FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

hamzaTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 jun 2017, 22:13

LjoZee je napisao/la:Ko ce biti kapiten ako Zeba ne bude igrao protiv Zete ? Kjosevski ?
Ako je neko zaslužio, onda je Stana
ZELJEZNICAR 1921!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 jun 2017, 22:13

Gdje je sad belaj Zenzo? Sta su to sad uradili?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 jun 2017, 22:16

Zeljo92 je napisao/la:Gdje je sad belaj Zenzo? Sta su to sad uradili?
Nisu nista neko vodeci se ovim pricama kako ga bojkotuju, nazivaju neznalicom, da im je mrsko trenirati tj. ne sviđaju im se njegove metode,...itd.

Sad im je sansa da ga se rjese, eto mi smo izgubili titulu radi Petrovica a ne radi idiota na terenu sudeci po Bekricu.
- Zeljeznicar -

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jun 2017, 22:19

Kako se lagano priprema alibi za ogranicenog. Strasno
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 jun 2017, 22:21

Al ti maldini izvlacis iz konteksta ko niko. Odakle ti to Boga ti?

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 jun 2017, 22:24

On bi sad poptisao ispadanje od Zete samo da moze nastaviti negativnu pricu.

A ima ih jos par ovdje na forumu iz nasih redova.
- Zeljeznicar -

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 jun 2017, 22:28

Ma ne vjerujem da je tako.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jun 2017, 22:28

Niko nema alibi u slucaju onog najgoreg ( pu pu pu ).
Igracima i strucnom stabu se mora u glavu usaditi da mi moramo proci Zetu jer sve drugo bi izazvalo ogromne probleme i narusilo u potpunosti atmosferu. Ako su se dogovorili pa Zrinjski ponizili sa 0:4 nek se i sad dogovore pa ponize ove Crnogorce. Imaju i materijala za motiv. Samo nek pogledaju onaj video. Ako im je ok i ako im ne smeta da ih neko onako potcijenjuje i mogu reci ismijava onda nemamo igrace koji su dobri sa glavom. Nema veceg motiva od pune Grbavice i onakvog videa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jun 2017, 22:32

Zenzo je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Gdje je sad belaj Zenzo? Sta su to sad uradili?
Nisu nista neko vodeci se ovim pricama kako ga bojkotuju, nazivaju neznalicom, da im je mrsko trenirati tj. ne sviđaju im se njegove metode,...itd.

Sad im je sansa da ga se rjese, eto mi smo izgubili titulu radi Petrovica a ne radi idiota na terenu sudeci po Bekricu.
Pa vidis da ovaj vec okrivljuje igrace za eventualno ispadanje i onda ja izvlacim iz konteksta. Nemojte se praviti budale kad vidite sto i ja
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jun 2017, 23:05

Željezničar je ipak priličan favorit, barem u prvoj utakmici na domaćem terenu. Kladionice na pobjedu bh. predstavnika na Grbavici nude koeficijent 1,60.

S druge strane, Zetina pobjeda u Sarajevu vrednuje se visokim koeficijentom 5,10, a koeficijent na neriješen rezultat iznosi 3,70, što jasno potvrđuje da bi se sve osim pobjede Plavih sa Grbavice moglo smatrati iznenađenjem.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jun 2017, 23:07

MocMahale444 je napisao/la:Željezničar je ipak priličan favorit, barem u prvoj utakmici na domaćem terenu. Kladionice na pobjedu bh. predstavnika na Grbavici nude koeficijent 1,60.

S druge strane, Zetina pobjeda u Sarajevu vrednuje se visokim koeficijentom 5,10, a koeficijent na neriješen rezultat iznosi 3,70, što jasno potvrđuje da bi se sve osim pobjede Plavih sa Grbavice moglo smatrati iznenađenjem.
Naravno da jesmo favoriti, ne treba bježati od toga. Isto tako treba biti oprezan, nisu ovi ni za potcijeniti ali ako budemo na nivou trebali bi proći, ne da ih nakantamo ali rutinski da.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 jun 2017, 23:16

Neandertalac je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Željezničar je ipak priličan favorit, barem u prvoj utakmici na domaćem terenu. Kladionice na pobjedu bh. predstavnika na Grbavici nude koeficijent 1,60.

Naravno da jesmo favoriti, ne treba bježati od toga. Isto tako treba biti oprezan, nisu ovi ni za potcijeniti ali ako budemo na nivou trebali bi proći, ne da ih nakantamo ali rutinski da.
Nije mi jasno sto su se onoliko radovali ;) razumijem slican stil fudbala, blizu im u odnosu na druge.
Nego nako radovanje kao da su prosli Reala a ne izvukli Zelju.
Dobro pa nisu napisali pitanje je samo koliko razlike.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2017, 23:18

Zenzo je napisao/la:Nisu nista neko vodeci se ovim pricama kako ga bojkotuju, nazivaju neznalicom, da im je mrsko trenirati tj. ne sviđaju im se njegove metode,...itd.
Da budem iskren, ja se u ovom dvomeču najviše pribojavam upravo Petrovića. Priče o nekim bojkotima me uopšte ne zanimaju, ako stručni štab nije u stanju da provali ako nešto takvo postoji, onda treba sve raspustiti.

Prosto ne mogu vjerovati da se sedam dana prije utakmice priča o voljnom momentu igrača, treba se najebati mamice svakom od njih koji ne ostavi dušu na terenu, a trener koji to nije u stanju obezbijediti treba podnijeti izvještaj o kojim se igračima radi ili napustiti klub. Ako podnese izvještaj, to je onda problem Uprave kluba i oni se trebaju obračunati sa tim igračima.

Petrovića se pribojavam jer ne smijemo ići ziceraški. Utakmice će dobiti ili izgubiti sredina terena i vezni red. Naš mi ne ulijeva povjerenje. Igraćemo protiv nafuranih balavaca koji znaju igrati lopte, koji su veoma kompaktni i znaju se postaviti. Tranzicija u ofanzivu im je sjajna, što se moglo vidjeti u nekim klipovima koje sam postavljao. To znači da u vezi ne smije biti kurcobolje i jeftino prodatih lopti od Blagojevića i kompanije.

Moramo kontrolisati utakmicu u svakom trenutku, to će biti lako jer Zeta neće srljati i najčešće će svi biti iza lopte. Ovo može biti poprilično lagan dvomeč, ako se mi postavimo kako treba.

Ulog je ogroman, stotine hiljada maraka, ŽELJINIH, ne Slavkinih ili Lendrićevih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 jun 2017, 23:58

Bravo Virtu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 22 jun 2017, 03:34

Najviše mi je krivo kada neko spomene Petrovića, Njemacki način rada i pocnu ga hvaliti.
On da je mogao ostat u Njemackoj sigurno ne bi dosao u Bijeljinu.
Ne moze bit Bekrić loš koji je promijenio desetine trenera i svi bili zadovoljni i pehare dizali a on sad mu on kaže da nevalja.
Lik je u skoro svakoj utakmici dao onoliko koliko je mogao i davao je i golove kad je dobio sansu.
Al bolji je Zakarić koji je izgriješio,i penala promasio jer Ćelo ne smije uzet odgovornost ako ga izbaci on je ubleha jer ga je doveo.
I kad smo već kod tog NJEMACKOG STILA, on nijednu utakmicu nije postavio ekipu na taj nacin.
Svaku utakmicu smo strepili do zadnje minute.
Cijelu sezonu mu igra 14 igrača i to mi je najvise krivo.
Skoro svaku utakmicu u izjavi govori kako grijese stoperi a isti mu igraju cijelu sezonu.
Pa nije ih raja s foruma postavila vec on sam.
Nije da branim igrače, ali iz razgovora sa dva igrača mogao sam zakljuciti da Petrović nije sposoban za nešto ozbiljno i da glumi strogoću na nekim banalnim stvarima.
Kvalitetniji smo od Zete i nadam se da će Crnogorci sagoriti u atmosferi Grbavice.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 22 jun 2017, 08:07

E moj zeljo na sta si spao :(.

Igrac koji psuje navijacima ce u prvu postavu, taj bi u vakat peglo tribine bar pola sezone ako nista ono radi cejfa.
Pitar ti glavni za transfere, trenerska ti uzdanica covjek koji je napravio sta?
Izgubio dobijenu titulu, napravio klub penzionera, nije promovisao ni jednog jedinog mladog igraca, igra nam za neku stvar, bojimo se ekipe kojoj je pojacanje golman iz podgrmeca halo ba...
pa ovo je i za rudar iz kaknja odron a ne za zelju

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 jun 2017, 08:16

Lendric se ponasao i ponasa kao sto bi cinio svako od nas. Iskoristio je trenutke nase gluposti, javno iznosenje price o projektu kluba. Tada se osjetio nedodirljivim i ne treba nas iznenadjivati njegovo ponasanje. Psi laju, rat sa Sjeverom, vecernji izlasci nisu neocekivani. Postavite se u njegov polozaj, glavni je igrac i projekat kluba. Samo pravi sportisti to nece zloupotrebljavati, a Lendric to nije. Reakcije iz kluba nema jer je projekat kluba i od njegove se prodaje zavisi. Treba razumjeti i klub.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 22 jun 2017, 08:23

Neka zakopaju taj jug više i nek se jbu sa voljnim momentima i jedni i drugi i treći od igrača stručnog štaba i kluba.
Jbala ih Zeta!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 22 jun 2017, 08:24

plavousrcu je napisao/la:Lendric se ponasao i ponasa kao sto bi cinio svako od nas. Iskoristio je trenutke nase gluposti, javno iznosenje price o projektu kluba. Tada se osjetio nedodirljivim i ne treba nas iznenadjivati njegovo ponasanje. Psi laju, rat sa Sjeverom, vecernji izlasci nisu neocekivani. Postavite se u njegov polozaj, glavni je igrac i projekat kluba. Samo pravi sportisti to nece zloupotrebljavati, a Lendric to nije. Reakcije iz kluba nema jer je projekat kluba i od njegove se prodaje zavisi. Treba razumjeti i klub.
I koliko se ocekuje za njega dobiti?
Ko je kriv sto osim njega i Vece nemamo nista vrijedno spomena u izlogu? (a osvojili sta....)
I da je ne znam koliki projekat ja prvi dok je on u startnoj nemam namjeru ici na utakmice. Koliku razliku posjetom vec sezonama pravimo u korist tima, pricamo o finansijama? I sad treba neki "projekat" da po nama pisa. Eto im projekat, a hajmo malo ispraznit tribine, nebitni smo bitan je projekat?
Da se razumijemo nisam ni blizu tribine kojoj se lendric obracao i idem na zeljine utakmice prije nego su mnogi od doticnih navijaca i rodili, sad povedem bar jedno ili dvoje djece i tako skoro svaku domacu sezonama, e od ovog momenta dok je projekat tu ni ja a ni djeca necemo optic na utakmicu, cuj projekat.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 22 jun 2017, 08:28, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2017, 08:25

Naravno da je bitan projekat. Za njegovo ponašanje je kriv klub, trebalo se u startu sasjeći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”