Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2017, 02:10

Barkley nece ostati u Evertonu a gledajuci druga imena on je vec ispao iz rotacije ako cemo realno....Ne zbog Francuza vec zbog ovog Gueye-a
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 jun 2017, 20:07

Ponos Torina je napisao/la:Barkley nece ostati u Evertonu a gledajuci druga imena on je vec ispao iz rotacije ako cemo realno....Ne zbog Francuza vec zbog ovog Gueye-a
Koeman je koliko znam uvijek igrao sa 2 zadnja vezna. To mi je nekako Everton. Barkley nema veze sa Besicem jedan ofanzivac drugi defanzivac
Mislim da ce upariti Gueyea i Snajderlina, eventualno iskusnog Berija. Jer Gueye moze igrati i ofanzivnije malkice. Besic mi se namece kao rezerva u svakom pogledu. Tesko je ocekivati da on bude prvotimac u ovakvom Evertonu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 20 jun 2017, 20:27

Ima tu vec Schneiderlin, Gueye, Barry, Davies, i sad ovaj Klaassen..nema sta vise traziti kod Evertona, treba pronaci novi klub.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 jun 2017, 20:34

Ovo je dobar znak, cim mi pocnemo seliti igraca u manje klubove, lige, vlike su sanse da ce imati dobru sezonu. :D Ako je pospremio barem dio budalastina u glavi, izborice mjesto u prvim timu. Besicev talenat, fizicke sposobnosti nikada nisu dolazile u pitanje, sigurno je najbolji veznjak Evertona. Ako ga Koeman ne otpisuje nakon godinu pauze i silne konkurencije, onda vjeruje u njiegove sposobnosti.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 jun 2017, 21:04

BSBosna je napisao/la:Ima tu vec Schneiderlin, Gueye, Barry, Davies, i sad ovaj Klaassen..nema sta vise traziti kod Evertona, treba pronaci novi klub.
Kako ne shvatas da ta zadnja dvojica nemaju veze s Muhamedom. :crazy:
Momak će proći pripreme i odlučiti će s trenerom kako dalje. Vjerujem da ostaje i da će se izboriti za prvih 11.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 20 jun 2017, 22:34

jasmin10 je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Ima tu vec Schneiderlin, Gueye, Barry, Davies, i sad ovaj Klaassen..nema sta vise traziti kod Evertona, treba pronaci novi klub.
Momak će proći pripreme i odlučiti će s trenerom kako dalje. Vjerujem da ostaje i da će se izboriti za prvih 11.
Kako nemaju veze? Klaassen Igra u veznoj liniji za Ajaxa i Holandiju, isto kao i Davies koji je tu igrao cijelu polusezonu za Evertona. Slabo ih pratis, vidim. Neznas ni gdje igraju.

Koeman ako nastavi sa formacije 343, ta petorica su tu ispred Mumea. Njemu je vrijeme da potrazi novi klub i da ne trosi dzaba vrijeme ko Begovic u Chelseaju.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 jun 2017, 22:51

Majstore razlika izmedju zadnjeg i prednjeg veznog.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 jun 2017, 23:56

BSBosna je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Kako nemaju veze? Klaassen Igra u veznoj liniji za Ajaxa i Holandiju, isto kao i Davies koji je tu igrao cijelu polusezonu za Evertona. Slabo ih pratis, vidim. Neznas ni gdje igraju.

Koeman ako nastavi sa formacije 343, ta petorica su tu ispred Mumea. Njemu je vrijeme da potrazi novi klub i da ne trosi dzaba vrijeme ko Begovic u Chelseaju.
Rahimić, Viera = Bešić
Pjanić, Modrić = Klaasen
Miličević, Ozil = Barkley
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 21 jun 2017, 00:35

jasmin10 je napisao/la:Majstore razlika izmedju zadnjeg i prednjeg veznog.
Everton Igra sa samo dva igraca u vezni red u njihovoj 343 sistem, i tu ima 4-5 igraca ispred Mumea. Kako to nerazumis mi nije jasno.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 21 jun 2017, 00:37

gaston je napisao/la: Rahimić, Viera = Bešić
Pjanić, Modrić = Klaasen
Cuj, Klaassen lici na Modrica i Barkley na Ozila. Pogotovo Rahimic lici na Vieru. Sta sve nece covjek procitati na internet. :facepalm:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jun 2017, 00:51

BSBosna je napisao/la:
Pjanić, Modrić = Klaasen
Cuj, Klaassen lici na Modrica i Barkley na Ozila. Pogotovo Rahimic lici na Vieru. Sta sve nece covjek procitati na internet. :facepalm:
"Liči" ? "LIČI" ? :facepalm:

Pokušavam ti, bezuspješno, objasniti da postoje pozicije u fudbalu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 jun 2017, 00:52

Ma ne trebate im ništa objašnjavati već samo napišite: nema šta Mume da traži u Evertonu i to je to.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 21 jun 2017, 00:56

gaston je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
Pjanić, Modrić = Klaasen
"Liči" ? "LIČI" ? :facepalm:

Pokušavam ti, bezuspješno, objasniti da postoje pozicije u fudbalu.
Kontam to, ali porediti ti igraci nema nikakvog smisla jer su totalno razliciti u svojoj igri. Nema tu mnogo slicnosti izmedju Rahimica i Viere, Barkleyja i Ozila, Klaassena i Modrica, itd.

Nisam ja ni spomenuo Barkleyja, to si ti sam ga uveo u razgovoru.

Everton Igra 343. 343 = 2 igraca u vezni red. Tu su Schneiderlin, Gueye, Davies, Klaassen, i Barry za ta dva pozicija. Nema tu mjesto za Besica. Treba traziti novi izazov. Tacka. Mozda cete sad razumijeti.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 jun 2017, 02:14

Normalno da covjek vise nije u kombinacijama kad je non-stop povrijeden, ako cemo realno nema Besic status kao Jagielka da ima povjerenje trenera i ostalih. Nazalost kako god okrenuli sve ovo ne vjerujem da ce imati neku minutazu osim u Mickey Mouse kupu, najbitnije je da nadje klub u kom ce biti standardan hem posudba koju godinu bi dobro dosla.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 jun 2017, 02:45

arelinho je napisao/la:Ma ne trebate im ništa objašnjavati već samo napišite: nema šta Mume da traži u Evertonu i to je to.
Svaku sezonu ga "tjerate" a momak kada nije povrijeđen ili je u prvom sastavu ili je blizu prvog sastava.

arelinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la arelinho » 21 jun 2017, 09:00

jasmin10 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Ma ne trebate im ništa objašnjavati već samo napišite: nema šta Mume da traži u Evertonu i to je to.
Svaku sezonu ga "tjerate" a momak kada nije povrijeđen ili je u prvom sastavu ili je blizu prvog sastava.
Ja sam od ovih koji misli da Bešić ima mjesta u Evertonu. I slažem se gore za ovo oko pozicija.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 21 jun 2017, 09:10

Pričate o ovom Gueyeu kao da je u najmanju ruku Makelele. Ništa on nije bolji od Bešića.

jasmin10
Kontakt:

Re: RE: Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la jasmin10 » 21 jun 2017, 09:29

arelinho je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Ja sam od ovih koji misli da Bešić ima mjesta u Evertonu. I slažem se gore za ovo oko pozicija.
Ja sam mislio da ga i ti tjeras :mrgreen:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 21 jun 2017, 09:48

Zabranite primitivcu igranje u representaciji, je li dosta vise kabadahije i seljakljuka u nacionalnom dresu?
Jedno je biti mangup a drugo seljacina kao ti !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jun 2017, 10:17

BenjooJutub je napisao/la:Pričate o ovom Gueyeu kao da je u najmanju ruku Makelele. Ništa on nije bolji od Bešića.
Buraz, uz Kantea, najbolji dmf u protekloj sezoni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google [Bot], LeCoq, Micron, MostarReds22, napapijri1987, Normus90, onajlikk, random11, rukometubih23, Sensei i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []