Mislis da moze izbacit jednog od ovih registrovanih ?skoroalen je napisao/la:To je izmjena, izbacimo nekog od registrovanih, npr ovog Blagojevića.Pitar1946 je napisao/la:Ne kontam 25 igraca smo prijavili i to je to,zar se moze jos jedan prijavit ako je vec 25 prijavio ?????
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
ajdohordas
- Kontakt:
Šta god neki mislisli, ako Miloš veliki dodje, mi bi na konju bili, Čovjek urinirao po protivnicima kad je trebalo. Što neko reče, svojim golovima i asistencijama je u zadnja 4 kola dao je mozda i najveci doprinos tituli i kupu i evropskim tekmama.
Znao je nervirat ponekad sa svojom kurco.boljom ali u zadnja tri kola za sve se iskupio i od mene mu hallal bilo.
U ovom trenutku mozda i najbolje sto mozemo da dovedemo.
Dođi najdraži !
Znao je nervirat ponekad sa svojom kurco.boljom ali u zadnja tri kola za sve se iskupio i od mene mu hallal bilo.
U ovom trenutku mozda i najbolje sto mozemo da dovedemo.
Dođi najdraži !
- TobeYarabi
- Kontakt:
bio si na svadbi i bili smo blizu pobjede ali nismo pobjedili, sto znaci da ako zelimo pobjedu, ti bi se taj dan trebo dan ozenitiHigh je napisao/la:Najbliži smo pobjedi protiv njih u Ligi bili kad sam ja bio na svadbi, što znači da bih ponovo morao na svadbu kad im tamo budemo gostovali, pa šta Bog dragi da.Mokes je napisao/la:Sta mislite hocemo li napokon srusiti prokletstvo Bilinog Polja ili ce nam "raspali" Celik opet otkidati bodove
Može, to je po pravilu UEFE, jednu izmjenu imamo pravo uradit.Pitar1946 je napisao/la:Mislis da moze izbacit jednog od ovih registrovanih ?skoroalen je napisao/la:To je izmjena, izbacimo nekog od registrovanih, npr ovog Blagojevića.Pitar1946 je napisao/la:Ne kontam 25 igraca smo prijavili i to je to,zar se moze jos jedan prijavit ako je vec 25 prijavio ?????
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
mislim da se domaći i ispod 21 ne broje tu: Hadžić i ostali juniori...skoroalen je napisao/la:To je izmjena, izbacimo nekog od registrovanih, npr ovog Blagojevića.Pitar1946 je napisao/la:Ne kontam 25 igraca smo prijavili i to je to,zar se moze jos jedan prijavit ako je vec 25 prijavio ?????
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel se moze lahko doci do one livade na piroti iza gola?moze se odozgo pratit tekma sutra
Ovaj potpisao kod nas : https://www.transfermarkt.com/brat-huse ... ler/515436 
Ovo pod 2. Šta to mi možemo ponuditi, a da u HR ne mogu skoro svikinosvra je napisao/la:Kako ste smijesni ljudi....
Prvo, niko nije rekao da je Stojcev bolji od njega, mozda je ovaj i bolji od Stojceva, u najmanju ruku su tu negdje, ali nasi vjerovatno vise zele Stojceva jer je provjeren.
Drugo, osim Dinama, Rijeke i Hajduka niko ne moze u Hrvatskoj ponuditi uslove kakve mi mozemo.
Trece, ovaj malo duze igra HNL i vjerovatno zeli malo promjene pa mu se ne zuri ni sacekati par dana.
Cetvrto, niko mu nije rekao otvoreno, cekaj ti da vidimo hoce li Stojcev doci kod nas, nego je to umotano.
I peto, Petrak je dosao u Zrinjski iz Sesveta, iz druge hrvatske lige, a ovaj nikad nije igrao drugu ligu.
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
sta mislite o onom petraku iz zrinjskog? trebalo bi njega zaganjati, i jos mozda pokusati dovesti stojceva na posudbu. sa njima dvojicom bi bili duplo bolji nego sto smo sada.
Navodno neki Lelić dolazi, kažu slik'o se s dresom...TobeYarabi je napisao/la:sta mislite o onom petraku iz zrinjskog? trebalo bi njega zaganjati, i jos mozda pokusati dovesti stojceva na posudbu. sa njima dvojicom bi bili duplo bolji nego sto smo sada.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ako mislis na onog sto je igro za olimpić, nema od toga nista. on ganja nesto vani, a i preskup je on za nas. malo si nerealan jbgskoroalen je napisao/la:Navodno neki Lelić dolazi, kažu slik'o se s dresom...TobeYarabi je napisao/la:sta mislite o onom petraku iz zrinjskog? trebalo bi njega zaganjati, i jos mozda pokusati dovesti stojceva na posudbu. sa njima dvojicom bi bili duplo bolji nego sto smo sada.
Ako tako razmisljamo nikad onda nece dobit sansu,djeci odma dat sansu,u toku ove il sljedece gurnut Resica,Inanovica i Kovacevica to je jedini pravi put.Historicar je napisao/la:Dakle, od napadača smo za Evropu prijavili jednog iskusnog i dvojicu koji zajedno imaju 20 minuta seniorskog fudbala.Zna li neko koliko se maksimalno može prijaviti novih igrača ako prođemo Zariu.
Ako se je moglo igrati ganje i štocanja na onoj livadi, može se onda lako doći i gledati.Pitar1946 je napisao/la:Jel se moze lahko doci do one livade na piroti iza gola?moze se odozgo pratit tekma sutra
SRETAN BROJ - 1725
Uplata,kad,gdje,kako??MortemHz je napisao/la:210 KM putovanje u Kišnjev.
Ne zelim propustiti ni slucajno priliku metnuti rasnoj moldavki.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
socrates je napisao/la:Uplata,kad,gdje,kako??MortemHz je napisao/la:210 KM putovanje u Kišnjev.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Kakva je ovo zaye8ancija???Zukanovic je napisao/la:Ovaj potpisao kod nas : https://www.transfermarkt.com/brat-huse ... ler/515436
Eure, redovna primanja, borbu za trofeje, novi izazov, jeftiniji zivot....svasta nestopitic je napisao/la:Ovo pod 2. Šta to mi možemo ponuditi, a da u HR ne mogu skoro svikinosvra je napisao/la:Kako ste smijesni ljudi....
Prvo, niko nije rekao da je Stojcev bolji od njega, mozda je ovaj i bolji od Stojceva, u najmanju ruku su tu negdje, ali nasi vjerovatno vise zele Stojceva jer je provjeren.
Drugo, osim Dinama, Rijeke i Hajduka niko ne moze u Hrvatskoj ponuditi uslove kakve mi mozemo.
Trece, ovaj malo duze igra HNL i vjerovatno zeli malo promjene pa mu se ne zuri ni sacekati par dana.
Cetvrto, niko mu nije rekao otvoreno, cekaj ti da vidimo hoce li Stojcev doci kod nas, nego je to umotano.
I peto, Petrak je dosao u Zrinjski iz Sesveta, iz druge hrvatske lige, a ovaj nikad nije igrao drugu ligu.Veće cifre, auta, stanovi, zgrade, vikendice
Koji su to brojevi o kojima većina u HR ne razmišlja
- ElCartel11
- Kontakt:
Poznavajuci nas taj je vjerovatno iz Splita, Istre, Cibalie...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zagor je napisao/la:socrates je napisao/la:Uplata,kad,gdje,kako??MortemHz je napisao/la:210 KM putovanje u Kišnjev.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!