Zenzo je napisao/la:Nisu nista neko vodeci se ovim pricama kako ga bojkotuju, nazivaju neznalicom, da im je mrsko trenirati tj. ne sviđaju im se njegove metode,...itd.
Sad im je sansa da ga se rjese, eto mi smo izgubili titulu radi Petrovica a ne radi idiota na terenu sudeci po Bekricu.
Da budem iskren, ja se u ovom dvomeču najviše pribojavam upravo Petrovića. Priče o nekim bojkotima me uopšte ne zanimaju, ako stručni štab nije u stanju da provali ako nešto takvo postoji, onda treba sve raspustiti.
Prosto ne mogu vjerovati da se sedam dana prije utakmice priča o voljnom momentu igrača, treba se najebati mamice svakom od njih koji ne ostavi dušu na terenu, a trener koji to nije u stanju obezbijediti treba podnijeti izvještaj o kojim se igračima radi ili napustiti klub. Ako podnese izvještaj, to je onda problem Uprave kluba i oni se trebaju obračunati sa tim igračima.
Petrovića se pribojavam jer ne smijemo ići ziceraški. Utakmice će dobiti ili izgubiti sredina terena i vezni red. Naš mi ne ulijeva povjerenje. Igraćemo protiv nafuranih balavaca koji znaju igrati lopte, koji su veoma kompaktni i znaju se postaviti. Tranzicija u ofanzivu im je sjajna, što se moglo vidjeti u nekim klipovima koje sam postavljao. To znači da u vezi ne smije biti kurcobolje i jeftino prodatih lopti od Blagojevića i kompanije.
Moramo kontrolisati utakmicu u svakom trenutku, to će biti lako jer Zeta neće srljati i najčešće će svi biti iza lopte. Ovo može biti poprilično lagan dvomeč, ako se mi postavimo kako treba.
Ulog je ogroman, stotine hiljada maraka, ŽELJINIH, ne Slavkinih ili Lendrićevih.