Sad se još više naježihpitic je napisao/la:ajdohordas je napisao/la:Gledam ove klipove protiv Orebra, naježih se...Koliko je ljubavi tad bilo i svaki gol se doživljavao na poseban način.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad se još više naježihpitic je napisao/la:ajdohordas je napisao/la:Gledam ove klipove protiv Orebra, naježih se...Koliko je ljubavi tad bilo i svaki gol se doživljavao na poseban način.
Zaorgijaj ga i ti hilmaga, pusti forum.hilmo je napisao/la:Večeras mi se nešto ne spava, tako da neću dozvoliti orgijanje po temi
@belosevic23
Pod posebnom si prismotrom
Kad nam ga Hrustem zabije sa 30-ak metara pod prečku, prizivat ćemo mi i njega natrag...BelminM23 je napisao/la:Zaorgijaj ga i ti hilmaga, pusti forum.hilmo je napisao/la:Večeras mi se nešto ne spava, tako da neću dozvoliti orgijanje po temi
@belosevic23
Pod posebnom si prismotrom![]()
Kovačević će nam pokazati da nije trebalo da ga pustimo, a ne bih me čudilo i da od ostalih lako puštenih igrača dobijemo šamarčinu po običaju.
BelminM23 je napisao/la:Sutra utakmica.
¸Ti si se upisao u tri nula nula da branis javasluk i kurcobolju. Kovacevicu da vazi ugovor trenirao bi sa ekipom, kao sto je Duljevic do evo prije dva dana.bordobijeli je napisao/la:Duljevic,Kovacevic,Bekic Am su do kraja mjeseca igraci FKS . ne zele produziti ili nisu nasli zajednicku s upravom zbog toga Cala ne racuna na njih al jos koji dan zvanicno su nasi igraci .
Koga branim ?? Kazem ti do prvog su igraci FKS a onda su slobodni .Sarajlijica1946 je napisao/la:¸Ti si se upisao u tri nula nula da branis javasluk i kurcobolju. Kovacevicu da vazi ugovor trenirao bi sa ekipom, kao sto je Duljevic do evo prije dva dana.bordobijeli je napisao/la:Duljevic,Kovacevic,Bekic Am su do kraja mjeseca igraci FKS . ne zele produziti ili nisu nasli zajednicku s upravom zbog toga Cala ne racuna na njih al jos koji dan zvanicno su nasi igraci .
E jbg . jesu trebali al ocito da nece igrati iducu sezonu u FKS tako da su samo jos na papiru do prvog igraci FKS .PitarBordo je napisao/la:A on tebi kaže da su kao igrači FKS trebali da budu na pripremama sa ekipom. Jer su pod ugovorom s istom.
Mislim da klub nije htio da dolze na treninge zato sto nisu htjeli produziti ugovore . logican potez,sto da treniraju i uigravaju se ako nece ostati . Hadzic isto nije bio na pripremama tek kad je produzio ugovor prikljucen pripremama .PitarBordo je napisao/la:Nema to veze. I ja kad sam odlazio iz firme najavio tri mjeseca ranije, pa svejedno do zadnjeg dana ugovora morao dolaziti na posao.
Frajko bio kod nas sto godina ima manje nastupa od Radovca.Sarajlijica1946 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/denis-com ... ler/109213
Vezni je u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.