to je to, svi pljuvači su bili u pravuuuuu , svima otkaze trebaaaa, waaaaaa!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Forma se podržava na prijateljskim utakmica sa novim protivnicima.esprit24 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Idem ja ako mi pasos bude gotov
Uvijek su me privlacile rveku istocne evrope
Ti imas zenu
Ne bjezim od te cinjenice i volim je, al brate vidjeces aBd kad se ozenis, kad nastupi monotnija
To ti zadovoljan necim?DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
kuknjava kuknjava
đe ćeš bit zadovoljan, ova tekma je bila krucijalnog takmičarskog karaktera i pravi je pokazatelj naših mogućnosti...ujedno mi je ovo prvi put da pratim neku ekipu na pripremama i ovakve/prve utakmice nakon fizičkog rada bez lopte obično se vidi kako će sprema biti jedne ekipe a pogotovo igra...trebamo istupiti iz lige odmah da se ne bi brukali dalje....zagorski je napisao/la:To ti zadovoljan necim?DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
kuknjava kuknjava
ma meni su ovi čobani cutezagorski je napisao/la:Sto bi narod rekao: 'dok je ovaca bice i vune'.
Ova utakmica nije nastavak proslosezonskih partija?DenchiNL je napisao/la:đe ćeš bit zadovoljan, ova tekma je bila krucijalnog takmičarskog karaktera i pravi je pokazatelj naših mogućnosti...ujedno mi je ovo prvi put da pratim neku ekipu na pripremama i ovakve/prve utakmice nakon fizičkog rada bez lopte obično se vidi kako će sprema biti jedne ekipe a pogotovo igra...trebamo istupiti iz lige odmah da se ne bi brukali dalje....zagorski je napisao/la:To ti zadovoljan necim?DenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
kuknjava kuknjava
naravno da nije, samim tim što je dio priprema za novu sezonu...koje su u ranom stadiju...Evander je napisao/la: Ova utakmica nije nastavak proslosezonskih partija?
Ma da, mi prekucali proslu sezonu i igrom i rezultatom, jedna losa utakmica nije mjerilo kvalitete.
U oktobru ce kasno biti kukati i tjerati Calu...
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
jbg kod nas prva pripremna i u isto vrijeme generalkaSiouxLukavac je napisao/la:Bolje da ukinemo generalke, prosle pripreme ih nismo ni imali
SiouxLukavac je napisao/la:Petraku rok do petka da se izjasni, ali nisu rekli kojeg petka
evo ja bi rekao tipa Benko(ili Vukušić), dakle finišer kojem ne treba više od prilike ili polu-prilike da zabije, koji zna i iz prekida zabijati, ispratiti akciju, kontru...šutira na prvu, itd...svakako pokretljiv da može ispratiti krilo koje mu pravi šansu...haris004 je napisao/la:Meni bi ova ekipa sa drugim tipom napadača upotpunosti drugačije izgledala.
Ne Obradović, nego igrač tipa Krste Velkoskog.
Ahmetović postaje stariji i neminovnost je da će uskoro biti sklonjen iz prve postave a mi osim dva juniora nemamo nista. Doduše Hadžija je zvijer bio u juniorima, Čala mu u pripremnoj ne daje minute..
Petrak vidjen kod Petraka u Lukavcu vodu da pije, mozda tamo i ostane.Pantelija je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Petraku rok do petka da se izjasni, ali nisu rekli kojeg petka![]()
![]()
kinosvra je napisao/la:I danas se pokazalo ono sto budala vidi, a to je da nam trebaju 4 prava igraca....stoper, dva veznjaka i napadac.
Ova ekipa ima odredjeni kvalitet i tu je negdje medju 5 ekipa u ligi, vecinu igraca smo zadrzali, imamo solidan kostur, ali ocito da nam ko zrak trebaju dva top veznjaka koji ce praviti prevagu, i napadac koji ce rasteretiti Ahmetovica.
Samir, Pero i Saric mogu super pomoci u rotaciji ako dovedemo 2 extra veznjaka.
Ali budi li nam oni drzali vezni red jadna nam majka.
Cala je ovdje najmanje kriv, on izvlaci maksimum iz ove ekipe koja je ocito ima odredjeni kvalitet ali fale igraci koji ce preuzeti odgovornost kad zagusti.
Nista necemo dobiti smjenom Cale, jer nema tog trenera koji ce od ove ekipe Sarajeva napraviti nesto ozbiljnije.
Prava adresa je Uprava kluba, i treba na njih izvrsiti pritisak dok jos ima vremena, ali i to je relativno, mozda jos 10-15 dana u vrh glave da se kompletira ekipa ako mislimo napraviti nesto.
Bas ce mi biti krivo ako se ne pojacamo adekvatno jer ce u tom slucaju ceh platiti oni koji najmanje zasluzuju, a to je Cala koji sigurno ne bi derbi docekao na klupi, i ovi igraci koji daju svoj maksimum ali koji nemaju dovoljno kvaliteta da budu dominantni u ovoj ligi.
Znaci, vrlo je jednostavno, dva extra veznjaka i napadac za prvih 11, i stoper za rotaciju, uz Micu i Rahmana mozemo se nadati necemu, u suprotnom slijedi jos jedna sezona za zaborav i grcevita borba za Evropu.
Čeka u redu sa 3 kanisteraemir79 je napisao/la:Petrak vidjen kod Petraka u Lukavcu vodu da pije, mozda tamo i ostane.Pantelija je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Petraku rok do petka da se izjasni, ali nisu rekli kojeg petka![]()
![]()
nisi puno ni propustiomoj uzor-S.G je napisao/la:Pozdrav braco, jel mi može neko napisat sta se dešavalo u nasem klubu u zadnjih 20ak dana, vidio sam da smo doveli Rahmanovica i izvukli Moldavce..
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, NazorUso i 37 gostiju.