FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Najbolji nick mu je bio Donna NM.
Aldin se smirio ispirio kaj rifet poslije gradnje istoka.
Aldin se smirio ispirio kaj rifet poslije gradnje istoka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mogli su vala sjever 10. ali dobro.LjoZee je napisao/la:Jug 5 KM
Istok i Sjever 15 KM
Zapad 25 KM
Moglo bi se reci ocekivano.[emoji2]
- Zeljeznicar -
originalni aldin je hejto amara 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Najdrazi mu Bekric bio koliko se sjecam.[emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sjećam se kad je sa 156. nicka pisao da Jamak, Svraka, Stana itd. stalno cugaju skupa sa Amarom pa zato loše igramo.irfo je napisao/la:originalni aldin je hejto amara

Najjaca prica Jamak vise ne pije, " sredila" ga zena i sad bolje igra.
Ma vazda istu priču vrti, pogotovo o broju utakmica na kojih je otišao. Išao na sva gostovanja Želje u Kraljevini SHS.
Ovako je sve počelo, te davne 2010. godine

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ovako je sve počelo, te davne 2010. godine![]()
Jel to onaj amazon??
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Hahahahahahahah volis Aldina virtu vise nego ikog priznaj 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ma čim vidiš novi nick na našoj temi koji potencira stalno da je Virtu iz CG, znaš da je Aldin nema ko drugi biti.Zeljo92 je napisao/la:Hahahahahahahah volis Aldina virtu vise nego ikog priznaj

A imao je i sukobe sa Muhom žestoke.

Realno s kim nije imao sukob pa makar i neki manji. Svi su dosli na red.[emoji38]

Jaaaaao sjecam se ovog. [emoji38] [emoji38]
Ludilo.
Ludilo.
Buffon1 je napisao/la:Ti a ni ja ne mozemo mijenjati trener. Ti si navijac kao ja, a u krugu ljudi koje ja poznajem a navijaju za Zelju 80% nisu zadovoljni igrom, taktikom, vodjenjem ekipe kako to radi Slavko.
Znaci navijaci koji idu na svaku utakmicu zadovoljnog nema.
Mozes ti sad pisati neke bajke ovdje stav raje koja idu na utakmice uopce nije takav kako ti pises.
Ne zelim ja da sudim imas pravo pisati sta god ti je volja, samo tvoje teze nemaju nikakve argumente. Pises cisto onako, spominjes ljude od ranije koji su nebitni trenutno. Ja amara nisam spomenuo a ti ga uzimas u post svako malo.
Psovanja je bilo kad smo duplu krunu osvojili a da ne bude sad kad igramo katastrofalno.
Ko prati Zelji 20 godina to zna. Ovi novopeceni navijaci sto navijaju za Zelju od kad je Misimovic nemaju pojma a to se vidi po postovima.
Ako se ovo odnosi na mene, zamolio bi te da mi odgovoris a ne da trazim. Kako sam napisao trenirao sam u Zeljkanu 10 godina, a koju godinu vise od toga pratim,navijam i idem na utakmice Zelje... Naveo sam primjer koji mi se desio protiv Slobode, o povicima prema Lendricu necu ni da pricam(ako su istiniti). Nisam rekao da igramo bajno , daleko od toga prosle sezone jedina utakmica koju sam na miru pogledao bez ikakvog stresa je bila protiv Olimpica na otoci dok je Kostic bio trener. Ne pricam bajke nikakve , nego iznosim samo realno stanje,toliko je atmosfera u i oko kluba nategnuta da je pitanje vremena kada ce sve ovo puci, kada ce se trener otjerati i kad ce se traziti od uprave da da otkaz. A kad se samo sjetim da se Kek spominjao kao moguci trener, pa covjek ako je uopste pratio stanje kod nas(nije 100%) nije lud da dodje jer bi i njemu kao provjerenom strucnjaku "strucnjaci" sa tribina psovali mater nakon drugog poraza. Draze bi mi bilo da smo 8. na tabeli a da ni jednu utakmicu ne kupimo, da nas se ne gura od strane sudija , nego da se kupuju utakmice i da smo prvaci i da se time busamo u prsa . Nemamo razumijevanje ni za sta, nikome ne mozemo dati malo vremena da pokaze sta zna. Ovo sto sam gledao za vrijeme Petrovica a to je svaka utakmica osim one u Krupi, je bila patnja, podsjecalo me na igru pod Mulalicem,mrcvarenjem i rovovskom borbom svaki bod se uzeo. Poanta moje price je pruziti svakom treneru koji je doveden, pa tako i Slavku sansu da pokaze sta zna,sada ce po prvi put imati ljeto da spremi ekipu i sve sto se desi sa Zeljom bice plod njegovog rada znanja ili neznanja te cemo moci reci da li je ublehas ili ne. I jedno pitanje za tebe, da li bi ti bilo draze da se Amar vrati i da se kupi tekma s vremena na vrijeme se nazove neki novi Dragan Skakic u 2 ujutro i da nudi mu se 10milja maraka za utakmicu u Gradačcu,ili bi rađe ovaj slučaj iz Krupe gdje Misimovic govori ako ne mozemo dobiti Krupu ne zaslužujemo da budemo prvaci ? P.S. Nemam ništa protiv Amara, i mislim da će se vratiti kroz koju godinu i da ce on biti ta karika koja ce dici Zelju na nivo danasnjeg Partizana, ili Rijeke.
previse je 15 i za istok i za sjever realno 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Nije bitno koliko ko ide na utakmice, niti ciji je babo jaci, cinjenicno stanje da svaki navijac koji dolazi na utakmice nije zadovoljan nasom igrom. Niti vodjenjem ekipe.ynwa1921 je napisao/la:
Ako se ovo odnosi na mene, zamolio bi te da mi odgovoris a ne da trazim. Kako sam napisao trenirao sam u Zeljkanu 10 godina, a koju godinu vise od toga pratim,navijam i idem na utakmice Zelje... Naveo sam primjer koji mi se desio protiv Slobode, o povicima prema Lendricu necu ni da pricam(ako su istiniti). Nisam rekao da igramo bajno , daleko od toga prosle sezone jedina utakmica koju sam na miru pogledao bez ikakvog stresa je bila protiv Olimpica na otoci dok je Kostic bio trener. Ne pricam bajke nikakve , nego iznosim samo realno stanje,toliko je atmosfera u i oko kluba nategnuta da je pitanje vremena kada ce sve ovo puci, kada ce se trener otjerati i kad ce se traziti od uprave da da otkaz. A kad se samo sjetim da se Kek spominjao kao moguci trener, pa covjek ako je uopste pratio stanje kod nas(nije 100%) nije lud da dodje jer bi i njemu kao provjerenom strucnjaku "strucnjaci" sa tribina psovali mater nakon drugog poraza. Draze bi mi bilo da smo 8. na tabeli a da ni jednu utakmicu ne kupimo, da nas se ne gura od strane sudija , nego da se kupuju utakmice i da smo prvaci i da se time busamo u prsa . Nemamo razumijevanje ni za sta, nikome ne mozemo dati malo vremena da pokaze sta zna. Ovo sto sam gledao za vrijeme Petrovica a to je svaka utakmica osim one u Krupi, je bila patnja, podsjecalo me na igru pod Mulalicem,mrcvarenjem i rovovskom borbom svaki bod se uzeo. Poanta moje price je pruziti svakom treneru koji je doveden, pa tako i Slavku sansu da pokaze sta zna,sada ce po prvi put imati ljeto da spremi ekipu i sve sto se desi sa Zeljom bice plod njegovog rada znanja ili neznanja te cemo moci reci da li je ublehas ili ne. I jedno pitanje za tebe, da li bi ti bilo draze da se Amar vrati i da se kupi tekma s vremena na vrijeme se nazove neki novi Dragan Skakic u 2 ujutro i da nudi mu se 10milja maraka za utakmicu u Gradačcu,ili bi rađe ovaj slučaj iz Krupe gdje Misimovic govori ako ne mozemo dobiti Krupu ne zaslužujemo da budemo prvaci ? P.S. Nemam ništa protiv Amara, i mislim da će se vratiti kroz koju godinu i da ce on biti ta karika koja ce dici Zelju na nivo danasnjeg Partizana, ili Rijeke.
Nasa igra nije nista bolja od igre Mulalica, a Mulalicu se nije dalo vremeno nego je otjeran. Koji to kredit ima Slavko, sta je on? Ko je on? Mulalic je vojnik Zelje kao takav kad je mogao biti otjeran, moze Slavko.
Mulalic je bar pitare razvalio dvije utakmice, a Slavko nije osutao u derbiju posteno. Mulalic je kao Slavko preuzeo ekipu u losem trenutku i zna se kako se zavrsilo.
Niko ovdje ne mijenja upravu, niti raja s foruma to moze uraditi. Ne znam kakve su to iluzije. Trenera i upravu moze smijeniti samo losi rezultati.
Upravo je to razlog sto je raja nezadovoljna, a nisu nikakve teorije zavjere.
Igraj brate, napravi ekipu, dovedi dobrog trenera i nece te moci Bog otjerati tobe yarabi. To su neke izlizane fraze.
Kad se pise o Slavku kao losem treneru, nema veze sto niko ne spominje Amara druga strana ga uvijek pomene. Pustite covjeka na miru, kakve on veze ima s trenutno situacijom. Bio trener, najtrofejniji, vise nije i nece, tacka.
Degutatno je citati o kupovinama utakmica, gdje su dokazi za to? Rekla-kazala. Pa ovdje se pise sve i svasta mislis da nekog zanima sta ljudi pisu, ubijaju vrijeme gdje se bave totalno nebitnim stvarima.
Dokaz treba imati za takve optuzbe a posto je ovo forum svi mogu pisati sta zele. Raja prica gluposti u vecini stvari, neosnovano.
Ocekivao sam ovakve cijene,ali je puno 15 KM za istok i sjever. Prvo je pretkolo u pitanju. Ok ako prodjemo pa protiv AIK-a stave 15 KM. Ovako nam treba pun stadion,a ove cijene nece privuci ljude.
Buffon1 je napisao/la:Nije bitno koliko ko ide na utakmice, niti ciji je babo jaci, cinjenicno stanje da svaki navijac koji dolazi na utakmice nije zadovoljan nasom igrom. Niti vodjenjem ekipe.ynwa1921 je napisao/la:
Nasa igra nije nista bolja od igre Mulalica, a Mulalicu se nije dalo vremeno nego je otjeran. Koji to kredit ima Slavko, sta je on? Ko je on? Mulalic je vojnik Zelje kao takav kad je mogao biti otjeran, moze Slavko.
Mulalic je bar pitare razvalio dvije utakmice, a Slavko nije osutao u derbiju posteno. Mulalic je kao Slavko preuzeo ekipu u losem trenutku i zna se kako se zavrsilo.
Niko ovdje ne mijenja upravu, niti raja s foruma to moze uraditi. Ne znam kakve su to iluzije. Trenera i upravu moze smijeniti samo losi rezultati.
Upravo je to razlog sto je raja nezadovoljna, a nisu nikakve teorije zavjere.
Igraj brate, napravi ekipu, dovedi dobrog trenera i nece te moci Bog otjerati tobe yarabi. To su neke izlizane fraze.
Kad se pise o Slavku kao losem treneru, nema veze sto niko ne spominje Amara druga strana ga uvijek pomene. Pustite covjeka na miru, kakve on veze ima s trenutno situacijom. Bio trener, najtrofejniji, vise nije i nece, tacka.
Degutatno je citati o kupovinama utakmica, gdje su dokazi za to? Rekla-kazala. Pa ovdje se pise sve i svasta mislis da nekog zanima sta ljudi pisu, ubijaju vrijeme gdje se bave totalno nebitnim stvarima.
Dokaz treba imati za takve optuzbe a posto je ovo forum svi mogu pisati sta zele. Raja prica gluposti u vecini stvari, neosnovano.
Naveo sam odlazak na utakmice jer sam se smatrao prozvanim da pratim Zelju od "Misimovica". Da iko posjeduje dokaze o namjestanju utakmica Zeljo bi( kao i pola nase lige) bio izbacen iz lige(nesto slicno Juvetu sto se desilo). Bude li ovo fijasko , ne budemo li se borili za oba trofeja prvi sam za smjenu trenera. Ali mislim da to nece biti slucaj jer konacno u odbrani nema Kerle,a Ugljesa koji ima ogroman potencijal(za nasu ligu) ce dobiti svoje minute na svojoj poziciji. Zeljo nece biti negledljiv kao prosle sezone. A Amar se spominje kao metafora dobrih vremena,ne spominjem ga u nikakvom losem kontekstu. Prvi derbi u ligi za prvaka je prodao Lendric, uz onaj promasaj Crnova. Sto se drugog derbija tice nismo zasluzili da pobjedimo, ni x da izvucemo. Puno je faktora koji su utjecali na nas plasman ali koliko je kriv trener toliko su i igraci. A sto se namjestanja tice, stvarno mislis da se niti jedna utakmica zelje nije namjestila, cak ni finale kupa protiv listice ??? zamolio bi te za iskren odgovor ? ili su i to teorije zavjere ?
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 42 gosta.