Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Daj cifru dugova prije dolaska i poslije odlaska?SARS je napisao/la:jeste zaduzio nas je 3 miliona i cijeli zivot sad trebamo biti njegovi robovi, **** te on u guzicustaragarda je napisao/la:Nasa logika je"nema veze ba sto je u klub vracen Zdeno,sto je cickovo ulje direktor kluba i sto je mikica nekakav kvazi pomocnik.... hajmo mi j e b a t majku covjeku koji nas je toliko zadužio taman da nam je Mesija licno preoteo"...ne sumnjam ni sekunde da sad ide orkestrirana hajka zbog smijesnog Kojica
pa vratio je 3 miliona koja je stavio kao pozajmicu klubu, sto ce reci da smo na istom i kad je dosao i od kad je otisaozlatnakoka je napisao/la:Daj cifru dugova prije dolaska i poslije odlaska?SARS je napisao/la:jeste zaduzio nas je 3 miliona i cijeli zivot sad trebamo biti njegovi robovi, **** te on u guzicustaragarda je napisao/la:Nasa logika je"nema veze ba sto je u klub vracen Zdeno,sto je cickovo ulje direktor kluba i sto je mikica nekakav kvazi pomocnik.... hajmo mi j e b a t majku covjeku koji nas je toliko zadužio taman da nam je Mesija licno preoteo"...ne sumnjam ni sekunde da sad ide orkestrirana hajka zbog smijesnog Kojica
Necemo mi nigdje, mi ostajemo navijati za FK Slobodu. A vi idite kod nalogodavca i neka vam pravi novi klub OFK i povedite sa sobom ovu garnituru ljudi pa radite sa tog kluba sta vam voljaSARS je napisao/la:
pa sa asmiroljupcima ne mozes drugacije,idite ljubite mu muski polni organ, gladite mu testise
Slavko je ljudina, a ovaj nas covjeculjak hm. Takve smo pizdice marisali nekada u Titinoj drzavi. Jos kada dodje murija kaze neka ste ga isamarali, i opsuju mu usput **** i mater ****.Sariel je napisao/la:Nasa hodajuca kartoteka.slavko petrovicu spavasl i mirno?![]()
ja nemam nikakvog nalogodavca, ja sam iz Zivinica i sam sam sebi nalogodavac, navijam cisto za klub i iz ljubavi prema Slobodi a ne za uprave kao vituzlak1987 je napisao/la:Necemo mi nigdje, mi ostajemo navijati za FK Slobodu. A vi idite kod nalogodavca i neka vam pravi novi klub OFK i povedite sa sobom ovu garnituru ljudi pa radite sa tog kluba sta vam voljaSARS je napisao/la:
pa sa asmiroljupcima ne mozes drugacije,idite ljubite mu muski polni organ, gladite mu testise
SARS je napisao/la:ja nemam nikakvog nalogodavca, ja sam iz Zivinica i sam sam sebi nalogodavac, navijam cisto za klub i iz ljubavi prema Slobodi a ne za uprave kao vituzlak1987 je napisao/la:Necemo mi nigdje, mi ostajemo navijati za FK Slobodu. A vi idite kod nalogodavca i neka vam pravi novi klub OFK i povedite sa sobom ovu garnituru ljudi pa radite sa tog kluba sta vam voljaSARS je napisao/la:
Mislio sam na slobodu72Probisvjet je napisao/la:Slavko je ljudina, a ovaj nas covjeculjak hm. Takve smo pizdice marisali nekada u Titinoj drzavi. Jos kada dodje murija kaze neka ste ga isamarali, i opsuju mu usput **** i mater ****.Sariel je napisao/la:Nasa hodajuca kartoteka.slavko petrovicu spavasl i mirno?![]()
SARS je napisao/la: pa vratio je 3 miliona koja je stavio kao pozajmicu klubu, sto ce reci da smo na istom i kad je dosao i od kad je otisao
pa zaduzio te upravo za ova 3 miliona gdje ako mu se digne k.... moze aktivirati pozajmicu i ugasiti klub, a busao se u prsa kako voli Slobodu i kako je zbog Slobode tu, e tu je bit svega, zeli da mu se glade jaja zbog ova 3 milionazlatnakoka je napisao/la:SARS je napisao/la: pa vratio je 3 miliona koja je stavio kao pozajmicu klubu, sto ce reci da smo na istom i kad je dosao i od kad je otisao![]()
Pa gdje te onda zaduzio?
Znači samo ti je klub funkcionisao na nuli dok je on bio tu, a igrala se Europa, ganjala se oba fronta.
Mislim sve mi je to bezveze, njega nema i tačka.
Ali ne mogu da vjerujem da nemate respekta prema onome što je uradio.
Jel ti on pravi problem kad treba utakmica počet, pa ne može jer mu nije isplaćeno. Dobili smo beskamatni kredit da se riješimo stotine go*ana. Nažalost toliko smo duboko da nam to nije dovoljno.
Ko ce mu vratiti 3 miliona,covjek je rekao da nece trazit dok je klub gradski,cim ga neko pokusa privatizovat on ce aktivirat,sto je normalnoSARS je napisao/la:pa zaduzio te upravo za ova 3 miliona gdje ako mu se digne k.... moze aktivirati pozajmicu i ugasiti klub, a busao se u prsa kako voli Slobodu i kako je zbog Slobode tu, e tu je bit svega, zeli da mu se glade jaja zbog ova 3 milionazlatnakoka je napisao/la:SARS je napisao/la: pa vratio je 3 miliona koja je stavio kao pozajmicu klubu, sto ce reci da smo na istom i kad je dosao i od kad je otisao![]()
Pa gdje te onda zaduzio?
Znači samo ti je klub funkcionisao na nuli dok je on bio tu, a igrala se Europa, ganjala se oba fronta.
Mislim sve mi je to bezveze, njega nema i tačka.
Ali ne mogu da vjerujem da nemate respekta prema onome što je uradio.
Jel ti on pravi problem kad treba utakmica počet, pa ne može jer mu nije isplaćeno. Dobili smo beskamatni kredit da se riješimo stotine go*ana. Nažalost toliko smo duboko da nam to nije dovoljno.
Što je prije moglo 100tinu onih gore spomenutih go*ana. Zasad voli Slobodu ne dira je, kad uradi ovo što kažeš prvi ću reći da se pos*ao na svoj posao ovdje.SARS je napisao/la:pa zaduzio te upravo za ova 3 miliona gdje ako mu se digne k.... moze aktivirati pozajmicu i ugasiti klub, a busao se u prsa kako voli Slobodu i kako je zbog Slobode tu, e tu je bit svega, zeli da mu se glade jaja zbog ova 3 miliona
Ma nek aktivira nek ide više sve u 3 pm. Ili ce se riješiti nesto ili neće. Yebes više ova natezanja svih njih preko leđa kluba i nas koji volimo klub.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Joj naslova, ja konto lik aktiviro ona 3 miliona, yebo ga Jovo
Aha, ja mislio na Slavku buraga iz zelja.Sariel je napisao/la:Mislio sam na slobodu72Probisvjet je napisao/la:Slavko je ljudina, a ovaj nas covjeculjak hm. Takve smo pizdice marisali nekada u Titinoj drzavi. Jos kada dodje murija kaze neka ste ga isamarali, i opsuju mu usput **** i mater ****.Sariel je napisao/la:Nasa hodajuca kartoteka.slavko petrovicu spavasl i mirno?![]()
Amelija je napisao/la:De ba manite vise pricu o upravama. Svi svojim djelima pokazuju tko su i sta su. Ajmo mi malo da vidimo sta mi mozemo da uradimo za svoj klub. Evo ja cu kupiti jos dvije sezonske momcima iz mahale neka idu da navijaju, a znam da nemaju bas para. U istoj vrijednosti cu kupiti i clanskih (nemam pojma kolika ce biti cijena) i podijeliti klincima, da se nauce kako treba od malena. Isto tako cu ljudima oko sebe govoriti ( necu biti dosadan kao tuzklak1987:) da se što više potrudimo oko dolaska na utakmice, kupovina karata i, cim se otvori, svega u fan shopu. Ajmo se pokrenuti, dosta je vise tastatura aktivizma. Jbt, neljudi je gasili 2x, prezivjela cetnike iz stare jugoslavije i naciste, a mi palamudimo ovdje citavu godinu. Ajmo uraditi sto mozemo za klub, pa onda besjediti i piockarati jedni drugima kada Sloboda bude na cvrstim nogama. Ako je ovaj događaj izazvao stvarnu podjelu u TZ oko fudbala, neka je. Ali ga onda iskoristimo i da stanemo iza svog kluba. Kupiti karte, popiti pivo ili dva i otici navijati za svoj KLUB, zar se treba nekoga nagovarati na to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.