Ja sam uzeo samo jer su bile 29E (popust s 90E).anonimni je napisao/la:I ja sam ih slučajno uzeo, kontao uzeti Cortez Ultra, pa se predomislio, došao po Gazelle i eto, nisam dovoljno nogat da ih kupima pošto bi fkt sparno, a ja tene kupujem evo već 20 dana uzeh njih odmah... Brušenu kožu je fkt teško čistiti, al' đon srećom nije, bar ovaj dio sa strana, ionako kad mi je dosadno glancam obuću pa vjerujem da će mi trajati, sve mi tene dugo drže
![]()
Samo, užas je izbor u gradu što se casual obuće tiče, Fred Perry nikad gori, od Adidasa Stan Smith i Gazelle uglavnom i viđam i najveći izbor imaju, Reebok Classic jedan model (a već ga imam), ostali brendovi ni ne zalaze kod nas, sve mi se čini da ću dogodine ganjati britanske web shopove i dijasporu za obuću
S tim modelom gazelle gore mi je suprotno, sad ih nosim samo sa sorcem, nikad s tolama, mislio sam da su bolje i platio sam punu cijenu (oko 95E) jer je teze taj model naci na popustu (Gazelle 2 ili tako nesto) ali sad kad bih birao campus bih uzeo po istoj cijeni.
Kakav je Reb Classic? Ja sam nekoliko puta razmisljao da kupim i odustanem. Na kraju kupio ove (Club C 85) i zadovoljan sam.