FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jun 2017, 00:00

Najbolji nick mu je bio Donna NM.

Aldin se smirio ispirio kaj rifet poslije gradnje istoka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 jun 2017, 00:11

LjoZee je napisao/la:Jug 5 KM
Istok i Sjever 15 KM
Zapad 25 KM

Moglo bi se reci ocekivano.[emoji2]
Mogli su vala sjever 10. ali dobro.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jun 2017, 00:20

originalni aldin je hejto amara :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2017, 00:21

Najdrazi mu Bekric bio koliko se sjecam.[emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jun 2017, 00:26

irfo je napisao/la:originalni aldin je hejto amara :kafa:
Sjećam se kad je sa 156. nicka pisao da Jamak, Svraka, Stana itd. stalno cugaju skupa sa Amarom pa zato loše igramo. :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2017, 00:34

Najjaca prica Jamak vise ne pije, " sredila" ga zena i sad bolje igra.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jun 2017, 00:46

Ma vazda istu priču vrti, pogotovo o broju utakmica na kojih je otišao. Išao na sva gostovanja Želje u Kraljevini SHS.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2017, 00:48

Ovako je sve počelo, te davne 2010. godine :lol:

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jun 2017, 00:51

Virtu4l je napisao/la:Ovako je sve počelo, te davne 2010. godine :lol:

slika

Jel to onaj amazon??
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2017, 00:51

Jeste.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 jun 2017, 00:54

Hahahahahahahah volis Aldina virtu vise nego ikog priznaj :lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jun 2017, 00:56

Zeljo92 je napisao/la:Hahahahahahahah volis Aldina virtu vise nego ikog priznaj :lol:
Ma čim vidiš novi nick na našoj temi koji potencira stalno da je Virtu iz CG, znaš da je Aldin nema ko drugi biti. :lol:

A imao je i sukobe sa Muhom žestoke. :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2017, 00:57

Realno s kim nije imao sukob pa makar i neki manji. Svi su dosli na red.[emoji38]

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jun 2017, 01:06

BiggieSmalls je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Inace intervju sa Cukom, je puka slucajnost ... :kafa:

Kroz cijeli intervju se pere bukvalno, i ujedno pred kraj kroz iglene usi navlaci da nema nista sa Zeljom niti ce imati ubuduce, Mlaco je previse fin momak da bi vodio intervju sa ovakvim covjekom, nema uopste zeznutih pitanja i ovo sto je odgovorio je krajnije korektno ocito zbog odnosa sa portalom, tri jednostavna pitanja su trebala biti postavljena :

1. Zasto se predstavlja kao menadzer Bokacinija ako ti nije?

2. Dali je imao procenat od raskida ugovora sa pojedinim igracima?

3. Zasto vise ne saradjuje sa klubom?

I opet je iznio netacne info.u dva navrata, prvo kako kaze doveo je "samo" Djermanovica, Hervasa i dva Janeza za trenera sto nije tacno, posredstvom je doveo Grka Toskasa preko agencije Elite Players,jer Toskas je dugo bio bez kluba i onda im se on javio sa ponudom da ima klub za njega, ista stvar i sa Pozderom, prvim transferom kojeg je Zeljo realizovao jos dok je trajala prosla sezona, Elvis Bilalagic inace menadzer Pozdera trazio je klub za njega jer je u Den Boschu sa krajem sezone trebao dobiti otkaz odnosno ljudi nisu racunali na njega, kako to biva u svijetu tog posla trazio se svaki nacin da se Pozderu nadje klub i onda posredstvom i vezama sve dolazi do Dejana Cuka da bi na kraju Sasa "nasao" klub tj. Zelju, nama je predstavljen kao vrhunski igrac koji toboze napusta drugu Holandsku ligu da bi dosao u Zelju, i kako to sudbina odredi toliko je kvalitetan da je otjeran nakon par mjeseci i evo sad igra u 4.Njemackoj ligi i za taj posao Cuk je hajrovao 3.500 eura koje je dobio na ruke u "Palmi" u drustvu Zahirovica, Pozdera i Bilalagica ;)
Ista i sl. stvar je i sa Husicem kojem nije upalilo iznuda u Slobodi gdje je trazio 10.000 eura na ruke od Husrefa da bi potpisao ugovor, nakon epizode u Madjarskoj ostaje bez kluba, i onda se ruku na srce Muamer menadzer mu preko veza dolazi do Cuka, ostalo naravno znamo sve, tu je i Bevab sto se tice ove sezone, dok je u prosloj doveo Hodzurdu, Kramarica, Vareu itd. po meni nekih 12. do 14. igraca je on plasirao u Zelju u ovoj i prosloj sezoni.

Druga netacna info. jeste prica oko navodnog dolaska Spanca Miguela Palanke, prica koju skoro svugdje plasira, to mu je kec u rukavu, pa umjesto njega na kraju ispadne kako igrac ne zeli, kako je skup ili kako ima ugovor, , istog igraca je "nudio" celnicima Olimpije i Willu, prvo dolazak Palanke je bio nemogc iz nekoliko razloga, prvi jeste da se radilo o direktnom transferu iz Gimnastica u Koronu Kilce, gdje su ga Poljaci pratili dugo, znaci nije mogao nijedan drugi klub uletiti a kamoli neki menadzer, i najsmjesnije od svega Palanka je jos u martu mjesecu potpisao predugovor sa Poljacima (ima na netu) a Cuk tvrdi kako je navodno bio preskup za Zelju, dok je transfer sa Hervasom dog. pocetkom maja a ozvanicen javno 06.05. :mrgreen:

I pomalo zacudjujece jeste, onako ja se pitam kako to, da u vrijeme kada Cuk plasira igrace u Zelju ni jedan drugi menadzer nema pristup niti mogucnost cak ni da ponudi igraca? ekskluzivitet imao je iskljucivo on, cak se i sa nekim menadzerima zakuhalo, kao npr. sa Edom Kurtagicem.

Najbolje bi bilo da sam ovaj intervju sa njim vodio ja, jeste da bi se zijanio kada bi me vidio ali bi iz njega izvukao sve, svakako nekim ljudima koje poznajem dodje oko 25.000 eura ;)

Inace Mlaci svaka cast za intervju, vjerujem da se pomalo i pratilo sta se pisalo na forumu i da intervju sa njim nije tek tako iz vedra neba :thumbup:

Posto vidim da imas patolosku, neizlijecivu mozda cak i homoeroticnu mrznju do moje porodice, i posto sam osobno prozvan u tvojim postovima koje stvarno moram pohvaliti jer si vrhunski majstor u laganju, red je i da se odgovori s obzirom da kao sto je Goebbels rekao; "1000 puta ponovljena laž postaje istina"...jel?

Prvo, razumijem tvoju frustraciju jer danas je zlatno pravilo Balkana (nebitno da li je u pitanju BiH ili neka druga država) da se uspjeh ne oprašta. Mogu sa ponosom istaći da sam/smo sve u životu stekli poštenim trudom i radom. Pogotovo kad je FK Željezničar u pitanju, uvijek smo radili čista srca sa željom da se klubu pomogne, pogotovo prvih par godina nakon rata kada je bilo najteže, organizovane su više puta pripreme za omladinske selekcije Željezničara u Sloveniji (Slovenj Gradec, Brdo kod Kranja, Mišo Smajlović je bio ili trener ili vodja puta to se dobro sjećam) pa sve do mog nažalost propalog pokušaja izgradnje novog stadiona Grbavica i nebroj nekih sitnih usluga i pomoći. Ovo nije nikakav epp ili slično, ovo su bitne činjenice jer pored navijanja, poenta pripradnosti jednom klubu i gradu jeste da pomogneš onoliko koliko je u okviru tvojih mogućnosti.

E sad da se vratimo na tvoja pitanja/tvrdnje:

1. Zasto se predstavlja kao menadzer Bokacinija ako ti nije?

U ni jednom dijelu teksta se ne spominje da je Saša Ćuk "menadzer" Mattea Boccacinija, njegov zastupnik je Giorgio Girardi. Poznavajući Mattea Boccaccinija još iz vremena NK Krka, ubijedio je igrača da je Sarajevo lijep grad za život i da je Željezničar odličan klub za njegov dalji razvoj.

2. Dali je imao procenat od raskida ugovora sa pojedinim igracima?
:wtf: Svi igrači koji su došli posredstvom Saše Ćuka su jasno navedeni u tekstu. Kada bi se tako lako pravile štete klubovima, uzimali "procenti", svi agenti bi bili milioneri, ovako ih je samo par. U stvarnosti je taj posao jako nezahvalan, zahtjeva mnogo truda i rizika, kako za klub tako i za zastupnika.

3. Zasto vise ne saradjuje sa klubom?

Iz veoma prostog razloga > loše iskustvo i jedne i druge strane koje su željele najbolje a ispalo je suprotno. To je priroda posla.

4. "I opet je iznio netacne info.u dva navrata, prvo kako kaze doveo je "samo" Djermanovica, Hervasa i dva Janeza za trenera sto nije tacno, posredstvom je doveo Grka Toskasa preko agencije Elite Players,jer Toskas je dugo bio bez kluba i onda im se on javio sa ponudom da ima klub za njega"

Toskas je došao na zahtjev i želju Miloša Kostića, direktno bez posredovanja bilo koje agencije.

5. "Elvis Bilalagic inace menadzer Pozdera trazio je klub za njega jer je u Den Boschu sa krajem sezone trebao dobiti otkaz odnosno ljudi nisu racunali na njega, kako to biva u svijetu tog posla trazio se svaki nacin da se Pozderu nadje klub i onda posredstvom i vezama sve dolazi do Dejana Cuka da bi na kraju Sasa "nasao" klub tj. Zelju, nama je predstavljen kao vrhunski igrac koji toboze napusta drugu Holandsku ligu da bi dosao u Zelju, i kako to sudbina odredi toliko je kvalitetan da je otjeran nakon par mjeseci i evo sad igra u 4.Njemackoj ligi i za taj posao Cuk je hajrovao 3.500 eura koje je dobio na ruke u "Palmi" u drustvu Zahirovica, Pozdera i Bilalagica ;) "

I nakon toga je dabar zavio Šabanovu baklavu, pardon čokoladu. :crazy: ...pretpostavljam da si naviknut uzimati novac "na kafu", "ispod stola" itd. Očekujem od tebe da kod iduće laži spomeneš nekog drugog člana moje porodice kao "vezu", "posrednika" pošto si nas već skoro izlizao.

6. "tu je i Bevab sto se tice ove sezone, dok je u prosloj doveo Hodzurdu, Kramarica, Vareu itd. po meni nekih 12. do 14. igraca je on plasirao u Zelju u ovoj i prosloj sezoni"

Jedino tačno je za Vareu.

7. "Najbolje bi bilo da sam ovaj intervju sa njim vodio ja, jeste da bi se zijanio kada bi me vidio ali bi iz njega izvukao sve, svakako nekim ljudima koje poznajem dodje oko 25.000 eura ;)"

Sa velikim zadovoljstvom bih se upoznao sa tobom i sa tim "ljudima koje poznajes kome dodje 25.000 eur".

Svim normalnim forumašima se izvinjavam za uzurpaciju teme i želim Sretnu novu godinu za koju se nadam da će svim navijačima Željezničara donijeti radost i veselje.

U medjuvremenu tebi savjetujem dvije stvari;

a)Osjećaji mržnje, zamjere, frustracije su po istraživanjima glavni uzročnici povišenog šečera, triglicerida, holesterola a ponekad i karcinoma.Znaju prouzrokovati depresiju, anksioznost i šizofreniju. Obavezno posjeti doktora.

b) Forumi, generalno socijalne mreže su pravno definisane kao javna glasila. Na ovom konkretnom forumu ti, NN osoba pod pseudonimom Hrasno1921 (nestvarna osoba) u više navrata iznosi i pronosi nešto neistinito na račun stvarnih osoba (Saše Ćuka, Elvisa Bilalagića, Denisa Pozdera, Adnana Zahirovića što može škoditi njihovoj časti ili ugledu putem ovog javnog glasila, pred više osoba, koji je defacto javni skup. To je krivično djelo.
Moderacija stranice je već obavještena da može očekivati sudski nalog da se da tvoja IP adresa. Ja imam im vrijeme i novac da idemo do kraja, vjerujem da imaju i gore navedene osobe.

Lijep pozdrav!

mag.Dejan Ćuk, MBA.
BiggieSmalls je napisao/la:Jos jedan zadnji post da ne smaram vise.

g. Hrasnom je bila poslana mail adresa, osobni podatci, slika osobnog dokumenta. Uzavrat sam dobio lazni fb profil, lazni mail sa izvinjenjem da ne moze poslati svoju licnu kartu jer "to mu je previse". Toliko o integritetu i priči dotičnog.

Ne zaboravi da si dužan objaviti prepiske, mailove itd itd...

Živjeli
Kad smo kod sukoba, kad se sjetim ovoga. :tokralju:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2017, 01:16

Jaaaaao sjecam se ovog. [emoji38] [emoji38]
Ludilo.

ynwa1921
Kontakt:

Post Postao/la ynwa1921 » 21 jun 2017, 01:22

Buffon1 je napisao/la:Ti a ni ja ne mozemo mijenjati trener. Ti si navijac kao ja, a u krugu ljudi koje ja poznajem a navijaju za Zelju 80% nisu zadovoljni igrom, taktikom, vodjenjem ekipe kako to radi Slavko.
Znaci navijaci koji idu na svaku utakmicu zadovoljnog nema.
Mozes ti sad pisati neke bajke ovdje stav raje koja idu na utakmice uopce nije takav kako ti pises.
Ne zelim ja da sudim imas pravo pisati sta god ti je volja, samo tvoje teze nemaju nikakve argumente. Pises cisto onako, spominjes ljude od ranije koji su nebitni trenutno. Ja amara nisam spomenuo a ti ga uzimas u post svako malo.

Psovanja je bilo kad smo duplu krunu osvojili a da ne bude sad kad igramo katastrofalno.

Ko prati Zelji 20 godina to zna. Ovi novopeceni navijaci sto navijaju za Zelju od kad je Misimovic nemaju pojma a to se vidi po postovima.

Ako se ovo odnosi na mene, zamolio bi te da mi odgovoris a ne da trazim. Kako sam napisao trenirao sam u Zeljkanu 10 godina, a koju godinu vise od toga pratim,navijam i idem na utakmice Zelje... Naveo sam primjer koji mi se desio protiv Slobode, o povicima prema Lendricu necu ni da pricam(ako su istiniti). Nisam rekao da igramo bajno , daleko od toga prosle sezone jedina utakmica koju sam na miru pogledao bez ikakvog stresa je bila protiv Olimpica na otoci dok je Kostic bio trener. Ne pricam bajke nikakve , nego iznosim samo realno stanje,toliko je atmosfera u i oko kluba nategnuta da je pitanje vremena kada ce sve ovo puci, kada ce se trener otjerati i kad ce se traziti od uprave da da otkaz. A kad se samo sjetim da se Kek spominjao kao moguci trener, pa covjek ako je uopste pratio stanje kod nas(nije 100%) nije lud da dodje jer bi i njemu kao provjerenom strucnjaku "strucnjaci" sa tribina psovali mater nakon drugog poraza. Draze bi mi bilo da smo 8. na tabeli a da ni jednu utakmicu ne kupimo, da nas se ne gura od strane sudija , nego da se kupuju utakmice i da smo prvaci i da se time busamo u prsa . Nemamo razumijevanje ni za sta, nikome ne mozemo dati malo vremena da pokaze sta zna. Ovo sto sam gledao za vrijeme Petrovica a to je svaka utakmica osim one u Krupi, je bila patnja, podsjecalo me na igru pod Mulalicem,mrcvarenjem i rovovskom borbom svaki bod se uzeo. Poanta moje price je pruziti svakom treneru koji je doveden, pa tako i Slavku sansu da pokaze sta zna,sada ce po prvi put imati ljeto da spremi ekipu i sve sto se desi sa Zeljom bice plod njegovog rada znanja ili neznanja te cemo moci reci da li je ublehas ili ne. I jedno pitanje za tebe, da li bi ti bilo draze da se Amar vrati i da se kupi tekma s vremena na vrijeme se nazove neki novi Dragan Skakic u 2 ujutro i da nudi mu se 10milja maraka za utakmicu u Gradačcu,ili bi rađe ovaj slučaj iz Krupe gdje Misimovic govori ako ne mozemo dobiti Krupu ne zaslužujemo da budemo prvaci ? P.S. Nemam ništa protiv Amara, i mislim da će se vratiti kroz koju godinu i da ce on biti ta karika koja ce dici Zelju na nivo danasnjeg Partizana, ili Rijeke.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jun 2017, 01:34

previse je 15 i za istok i za sjever realno :roll:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Buffon1

Post Postao/la Buffon1 » 21 jun 2017, 01:35

ynwa1921 je napisao/la:
Ako se ovo odnosi na mene, zamolio bi te da mi odgovoris a ne da trazim. Kako sam napisao trenirao sam u Zeljkanu 10 godina, a koju godinu vise od toga pratim,navijam i idem na utakmice Zelje... Naveo sam primjer koji mi se desio protiv Slobode, o povicima prema Lendricu necu ni da pricam(ako su istiniti). Nisam rekao da igramo bajno , daleko od toga prosle sezone jedina utakmica koju sam na miru pogledao bez ikakvog stresa je bila protiv Olimpica na otoci dok je Kostic bio trener. Ne pricam bajke nikakve , nego iznosim samo realno stanje,toliko je atmosfera u i oko kluba nategnuta da je pitanje vremena kada ce sve ovo puci, kada ce se trener otjerati i kad ce se traziti od uprave da da otkaz. A kad se samo sjetim da se Kek spominjao kao moguci trener, pa covjek ako je uopste pratio stanje kod nas(nije 100%) nije lud da dodje jer bi i njemu kao provjerenom strucnjaku "strucnjaci" sa tribina psovali mater nakon drugog poraza. Draze bi mi bilo da smo 8. na tabeli a da ni jednu utakmicu ne kupimo, da nas se ne gura od strane sudija , nego da se kupuju utakmice i da smo prvaci i da se time busamo u prsa . Nemamo razumijevanje ni za sta, nikome ne mozemo dati malo vremena da pokaze sta zna. Ovo sto sam gledao za vrijeme Petrovica a to je svaka utakmica osim one u Krupi, je bila patnja, podsjecalo me na igru pod Mulalicem,mrcvarenjem i rovovskom borbom svaki bod se uzeo. Poanta moje price je pruziti svakom treneru koji je doveden, pa tako i Slavku sansu da pokaze sta zna,sada ce po prvi put imati ljeto da spremi ekipu i sve sto se desi sa Zeljom bice plod njegovog rada znanja ili neznanja te cemo moci reci da li je ublehas ili ne. I jedno pitanje za tebe, da li bi ti bilo draze da se Amar vrati i da se kupi tekma s vremena na vrijeme se nazove neki novi Dragan Skakic u 2 ujutro i da nudi mu se 10milja maraka za utakmicu u Gradačcu,ili bi rađe ovaj slučaj iz Krupe gdje Misimovic govori ako ne mozemo dobiti Krupu ne zaslužujemo da budemo prvaci ? P.S. Nemam ništa protiv Amara, i mislim da će se vratiti kroz koju godinu i da ce on biti ta karika koja ce dici Zelju na nivo danasnjeg Partizana, ili Rijeke.
Nije bitno koliko ko ide na utakmice, niti ciji je babo jaci, cinjenicno stanje da svaki navijac koji dolazi na utakmice nije zadovoljan nasom igrom. Niti vodjenjem ekipe.

Nasa igra nije nista bolja od igre Mulalica, a Mulalicu se nije dalo vremeno nego je otjeran. Koji to kredit ima Slavko, sta je on? Ko je on? Mulalic je vojnik Zelje kao takav kad je mogao biti otjeran, moze Slavko.
Mulalic je bar pitare razvalio dvije utakmice, a Slavko nije osutao u derbiju posteno. Mulalic je kao Slavko preuzeo ekipu u losem trenutku i zna se kako se zavrsilo.

Niko ovdje ne mijenja upravu, niti raja s foruma to moze uraditi. Ne znam kakve su to iluzije. Trenera i upravu moze smijeniti samo losi rezultati.

Upravo je to razlog sto je raja nezadovoljna, a nisu nikakve teorije zavjere.

Igraj brate, napravi ekipu, dovedi dobrog trenera i nece te moci Bog otjerati tobe yarabi. To su neke izlizane fraze.

Kad se pise o Slavku kao losem treneru, nema veze sto niko ne spominje Amara druga strana ga uvijek pomene. Pustite covjeka na miru, kakve on veze ima s trenutno situacijom. Bio trener, najtrofejniji, vise nije i nece, tacka.

Degutatno je citati o kupovinama utakmica, gdje su dokazi za to? Rekla-kazala. Pa ovdje se pise sve i svasta mislis da nekog zanima sta ljudi pisu, ubijaju vrijeme gdje se bave totalno nebitnim stvarima.

Dokaz treba imati za takve optuzbe a posto je ovo forum svi mogu pisati sta zele. Raja prica gluposti u vecini stvari, neosnovano.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2017, 01:36

Ocekivao sam ovakve cijene,ali je puno 15 KM za istok i sjever. Prvo je pretkolo u pitanju. Ok ako prodjemo pa protiv AIK-a stave 15 KM. Ovako nam treba pun stadion,a ove cijene nece privuci ljude.

ynwa1921
Kontakt:

Post Postao/la ynwa1921 » 21 jun 2017, 01:54

Buffon1 je napisao/la:
ynwa1921 je napisao/la:
Nije bitno koliko ko ide na utakmice, niti ciji je babo jaci, cinjenicno stanje da svaki navijac koji dolazi na utakmice nije zadovoljan nasom igrom. Niti vodjenjem ekipe.

Nasa igra nije nista bolja od igre Mulalica, a Mulalicu se nije dalo vremeno nego je otjeran. Koji to kredit ima Slavko, sta je on? Ko je on? Mulalic je vojnik Zelje kao takav kad je mogao biti otjeran, moze Slavko.
Mulalic je bar pitare razvalio dvije utakmice, a Slavko nije osutao u derbiju posteno. Mulalic je kao Slavko preuzeo ekipu u losem trenutku i zna se kako se zavrsilo.

Niko ovdje ne mijenja upravu, niti raja s foruma to moze uraditi. Ne znam kakve su to iluzije. Trenera i upravu moze smijeniti samo losi rezultati.

Upravo je to razlog sto je raja nezadovoljna, a nisu nikakve teorije zavjere.

Igraj brate, napravi ekipu, dovedi dobrog trenera i nece te moci Bog otjerati tobe yarabi. To su neke izlizane fraze.

Kad se pise o Slavku kao losem treneru, nema veze sto niko ne spominje Amara druga strana ga uvijek pomene. Pustite covjeka na miru, kakve on veze ima s trenutno situacijom. Bio trener, najtrofejniji, vise nije i nece, tacka.

Degutatno je citati o kupovinama utakmica, gdje su dokazi za to? Rekla-kazala. Pa ovdje se pise sve i svasta mislis da nekog zanima sta ljudi pisu, ubijaju vrijeme gdje se bave totalno nebitnim stvarima.

Dokaz treba imati za takve optuzbe a posto je ovo forum svi mogu pisati sta zele. Raja prica gluposti u vecini stvari, neosnovano.

Naveo sam odlazak na utakmice jer sam se smatrao prozvanim da pratim Zelju od "Misimovica". Da iko posjeduje dokaze o namjestanju utakmica Zeljo bi( kao i pola nase lige) bio izbacen iz lige(nesto slicno Juvetu sto se desilo). Bude li ovo fijasko , ne budemo li se borili za oba trofeja prvi sam za smjenu trenera. Ali mislim da to nece biti slucaj jer konacno u odbrani nema Kerle,a Ugljesa koji ima ogroman potencijal(za nasu ligu) ce dobiti svoje minute na svojoj poziciji. Zeljo nece biti negledljiv kao prosle sezone. A Amar se spominje kao metafora dobrih vremena,ne spominjem ga u nikakvom losem kontekstu. Prvi derbi u ligi za prvaka je prodao Lendric, uz onaj promasaj Crnova. Sto se drugog derbija tice nismo zasluzili da pobjedimo, ni x da izvucemo. Puno je faktora koji su utjecali na nas plasman ali koliko je kriv trener toliko su i igraci. A sto se namjestanja tice, stvarno mislis da se niti jedna utakmica zelje nije namjestila, cak ni finale kupa protiv listice ??? zamolio bi te za iskren odgovor ? ili su i to teorije zavjere ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 44 gosta.