FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 19 jun 2017, 17:44

Nasa hodajuca kartoteka.slavko petrovicu spavasl i mirno? :urnebes: :rol:

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 19 jun 2017, 17:46

SARS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Nasa logika je"nema veze ba sto je u klub vracen Zdeno,sto je cickovo ulje direktor kluba i sto je mikica nekakav kvazi pomocnik.... hajmo mi j e b a t majku covjeku koji nas je toliko zadužio taman da nam​ je Mesija licno preoteo"...ne sumnjam ni sekunde da sad ide orkestrirana hajka zbog smijesnog Kojica
jeste zaduzio nas je 3 miliona i cijeli zivot sad trebamo biti njegovi robovi, **** te on u guzicu
Daj cifru dugova prije dolaska i poslije odlaska?
slika
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 19 jun 2017, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 19 jun 2017, 17:47

zlatnakoka je napisao/la:
SARS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Nasa logika je"nema veze ba sto je u klub vracen Zdeno,sto je cickovo ulje direktor kluba i sto je mikica nekakav kvazi pomocnik.... hajmo mi j e b a t majku covjeku koji nas je toliko zadužio taman da nam​ je Mesija licno preoteo"...ne sumnjam ni sekunde da sad ide orkestrirana hajka zbog smijesnog Kojica
jeste zaduzio nas je 3 miliona i cijeli zivot sad trebamo biti njegovi robovi, **** te on u guzicu
Daj cifru dugova prije dolaska i poslije odlaska?
pa vratio je 3 miliona koja je stavio kao pozajmicu klubu, sto ce reci da smo na istom i kad je dosao i od kad je otisao

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2017, 17:48

SARS je napisao/la:
pa sa asmiroljupcima ne mozes drugacije,idite ljubite mu muski polni organ, gladite mu testise
Necemo mi nigdje, mi ostajemo navijati za FK Slobodu. A vi idite kod nalogodavca i neka vam pravi novi klub OFK i povedite sa sobom ovu garnituru ljudi pa radite sa tog kluba sta vam volja ;)
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 jun 2017, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jun 2017, 17:48

Sariel je napisao/la:Nasa hodajuca kartoteka.slavko petrovicu spavasl i mirno? :urnebes: :rol:
Slavko je ljudina, a ovaj nas covjeculjak hm. Takve smo pizdice marisali nekada u Titinoj drzavi. Jos kada dodje murija kaze neka ste ga isamarali, i opsuju mu usput **** i mater ****. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 19 jun 2017, 17:50

tuzlak1987 je napisao/la:
SARS je napisao/la:
pa sa asmiroljupcima ne mozes drugacije,idite ljubite mu muski polni organ, gladite mu testise
Necemo mi nigdje, mi ostajemo navijati za FK Slobodu. A vi idite kod nalogodavca i neka vam pravi novi klub OFK i povedite sa sobom ovu garnituru ljudi pa radite sa tog kluba sta vam volja ;)
ja nemam nikakvog nalogodavca, ja sam iz Zivinica i sam sam sebi nalogodavac, navijam cisto za klub i iz ljubavi prema Slobodi a ne za uprave kao vi

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 19 jun 2017, 17:52

SARS je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
SARS je napisao/la:
ja nemam nikakvog nalogodavca, ja sam iz Zivinica i sam sam sebi nalogodavac, navijam cisto za klub i iz ljubavi prema Slobodi a ne za uprave kao vi
:clap: :thumbup:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 jun 2017, 17:55

Probisvjet je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Nasa hodajuca kartoteka.slavko petrovicu spavasl i mirno? :urnebes: :rol:
Slavko je ljudina, a ovaj nas covjeculjak hm. Takve smo pizdice marisali nekada u Titinoj drzavi. Jos kada dodje murija kaze neka ste ga isamarali, i opsuju mu usput **** i mater ****. :urnebes:
Mislio sam na slobodu72 :urnebes:

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 19 jun 2017, 17:57

SARS je napisao/la: pa vratio je 3 miliona koja je stavio kao pozajmicu klubu, sto ce reci da smo na istom i kad je dosao i od kad je otisao
:clap:
Pa gdje te onda zaduzio?
Znači samo ti je klub funkcionisao na nuli dok je on bio tu, a igrala se Europa, ganjala se oba fronta.

Mislim sve mi je to bezveze, njega nema i tačka.
Ali ne mogu da vjerujem da nemate respekta prema onome što je uradio.
Jel ti on pravi problem kad treba utakmica počet, pa ne može jer mu nije isplaćeno. Dobili smo beskamatni kredit da se riješimo stotine go*ana. Nažalost toliko smo duboko da nam to nije dovoljno.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 jun 2017, 17:57

jel istina( to neznam sariele) da je ovoj skupštini istekao mandat u novembru 2016. godine

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2017, 17:57

kad pocinje skupstina ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 jun 2017, 17:58

Joj naslova, ja konto lik aktiviro ona 3 miliona, yebo ga Jovo

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 19 jun 2017, 17:59

SARS je napisao/la: pa vratio je 3 miliona koja je stavio kao pozajmicu klubu, sto ce reci da smo na istom i kad je dosao i od kad je otisao
Pa gdje te onda zaduzio?
Znači samo ti je klub funkcionisao na nuli dok je on bio tu, a igrala se Europa, ganjala se oba fronta.

Jel ti on pravi problem kad treba utakmica počet, pa ne može jer mu nije isplaćeno. Dobili smo beskamatni kredit da se riješimo stotine go*ana. Nažalost toliko smo duboko da nam to nije dovoljno.
pa zaduzio te upravo za ova 3 miliona gdje ako mu se digne k.... moze aktivirati pozajmicu i ugasiti klub, a busao se u prsa kako voli Slobodu i kako je zbog Slobode tu, e tu je bit svega, zeli da mu se glade jaja zbog ova 3 miliona

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2017, 18:02

SARS je napisao/la:
Pa gdje te onda zaduzio?

pa zaduzio te upravo za ova 3 miliona gdje ako mu se digne k.... moze aktivirati pozajmicu i ugasiti klub, a busao se u prsa kako voli Slobodu i kako je zbog Slobode tu, e tu je bit svega, zeli da mu se glade jaja zbog ova 3 miliona
Ko ce mu vratiti 3 miliona,covjek je rekao da nece trazit dok je klub gradski,cim ga neko pokusa privatizovat on ce aktivirat,sto je normalno ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 19 jun 2017, 18:02

SARS je napisao/la:pa zaduzio te upravo za ova 3 miliona gdje ako mu se digne k.... moze aktivirati pozajmicu i ugasiti klub, a busao se u prsa kako voli Slobodu i kako je zbog Slobode tu, e tu je bit svega, zeli da mu se glade jaja zbog ova 3 miliona
Što je prije moglo 100tinu onih gore spomenutih go*ana. Zasad voli Slobodu ne dira je, kad uradi ovo što kažeš prvi ću reći da se pos*ao na svoj posao ovdje.
Neću više, pozz, uživajte ba, biće bolje, Svakako kovo, jovo, kako već ne bi imao mjesta pored Škahe, Škaha je dokazani borac (uz par kikseva, al Messi pa promaši prazan gol).

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 jun 2017, 18:04

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Joj naslova, ja konto lik aktiviro ona 3 miliona, yebo ga Jovo
Ma nek aktivira nek ide više sve u 3 pm. Ili ce se riješiti nesto ili neće. Yebes više ova natezanja svih njih preko leđa kluba i nas koji volimo klub.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jun 2017, 18:04

Sariel je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Mislio sam na slobodu72 :urnebes:
Aha, ja mislio na Slavku buraga iz zelja. :urnebes:
sloboda72 je legenda i bolesnik za Slobodom, jedan od najinficiranijih. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 19 jun 2017, 18:04

Hary 90 i treba mu vjerovati poslije ovog danasnjeg poteza jelde?

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 19 jun 2017, 18:10

De ba manite vise pricu o upravama. Svi svojim djelima pokazuju tko su i sta su. Ajmo mi malo da vidimo sta mi mozemo da uradimo za svoj klub. Evo ja cu kupiti jos dvije sezonske momcima iz mahale neka idu da navijaju, a znam da nemaju bas para. U istoj vrijednosti cu kupiti i clanskih (nemam pojma kolika ce biti cijena) i podijeliti klincima, da se nauce kako treba od malena. Isto tako cu ljudima oko sebe govoriti ( necu biti dosadan kao tuzklak1987:) da se što više potrudimo oko dolaska na utakmice, kupovina karata i, cim se otvori, svega u fan shopu. Ajmo se pokrenuti, dosta je vise tastatura aktivizma. Jbt, neljudi je gasili 2x, prezivjela cetnike iz stare jugoslavije i naciste, a mi palamudimo ovdje citavu godinu. Ajmo uraditi sto mozemo za klub, pa onda besjediti i piockarati jedni drugima kada Sloboda bude na cvrstim nogama. Ako je ovaj događaj izazvao stvarnu podjelu u TZ oko fudbala, neka je. Ali ga onda iskoristimo i da stanemo iza svog kluba. Kupiti karte, popiti pivo ili dva i otici navijati za svoj KLUB, zar se treba nekoga nagovarati na to?
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 jun 2017, 18:12

Amelija je napisao/la:De ba manite vise pricu o upravama. Svi svojim djelima pokazuju tko su i sta su. Ajmo mi malo da vidimo sta mi mozemo da uradimo za svoj klub. Evo ja cu kupiti jos dvije sezonske momcima iz mahale neka idu da navijaju, a znam da nemaju bas para. U istoj vrijednosti cu kupiti i clanskih (nemam pojma kolika ce biti cijena) i podijeliti klincima, da se nauce kako treba od malena. Isto tako cu ljudima oko sebe govoriti ( necu biti dosadan kao tuzklak1987:) da se što više potrudimo oko dolaska na utakmice, kupovina karata i, cim se otvori, svega u fan shopu. Ajmo se pokrenuti, dosta je vise tastatura aktivizma. Jbt, neljudi je gasili 2x, prezivjela cetnike iz stare jugoslavije i naciste, a mi palamudimo ovdje citavu godinu. Ajmo uraditi sto mozemo za klub, pa onda besjediti i piockarati jedni drugima kada Sloboda bude na cvrstim nogama. Ako je ovaj događaj izazvao stvarnu podjelu u TZ oko fudbala, neka je. Ali ga onda iskoristimo i da stanemo iza svog kluba. Kupiti karte, popiti pivo ili dva i otici navijati za svoj KLUB, zar se treba nekoga nagovarati na to?
:thumbup:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Power10 i 11 gostiju.