagic, plus valjda Petraku propadne sta vani i onda potpise za nas.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DBR1987 je napisao/la:Zavisi od sms-aMortemHz je napisao/la:Sad smo opet dobro raspolozeniDBR1987 je napisao/la:Jaooooooo razlike na temi od juce .....![]()
Trece ovaj Rahmanovic bi bio extra pojacanje mozda bi konacno iz kornera poceli zabijat .... Ahmetovic Novakovic i Rahmanovicvidjet cemo situaciju sutra
![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bit ce depra sutra kolektivna kad se nista ne desi 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Rahmanovica zove i Jagodic,odnosno zvao ga je i prije 6 mjeseci,i sad ga ganja.Kaze problem je sto ovaj ugovor ima u Celju ali eto kao nada se da bi ga mogao na posudbu dovesti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bravo za Hadziju i Klub, ovo je bilo neko kompromisno rjesenje. Pa ako se pokaze onda se next sezone moze pregovarati o vecim primanjima.
Nije Mehmed takav, da je neko zlopamtilo..ako zasluzi dobice sansu. Jednostavno.
Dajte sad tog Rahmana i Petraka, stopera i napadaca.
Nije Mehmed takav, da je neko zlopamtilo..ako zasluzi dobice sansu. Jednostavno.
Dajte sad tog Rahmana i Petraka, stopera i napadaca.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Potreban nam je i golman, trenutno imamo prvog i trećeg golmana, nemamo drugog (adekvatnu rezervu Pavloviću).Burberry46 je napisao/la:Sutra Rahmanovic sarne, ovaj stoper je vjerovatno Mehmedagic, plus valjda Petraku propadne sta vani i onda potpise za nas.

JBM ti .... Husara

- ThrillerHz
- Kontakt:
Pavlovic
Bekic Mihojevic Novakovic Hodzic
Petrak Ivetic
Kuzmanovic Rahmanovic Hebibovic
Hadzic
Klupa
Kovacevic
Pidro Mujakic Mehmedagic Kadusic
Saric Blagojevic
Andjusic Radovac Crnkic
Ahmetovic
Realno ekipa za prosetat se ligom 17 igraca + 5 juniora.
Mada i spic kad bi se doveo kakav kvalitetan, gdje bi nam kraj bio.
Ajde obradujte nas SMSovima
Bekic Mihojevic Novakovic Hodzic
Petrak Ivetic
Kuzmanovic Rahmanovic Hebibovic
Hadzic
Klupa
Kovacevic
Pidro Mujakic Mehmedagic Kadusic
Saric Blagojevic
Andjusic Radovac Crnkic
Ahmetovic
Realno ekipa za prosetat se ligom 17 igraca + 5 juniora.
Mada i spic kad bi se doveo kakav kvalitetan, gdje bi nam kraj bio.
Ajde obradujte nas SMSovima

1946~
Trenutno korisnika/ca: boki86, Jadnimi, kogmagie46, MoSaZeLjo1921 i 59 gostiju.