FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar je moguće da neko ovoliko onaniše na nekog fudbalera koji je za godinu dana sve samo ne fudbaler?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
0:0 u Moldaviji.High je napisao/la:Što šutite u vezi sa predikcijama?![]()
Moja: gubimo 1:0.Primamo neki gol kao jedan od ona dva koja nam zabi Moldovan.
1:0 na Hasetu.
Ahmet 68 minuta.
-
belosevic28
- Kontakt:
Bravo @Hilmo, samo brisi postove gdje se brani Cala, i osudjuje lojavi bot koji se odaziva na ime Said !!! Tako je objektivna moderacijo, yebo Calu, zastiti aligatora i havera mu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koji vam je **** vise s tim prepucavanjima izmedju!? Rjesavajte te vase nesuglasice preko privatne poruke, a ne ovdje kvariti ostalima ugodjaj.
Amer Dupovac!
Je l' misliš na našeg predivnog i emotivno potresenog Saju? Pošto mi se čini da si danas pisao pohvalno o Krsti a ovdje se i na njega onaniše zadnja dva danaHigh je napisao/la:Zar je moguće da neko ovoliko onaniše na nekog fudbalera koji je za godinu dana sve samo ne fudbaler?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Haha, jedni govore da se brišu postovi gdje se hvali Said, drugi da se brišu postovi gdje se brani Čala... A možda da ne ulazite u međusbne sukobe na nivou petog razreda devetogodišnje? 
Uvijek mi je bilo fasinantno ovdje da 99% će radije pribjeći direktno vrijeđanju, šatro sarkazmu, indirektnom prozivanju u trećem licu množine nego otvoriti dijalog i na kraju ako se ne slažu obje strane složiti se da se ne slažu. Ali ne, lakše je psovati, nazivati ljude debilima, bogaljima, pa slijedeći put i kad se slažete sa njima lupati kontru i jeftini oblik sarkazma jer vam sujeta ne da....
Al' nema veze 9 od 10 ovdje stvarno voli FK Sarajevo, tako da kod mene uvijek imate početni plus.
Uvijek mi je bilo fasinantno ovdje da 99% će radije pribjeći direktno vrijeđanju, šatro sarkazmu, indirektnom prozivanju u trećem licu množine nego otvoriti dijalog i na kraju ako se ne slažu obje strane složiti se da se ne slažu. Ali ne, lakše je psovati, nazivati ljude debilima, bogaljima, pa slijedeći put i kad se slažete sa njima lupati kontru i jeftini oblik sarkazma jer vam sujeta ne da....
Al' nema veze 9 od 10 ovdje stvarno voli FK Sarajevo, tako da kod mene uvijek imate početni plus.
Samo Saraj'vo.
hveru said je druga prica jer je non stop povredjen bio a krle je zdrav i ne moze se nikako poredit sa saidomfks74 je napisao/la:Nemojte previse da se radujete Velkoskom, mogao bi biti drugi Said. Kaze neko Krste voli Sarajevo, pa i Said ga voli.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakva prepucavanja, pa lik mjesecima trola sa svojim guznim haverom uz to zasticen ko medvjed ovdje. Sto je mnogo, mnogo je !Rahma je napisao/la:Koji vam je **** vise s tim prepucavanjima izmedju!? Rjesavajte te vase nesuglasice preko privatne poruke, a ne ovdje kvariti ostalima ugodjaj.
Sejhu, biljezi 0:2 za divEvE (Crnkic, Rahmanovic).
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dolazak Velkoskog je za pohvalu i dat će više nego što je ovaj uhljup dao za godinu dana lelemudanja.skoroalen je napisao/la:Je l' misliš na našeg predivnog i emotivno potresenog Saju? Pošto mi se čini da si danas pisao pohvalno o Krsti a ovdje se i na njega onaniše zadnja dva danaHigh je napisao/la:Zar je moguće da neko ovoliko onaniše na nekog fudbalera koji je za godinu dana sve samo ne fudbaler?
@belosevic28, učini mi se da si umjesto Rahmanović napisao Hrustemović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
0-3 Ahmetovic 2x, Hebibovic
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Đe VelkoVskij?????Evolution87 je napisao/la:0-3 Ahmetovic 2x, Hebibovic
Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
0:1
Krstevski 69'
Da ga zapamte dobro
Krstevski 69'
Da ga zapamte dobro
1-1. Pavlovic
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
"Ako ćemo realno, Zeta nije trebala da igra kvalifikacije za Evropsku ligu, nego kvalifikacije za Ligu prvaka. Zeta je moralni šampion Crne Gore. Na kraju prvenstva, Budućnost, Zeta i Mladost su imali po 57 bodova, a Zeta je zbog lošijeg međusobnog duela protiv Budućnosti (gol u gostima), završila na drugoj poziciji. Zašto kažem moralni šampion? Zato što je Zeti tokom sezone oduzeto šest bodova koje su zaradili na terenu. Zeta je pobijedila Rudar sa 1:0, a Grbalj sa 2:1, ali im je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore uzela bodove, jer je bivši predsjednik kluba Radojica Rajo Božović 'posjetio' sudije u svlačionici poslije utakmice (Rudar) i na poluvremenu (Grbalj). Božović ništa nije sugerisao arbitrima, ali je 2009. godine trajno isključen iz fudbalske organizacije, pa je kazna postala automatska. Jednostavno, tumačenje Disciplinske komisije je bilo jasno: Božović ne smije da bude u prostorijama kluba prije, tokom i nakon utakmice", opisuje nam kolega sa portala --- SPAM ---.
@skoroalen pašice što ti reče jučer dok se ne urede stvari da nam liga bude što regularnija ne možemo očekivati napredak. Pa evo nam primjera iz crne gore. Samo u tom slučaju uređivanja kod nas ivica osim bi plakao što bi želji bilo oduzeto par titula i lagano 1 liga federacije BiH. Ali kad može Juve što ne bi mogli i oni. Hahahaha
@skoroalen pašice što ti reče jučer dok se ne urede stvari da nam liga bude što regularnija ne možemo očekivati napredak. Pa evo nam primjera iz crne gore. Samo u tom slučaju uređivanja kod nas ivica osim bi plakao što bi želji bilo oduzeto par titula i lagano 1 liga federacije BiH. Ali kad može Juve što ne bi mogli i oni. Hahahaha
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Yebem li ti telemach grob majkin! Napisem kilometarski post i kiksnu mi konekcija! 
- PitarBordo
- Kontakt:
Mogao si puknut "Back" u browseru i vrati te na onu stranicu gdje si pisao post sve sa sadržajem.Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebem li ti telemach grob majkin! Napisem kilometarski post i kiksnu mi konekcija!
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na T-mobile sam.PitarBordo je napisao/la:Mogao si puknut "Back" u browseru i vrati te na onu stranicu gdje si pisao post sve sa sadržajem.Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebem li ti telemach grob majkin! Napisem kilometarski post i kiksnu mi konekcija!
Ne moze to, probavao san bruku puta.
zrinjski doveo pezera, ja ne bih smio uci na temu da je dosao kod nas.
Zar je i na Zapadu takva konekcija?PitarBordo je napisao/la:Mogao si puknut "Back" u browseru i vrati te na onu stranicu gdje si pisao post sve sa sadržajem.Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebem li ti telemach grob majkin! Napisem kilometarski post i kiksnu mi konekcija!
- Evolution87
- Kontakt:
on ce kipranima tricu da uvaliPitarBordo je napisao/la:Đe VelkoVskij?????Evolution87 je napisao/la:0-3 Ahmetovic 2x, Hebibovic
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Da je Sarajevo u prethodne 4 sezone uzelo 3 titule, ne bi se bunili ni na Pezera..Sarajlijica1946 je napisao/la:Na T-mobile sam.PitarBordo je napisao/la:Mogao si puknut "Back" u browseru i vrati te na onu stranicu gdje si pisao post sve sa sadržajem.Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebem li ti telemach grob majkin! Napisem kilometarski post i kiksnu mi konekcija!![]()
Ne moze to, probavao san bruku puta.
zrinjski doveo pezera, ja ne bih smio uci na temu da je dosao kod nas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 20 gostiju.