Pa nece biti iz Dinama, Rijeke...ElCartel11 je napisao/la:Poznavajuci nas taj je vjerovatno iz Splita, Istre, Cibalie...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidim neka željoteka, zamislite Luisa Ibaneza umjesto Almira Bekića. Znam da je san, al' eto, samo zamislite!
A sad se vratimo u stvarnost i nađimo napadača.. Ne mogu da vjerujem da se ozbiljno računa na Ahmetovića.
Stojčeva zaboravite.
Spominju li se kakvi kapitalci??

A sad se vratimo u stvarnost i nađimo napadača.. Ne mogu da vjerujem da se ozbiljno računa na Ahmetovića.
Stojčeva zaboravite.
Spominju li se kakvi kapitalci??
IDEMO PONOVO!
I veći pritisak.kinosvra je napisao/la:Eure, redovna primanja, borbu za trofeje, novi izazov, jeftiniji zivot....svasta nestopitic je napisao/la:Ovo pod 2. Šta to mi možemo ponuditi, a da u HR ne mogu skoro svikinosvra je napisao/la:Kako ste smijesni ljudi....
Prvo, niko nije rekao da je Stojcev bolji od njega, mozda je ovaj i bolji od Stojceva, u najmanju ruku su tu negdje, ali nasi vjerovatno vise zele Stojceva jer je provjeren.
Drugo, osim Dinama, Rijeke i Hajduka niko ne moze u Hrvatskoj ponuditi uslove kakve mi mozemo.
Trece, ovaj malo duze igra HNL i vjerovatno zeli malo promjene pa mu se ne zuri ni sacekati par dana.
Cetvrto, niko mu nije rekao otvoreno, cekaj ti da vidimo hoce li Stojcev doci kod nas, nego je to umotano.
I peto, Petrak je dosao u Zrinjski iz Sesveta, iz druge hrvatske lige, a ovaj nikad nije igrao drugu ligu.Veće cifre, auta, stanovi, zgrade, vikendice
Koji su to brojevi o kojima većina u HR ne razmišlja
SRETAN BROJ - 1725
Ima li gdje @iskrenog?
A ja ne mogu da zamislim da taj nesretni Almir opet ordinira po lijevoj strani,i da su kao zadovoljni s njim. 
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima, dovedes Petraka onda Perica ide na beka.socrates je napisao/la:A ja ne mogu da zamislim da taj nesretni Almir opet ordinira po lijevoj strani,i da su kao zadovoljni s njim.
Ako će igrat k'o Novaković, nek' dođe iz Dragovoljca. Ne treba sudit igračima na osnovu bivšeg kluba.
Almir zna lopte, njega yebe što nema konkurenciju pa igra bezmudo, svejedno mu. Vidjeli smo na Kirin kupu kakav može bit' da hoće. ABd da veznjak dođe i Pero se vrati na beka, pa biste vidjeli kako zalizani grize kad mjesto postane upitno.
Almir zna lopte, njega yebe što nema konkurenciju pa igra bezmudo, svejedno mu. Vidjeli smo na Kirin kupu kakav može bit' da hoće. ABd da veznjak dođe i Pero se vrati na beka, pa biste vidjeli kako zalizani grize kad mjesto postane upitno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Sad ovako kad pogledam prijavljene igrače na pozicijama, meni je napad katastrofa, nadam se da smo vezni popravili malo dolaskom Rahmanovica i ja očekujem bar jednog još od ove trojice što se spominu (Amer, Miloš i Petrak). Ali napad katastrofa izgleda. Pa mi napadača nemamo.
I ja se nadam dolasku napadača, al ne bih imao ništa protiv ni da napucamo vezni red do maksimuma pa gurnemo Nedima u vatru. Pa il' pukovnik il' pokojnik, ako mali ne bude znao može se na zimu dovest napadač. A uz vezni red npr Petrak - Rahmanović - Stojčev ili čak Sarić, i krila Kuzmanović - Crnkić, i Alen Melunović bi zabio 10ak golova. A moramo nekad razbit taj mentalitet "talenata u 23. godini". Gurni ga odmah i nek' se kali, samo na taj način može dobacit negdje.ajdohordas je napisao/la:Sad ovako kad pogledam prijavljene igrače na pozicijama, meni je napad katastrofa, nadam se da smo vezni popravili malo dolaskom Rahmanovica i ja očekujem bar jednog još od ove trojice što se spominu (Amer, Miloš i Petrak). Ali napad katastrofa izgleda. Pa mi napadača nemamo.
Ma znam, ali Peritica (Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima, dovedes Petraka onda Perica ide na beka.socrates je napisao/la:A ja ne mogu da zamislim da taj nesretni Almir opet ordinira po lijevoj strani,i da su kao zadovoljni s njim.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da raja ne cijeni kvalitetan humor ovdje.pasica je napisao/la:Kakav je da mu i mi ostanemo sta duzni?Ado76 je napisao/la: Ostali mu duzni puno para
Samo Saraj'vo.
Uz dolazak Petraka koji je prirodno zadnji vezni, nema potrebe tu trpat i Pericu. A zamisli da imaš perfektnog osigurača poput Petraka i odličnog lijevog beka kojeg Stevanović ne bi poslao po ćevape, a uz to zna i nabacitsocrates je napisao/la:Ma znam, ali Peritica (Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima, dovedes Petraka onda Perica ide na beka.socrates je napisao/la:A ja ne mogu da zamislim da taj nesretni Almir opet ordinira po lijevoj strani,i da su kao zadovoljni s njim.) bih ja radije gledao tu ispred zadnje linije,nekako sam sigurniji puno kad je on tu kao osigurac,uz jos tog nekog kreativnijeg defanzivca naravno. Makar je covjek po vokaciji bek.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Al vidiš to je sad opet naša greška, to jest Čalina. Čitavu ovu sezonu mu je u slabijim tekmama mogao davat po jedno 10-15 minuta. Imao je i Kup gdje je mogao igrat minimum 70 minuta, time bi i Ahmetovića odmarao koji bi imao više snage za finish sezone a i mali Nedim bi sticao iskustvo, a sad koliko je pametno odmah ga gurnit u vatru u ovako relativno bitnim tekmama sa samo 20 minuta seniorskog fudbala, ne znam nisam siguran. Mada ima i toga što ti govoriš.skoroalen je napisao/la:I ja se nadam dolasku napadača, al ne bih imao ništa protiv ni da napucamo vezni red do maksimuma pa gurnemo Nedima u vatru. Pa il' pukovnik il' pokojnik, ako mali ne bude znao može se na zimu dovest napadač. A uz vezni red npr Petrak - Rahmanović - Stojčev ili čak Sarić, i krila Kuzmanović - Crnkić, i Alen Melunović bi zabio 10ak golova. A moramo nekad razbit taj mentalitet "talenata u 23. godini". Gurni ga odmah i nek' se kali, samo na taj način može dobacit negdje.ajdohordas je napisao/la:Sad ovako kad pogledam prijavljene igrače na pozicijama, meni je napad katastrofa, nadam se da smo vezni popravili malo dolaskom Rahmanovica i ja očekujem bar jednog još od ove trojice što se spominu (Amer, Miloš i Petrak). Ali napad katastrofa izgleda. Pa mi napadača nemamo.
Pa **** mu mater,jel ima neko da zna kakve su nam šanse za dovodjenje Petraka I Stojceva.Jedni kazu Stojcev zavrsen drugi nema nista od njega.Pa bar se dogovorite ,da mi neupuceni znamo o cemu se radi.
Dajte SMS prije sehura!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sioux ti je insajder broj jedan. Covjek je rekao nema transfera do jula, nema razloga da mu ne vjerujemo.High je napisao/la:Dajte SMS prije sehura!
Joj vec zamisljam peru na dm-u moldaviji
stara calina formacija, pero saric i ispred njih projekat
A tek napa udarni trio hebib, crnkic i merso, cak bi se i napad atletika postidio pored ovih nasih
A tek napa udarni trio hebib, crnkic i merso, cak bi se i napad atletika postidio pored ovih nasih
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
U Lukavcu ništa novo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sioux ti je insajder broj jedan. Covjek je rekao nema transfera do jula, nema razloga da mu ne vjerujemo.High je napisao/la:Dajte SMS prije sehura!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo na fali Plakalo za idealnih eleven.esprit24 je napisao/la:Joj vec zamisljam peru na dm-u moldavijistara calina formacija, pero saric i ispred njih projekat
![]()
@skoroalen Ako cemo zadrzati taj sistem 4231 a hocemo ko je jos tu Amar??
Fakat nam je to goruca pozicija,ali i ta desetka,napadac. Mora se ekipa popuniti na tim deficitarnim pozicijama ako mislimo ozbiljno napasti neki trofej/e.
Fakat nam je to goruca pozicija,ali i ta desetka,napadac. Mora se ekipa popuniti na tim deficitarnim pozicijama ako mislimo ozbiljno napasti neki trofej/e.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.