FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 24 jun 2017, 08:07

Sto bi narod rekao: 'dok je ovaca bice i vune'.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 08:13

zagorski je napisao/la:Sto bi narod rekao: 'dok je ovaca bice i vune'.
ma meni su ovi čobani cute :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 jun 2017, 08:17

Pozdrav braco, jel mi može neko napisat sta se dešavalo u nasem klubu u zadnjih 20ak dana, vidio sam da smo doveli Rahmanovica i izvukli Moldavce..
ZZ

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 jun 2017, 08:24

DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:slika

to je to, svi pljuvači su bili u pravuuuuu , svima otkaze trebaaaa, waaaaaa!!!

:plac: :plac: kuknjava kuknjava
To ti zadovoljan necim?
đe ćeš bit zadovoljan, ova tekma je bila krucijalnog takmičarskog karaktera i pravi je pokazatelj naših mogućnosti...ujedno mi je ovo prvi put da pratim neku ekipu na pripremama i ovakve/prve utakmice nakon fizičkog rada bez lopte obično se vidi kako će sprema biti jedne ekipe a pogotovo igra...trebamo istupiti iz lige odmah da se ne bi brukali dalje.... ;)
Ova utakmica nije nastavak proslosezonskih partija?
Ma da, mi prekucali proslu sezonu i igrom i rezultatom, jedna losa utakmica nije mjerilo kvalitete.
U oktobru ce kasno biti kukati i tjerati Calu...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 08:37

Evander je napisao/la: Ova utakmica nije nastavak proslosezonskih partija?
Ma da, mi prekucali proslu sezonu i igrom i rezultatom, jedna losa utakmica nije mjerilo kvalitete.
U oktobru ce kasno biti kukati i tjerati Calu...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
naravno da nije, samim tim što je dio priprema za novu sezonu...koje su u ranom stadiju...
ja sam već spomenuo da prošlosezonskom igrom nisam nezadovoljan ali naravno da može bolje, samo treba imati i bolje igrače da bi se igra podigla, naročito u veznom redu gdje diktiraš tempo i playmaker pokreće napade....kreacija prilika prošle sezone je bila na zavidnom nivou, da nam je solidan finišer u vrhu napada, svaku tekmu bi završavali 3/4 - 0...tada to izgleda sasvim drugačije...nama su prva 2 strijelca kluba igrači koji su dobro igrali prvu polusezonu, drugu nisu postojali...neefikasnost nam je bila najveća boljka....
to se može sanirati dovođenjem pojačanja u tom segmentu i naravno jačanjem veze...na čemu se radi....

vi ste već predvidjeli/prognozirali da će se Čala otjerati na jesen, stoga ste bezbjedni....na primjeru prošle sezone je očigledno da nije kasno promijeniti ako dođe BOLJI od prethodnog...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 jun 2017, 09:02

Bolje da ukinemo generalke, prosle pripreme ih nismo ni imali :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 09:05

SiouxLukavac je napisao/la:Bolje da ukinemo generalke, prosle pripreme ih nismo ni imali :D
jbg kod nas prva pripremna i u isto vrijeme generalka :D

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jun 2017, 09:08

Sta kukate samo, ovo je bio takticki poraz. Cala je stari lisac. Nadam se da moldavci ne citaju ovaj forum. :zviz:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 jun 2017, 09:14

Petraku rok do petka da se izjasni, ali nisu rekli kojeg petka

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 jun 2017, 09:17

Meni bi ova ekipa sa drugim tipom napadača upotpunosti drugačije izgledala.
Ne Obradović, nego igrač tipa Krste Velkoskog.
Ahmetović postaje stariji i neminovnost je da će uskoro biti sklonjen iz prve postave a mi osim dva juniora nemamo nista. Doduše Hadžija je zvijer bio u juniorima, Čala mu u pripremnoj ne daje minute..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2017, 09:17

SiouxLukavac je napisao/la:Petraku rok do petka da se izjasni, ali nisu rekli kojeg petka
:rol: :rol: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 09:28

haris004 je napisao/la:Meni bi ova ekipa sa drugim tipom napadača upotpunosti drugačije izgledala.
Ne Obradović, nego igrač tipa Krste Velkoskog.

Ahmetović postaje stariji i neminovnost je da će uskoro biti sklonjen iz prve postave a mi osim dva juniora nemamo nista. Doduše Hadžija je zvijer bio u juniorima, Čala mu u pripremnoj ne daje minute..
evo ja bi rekao tipa Benko(ili Vukušić), dakle finišer kojem ne treba više od prilike ili polu-prilike da zabije, koji zna i iz prekida zabijati, ispratiti akciju, kontru...šutira na prvu, itd...svakako pokretljiv da može ispratiti krilo koje mu pravi šansu...
normalno ti momci i koštaju i traženi su....

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 jun 2017, 09:32

Pantelija je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Petraku rok do petka da se izjasni, ali nisu rekli kojeg petka
Petrak vidjen kod Petraka u Lukavcu vodu da pije, mozda tamo i ostane. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 24 jun 2017, 09:34

kinosvra je napisao/la:I danas se pokazalo ono sto budala vidi, a to je da nam trebaju 4 prava igraca....stoper, dva veznjaka i napadac.
Ova ekipa ima odredjeni kvalitet i tu je negdje medju 5 ekipa u ligi, vecinu igraca smo zadrzali, imamo solidan kostur, ali ocito da nam ko zrak trebaju dva top veznjaka koji ce praviti prevagu, i napadac koji ce rasteretiti Ahmetovica.
Samir, Pero i Saric mogu super pomoci u rotaciji ako dovedemo 2 extra veznjaka.
Ali budi li nam oni drzali vezni red jadna nam majka.

Cala je ovdje najmanje kriv, on izvlaci maksimum iz ove ekipe koja je ocito ima odredjeni kvalitet ali fale igraci koji ce preuzeti odgovornost kad zagusti.
Nista necemo dobiti smjenom Cale, jer nema tog trenera koji ce od ove ekipe Sarajeva napraviti nesto ozbiljnije.

Prava adresa je Uprava kluba, i treba na njih izvrsiti pritisak dok jos ima vremena, ali i to je relativno, mozda jos 10-15 dana u vrh glave da se kompletira ekipa ako mislimo napraviti nesto.

Bas ce mi biti krivo ako se ne pojacamo adekvatno jer ce u tom slucaju ceh platiti oni koji najmanje zasluzuju, a to je Cala koji sigurno ne bi derbi docekao na klupi, i ovi igraci koji daju svoj maksimum ali koji nemaju dovoljno kvaliteta da budu dominantni u ovoj ligi.

Znaci, vrlo je jednostavno, dva extra veznjaka i napadac za prvih 11, i stoper za rotaciju, uz Micu i Rahmana mozemo se nadati necemu, u suprotnom slijedi jos jedna sezona za zaborav i grcevita borba za Evropu.

:salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 jun 2017, 09:46

emir79 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Petrak vidjen kod Petraka u Lukavcu vodu da pije, mozda tamo i ostane. :mrgreen:
Čeka u redu sa 3 kanistera :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2017, 09:54

moj uzor-S.G je napisao/la:Pozdrav braco, jel mi može neko napisat sta se dešavalo u nasem klubu u zadnjih 20ak dana, vidio sam da smo doveli Rahmanovica i izvukli Moldavce..
nisi puno ni propustio :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 jun 2017, 10:15

Nakon jučerasnjeg poraza čudi me da do sada nije počela priča o bordo areni. Upravo reaguj !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2017, 10:17

haris004 je napisao/la:Nakon jučerasnjeg poraza čudi me da do sada nije počela priča o bordo areni. Upravo reaguj !
valja smisliti novi supljak, vecinu su ispucali pa im sad malo teze ide :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jun 2017, 11:03

Jes' mi krivo ovo oko Hadzije, ko da je moj brat rodjeni! :D Evo, umjesto da je trenirao sa ekipom i jucer igrao pola sata, pa mozda i koji minut u Evropi, on je ganjao bolji ugovor :damn:
OK, mozda je dobio vise para, ali vrijeme na pripremama je proslo, i nenadoknadivo. Sad treniraj i pokusaj se nametnuti, jbg nadam se da Mehmed nije zlopamtilo :hmmmmm:
Jel' nece biti ni izvjestaja golova? Pa nije S. Koreja :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jun 2017, 11:07

haris004 je napisao/la:Nakon jučerasnjeg poraza čudi me da do sada nije počela priča o bordo areni. Upravo reaguj !
trebali bi se organizovat pa da pođemo uletat i zbog promašaja na treningu , nema šta čekat....
sarkazam jbg

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.