Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Barkley nece ostati u Evertonu a gledajuci druga imena on je vec ispao iz rotacije ako cemo realno....Ne zbog Francuza vec zbog ovog Gueye-a
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koeman je koliko znam uvijek igrao sa 2 zadnja vezna. To mi je nekako Everton. Barkley nema veze sa Besicem jedan ofanzivac drugi defanzivacPonos Torina je napisao/la:Barkley nece ostati u Evertonu a gledajuci druga imena on je vec ispao iz rotacije ako cemo realno....Ne zbog Francuza vec zbog ovog Gueye-a
Mislim da ce upariti Gueyea i Snajderlina, eventualno iskusnog Berija. Jer Gueye moze igrati i ofanzivnije malkice. Besic mi se namece kao rezerva u svakom pogledu. Tesko je ocekivati da on bude prvotimac u ovakvom Evertonu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ima tu vec Schneiderlin, Gueye, Barry, Davies, i sad ovaj Klaassen..nema sta vise traziti kod Evertona, treba pronaci novi klub.
Ovo je dobar znak, cim mi pocnemo seliti igraca u manje klubove, lige, vlike su sanse da ce imati dobru sezonu.
Ako je pospremio barem dio budalastina u glavi, izborice mjesto u prvim timu. Besicev talenat, fizicke sposobnosti nikada nisu dolazile u pitanje, sigurno je najbolji veznjak Evertona. Ako ga Koeman ne otpisuje nakon godinu pauze i silne konkurencije, onda vjeruje u njiegove sposobnosti.
Kako ne shvatas da ta zadnja dvojica nemaju veze s Muhamedom.BSBosna je napisao/la:Ima tu vec Schneiderlin, Gueye, Barry, Davies, i sad ovaj Klaassen..nema sta vise traziti kod Evertona, treba pronaci novi klub.
Momak će proći pripreme i odlučiti će s trenerom kako dalje. Vjerujem da ostaje i da će se izboriti za prvih 11.
Kako nemaju veze? Klaassen Igra u veznoj liniji za Ajaxa i Holandiju, isto kao i Davies koji je tu igrao cijelu polusezonu za Evertona. Slabo ih pratis, vidim. Neznas ni gdje igraju.jasmin10 je napisao/la:Kako ne shvatas da ta zadnja dvojica nemaju veze s Muhamedom.BSBosna je napisao/la:Ima tu vec Schneiderlin, Gueye, Barry, Davies, i sad ovaj Klaassen..nema sta vise traziti kod Evertona, treba pronaci novi klub.![]()
Momak će proći pripreme i odlučiti će s trenerom kako dalje. Vjerujem da ostaje i da će se izboriti za prvih 11.
Koeman ako nastavi sa formacije 343, ta petorica su tu ispred Mumea. Njemu je vrijeme da potrazi novi klub i da ne trosi dzaba vrijeme ko Begovic u Chelseaju.
Majstore razlika izmedju zadnjeg i prednjeg veznog.
Rahimić, Viera = BešićBSBosna je napisao/la:Kako nemaju veze? Klaassen Igra u veznoj liniji za Ajaxa i Holandiju, isto kao i Davies koji je tu igrao cijelu polusezonu za Evertona. Slabo ih pratis, vidim. Neznas ni gdje igraju.jasmin10 je napisao/la:Kako ne shvatas da ta zadnja dvojica nemaju veze s Muhamedom.BSBosna je napisao/la:Ima tu vec Schneiderlin, Gueye, Barry, Davies, i sad ovaj Klaassen..nema sta vise traziti kod Evertona, treba pronaci novi klub.![]()
Koeman ako nastavi sa formacije 343, ta petorica su tu ispred Mumea. Njemu je vrijeme da potrazi novi klub i da ne trosi dzaba vrijeme ko Begovic u Chelseaju.
Pjanić, Modrić = Klaasen
Miličević, Ozil = Barkley
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Everton Igra sa samo dva igraca u vezni red u njihovoj 343 sistem, i tu ima 4-5 igraca ispred Mumea. Kako to nerazumis mi nije jasno.jasmin10 je napisao/la:Majstore razlika izmedju zadnjeg i prednjeg veznog.
Cuj, Klaassen lici na Modrica i Barkley na Ozila. Pogotovo Rahimic lici na Vieru. Sta sve nece covjek procitati na internet.gaston je napisao/la: Rahimić, Viera = Bešić
Pjanić, Modrić = Klaasen
"Liči" ? "LIČI" ?BSBosna je napisao/la:Cuj, Klaassen lici na Modrica i Barkley na Ozila. Pogotovo Rahimic lici na Vieru. Sta sve nece covjek procitati na internet.gaston je napisao/la: Rahimić, Viera = Bešić
Pjanić, Modrić = Klaasen
Pokušavam ti, bezuspješno, objasniti da postoje pozicije u fudbalu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ma ne trebate im ništa objašnjavati već samo napišite: nema šta Mume da traži u Evertonu i to je to.
Kontam to, ali porediti ti igraci nema nikakvog smisla jer su totalno razliciti u svojoj igri. Nema tu mnogo slicnosti izmedju Rahimica i Viere, Barkleyja i Ozila, Klaassena i Modrica, itd.gaston je napisao/la:"Liči" ? "LIČI" ?BSBosna je napisao/la:Cuj, Klaassen lici na Modrica i Barkley na Ozila. Pogotovo Rahimic lici na Vieru. Sta sve nece covjek procitati na internet.gaston je napisao/la: Rahimić, Viera = Bešić
Pjanić, Modrić = Klaasen
Miličević, Ozil = Barkley![]()
Pokušavam ti, bezuspješno, objasniti da postoje pozicije u fudbalu.
Nisam ja ni spomenuo Barkleyja, to si ti sam ga uveo u razgovoru.
Everton Igra 343. 343 = 2 igraca u vezni red. Tu su Schneiderlin, Gueye, Davies, Klaassen, i Barry za ta dva pozicija. Nema tu mjesto za Besica. Treba traziti novi izazov. Tacka. Mozda cete sad razumijeti.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Normalno da covjek vise nije u kombinacijama kad je non-stop povrijeden, ako cemo realno nema Besic status kao Jagielka da ima povjerenje trenera i ostalih. Nazalost kako god okrenuli sve ovo ne vjerujem da ce imati neku minutazu osim u Mickey Mouse kupu, najbitnije je da nadje klub u kom ce biti standardan hem posudba koju godinu bi dobro dosla.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Svaku sezonu ga "tjerate" a momak kada nije povrijeđen ili je u prvom sastavu ili je blizu prvog sastava.arelinho je napisao/la:Ma ne trebate im ništa objašnjavati već samo napišite: nema šta Mume da traži u Evertonu i to je to.
Re: RE: Re: Muhamed Bešić
Ja sam od ovih koji misli da Bešić ima mjesta u Evertonu. I slažem se gore za ovo oko pozicija.jasmin10 je napisao/la:Svaku sezonu ga "tjerate" a momak kada nije povrijeđen ili je u prvom sastavu ili je blizu prvog sastava.arelinho je napisao/la:Ma ne trebate im ništa objašnjavati već samo napišite: nema šta Mume da traži u Evertonu i to je to.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pričate o ovom Gueyeu kao da je u najmanju ruku Makelele. Ništa on nije bolji od Bešića.
Re: RE: Re: Muhamed Bešić
Ja sam mislio da ga i ti tjerasarelinho je napisao/la:Ja sam od ovih koji misli da Bešić ima mjesta u Evertonu. I slažem se gore za ovo oko pozicija.jasmin10 je napisao/la:Svaku sezonu ga "tjerate" a momak kada nije povrijeđen ili je u prvom sastavu ili je blizu prvog sastava.arelinho je napisao/la:Ma ne trebate im ništa objašnjavati već samo napišite: nema šta Mume da traži u Evertonu i to je to.
Zabranite primitivcu igranje u representaciji, je li dosta vise kabadahije i seljakljuka u nacionalnom dresu?
Jedno je biti mangup a drugo seljacina kao ti !
Jedno je biti mangup a drugo seljacina kao ti !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Buraz, uz Kantea, najbolji dmf u protekloj sezoni.BenjooJutub je napisao/la:Pričate o ovom Gueyeu kao da je u najmanju ruku Makelele. Ništa on nije bolji od Bešića.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, dedo26, Futbol, Goalgetter, Google Adsense [Bot], MiranGlasnic, MostarReds22, mukydesign, random11 i 80 gostiju.