Sad se još više naježihpitic je napisao/la:ajdohordas je napisao/la:Gledam ove klipove protiv Orebra, naježih se...Koliko je ljubavi tad bilo i svaki gol se doživljavao na poseban način.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zaorgijaj ga i ti hilmaga, pusti forum.hilmo je napisao/la:Večeras mi se nešto ne spava, tako da neću dozvoliti orgijanje po temi
@belosevic23
Pod posebnom si prismotrom
Kovačević će nam pokazati da nije trebalo da ga pustimo, a ne bih me čudilo i da od ostalih lako puštenih igrača dobijemo šamarčinu po običaju.
Sutra utakmica.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Kad nam ga Hrustem zabije sa 30-ak metara pod prečku, prizivat ćemo mi i njega natrag...BelminM23 je napisao/la:Zaorgijaj ga i ti hilmaga, pusti forum.hilmo je napisao/la:Večeras mi se nešto ne spava, tako da neću dozvoliti orgijanje po temi
@belosevic23
Pod posebnom si prismotrom![]()
Kovačević će nam pokazati da nije trebalo da ga pustimo, a ne bih me čudilo i da od ostalih lako puštenih igrača dobijemo šamarčinu po običaju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Sutra utakmica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Čuj Said njega samo Sarajevo interesuje. Pa logično kad je to jedini klub na planeti bukvalno koji bi ku dao ovolike pare da se deblja i fura po gradu. Još ima obraza da izigrava neko nevinašce. Nisam ni ja svetac, ali bi barem šutio i ne talasao.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja one zvanicne, tacno cu je izbjegavati. Jos se Kovacevic vodi kao igrac FKS. Potpisat ce se za Zrinjski, ali ce se na zvanicnoj voditi kao nas igrac. Zakljucak:
#vjerujtezvanicnoj.
#vjerujtezvanicnoj.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Duljevic,Kovacevic,Bekic Am su do kraja mjeseca igraci FKS . ne zele produziti ili nisu nasli zajednicku s upravom zbog toga Cala ne racuna na njih al jos koji dan zvanicno su nasi igraci .
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajde to sve al' s Rustemom davno raskrstili momak još uvijek prvi na listi veznih igrača. #vjerujteznavičnoj 
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
¸Ti si se upisao u tri nula nula da branis javasluk i kurcobolju. Kovacevicu da vazi ugovor trenirao bi sa ekipom, kao sto je Duljevic do evo prije dva dana.bordobijeli je napisao/la:Duljevic,Kovacevic,Bekic Am su do kraja mjeseca igraci FKS . ne zele produziti ili nisu nasli zajednicku s upravom zbog toga Cala ne racuna na njih al jos koji dan zvanicno su nasi igraci .
-
bordobijeli
- Kontakt:
Koga branim ?? Kazem ti do prvog su igraci FKS a onda su slobodni .Sarajlijica1946 je napisao/la:¸Ti si se upisao u tri nula nula da branis javasluk i kurcobolju. Kovacevicu da vazi ugovor trenirao bi sa ekipom, kao sto je Duljevic do evo prije dva dana.bordobijeli je napisao/la:Duljevic,Kovacevic,Bekic Am su do kraja mjeseca igraci FKS . ne zele produziti ili nisu nasli zajednicku s upravom zbog toga Cala ne racuna na njih al jos koji dan zvanicno su nasi igraci .
- PitarBordo
- Kontakt:
A on tebi kaže da su kao igrači FKS trebali da budu na pripremama sa ekipom. Jer su pod ugovorom s istom.
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
E jbg . jesu trebali al ocito da nece igrati iducu sezonu u FKS tako da su samo jos na papiru do prvog igraci FKS .PitarBordo je napisao/la:A on tebi kaže da su kao igrači FKS trebali da budu na pripremama sa ekipom. Jer su pod ugovorom s istom.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema to veze. I ja kad sam odlazio iz firme najavio tri mjeseca ranije, pa svejedno do zadnjeg dana ugovora morao dolaziti na posao.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovdje se k.u.rac samo naostrio na Nedimu mescini.
8. Od dolaska Tana, kroz izjave u medijima, TV gostovanjima, portalima, svaki put naglašavate važnost akademije, funkcionisanje kluba na račun tih mlađih igrača iz vlastitog kadra a u prvom timu nemamo nijedan produkt akademije. Radovac nije akademac, Mihojević je došao iz Leotara i sa jednom seniorskom sezonom u Leotaru. Šanse su dobijali, Brazilci, Kramari, Simeunovići a Rastoderi, Hadžići, Veladžići nisu dobijali priliku? Normalno je da su mladi igrači, inače mladi ljudi, budućnost Kluba. Međutim, mislim da je ovo pitanje za sruku, šefa Sportskog komiteta, šefa Akademije, šefove stručnog štaba itd.

8. Od dolaska Tana, kroz izjave u medijima, TV gostovanjima, portalima, svaki put naglašavate važnost akademije, funkcionisanje kluba na račun tih mlađih igrača iz vlastitog kadra a u prvom timu nemamo nijedan produkt akademije. Radovac nije akademac, Mihojević je došao iz Leotara i sa jednom seniorskom sezonom u Leotaru. Šanse su dobijali, Brazilci, Kramari, Simeunovići a Rastoderi, Hadžići, Veladžići nisu dobijali priliku? Normalno je da su mladi igrači, inače mladi ljudi, budućnost Kluba. Međutim, mislim da je ovo pitanje za sruku, šefa Sportskog komiteta, šefa Akademije, šefove stručnog štaba itd.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mislim da klub nije htio da dolze na treninge zato sto nisu htjeli produziti ugovore . logican potez,sto da treniraju i uigravaju se ako nece ostati . Hadzic isto nije bio na pripremama tek kad je produzio ugovor prikljucen pripremama .PitarBordo je napisao/la:Nema to veze. I ja kad sam odlazio iz firme najavio tri mjeseca ranije, pa svejedno do zadnjeg dana ugovora morao dolaziti na posao.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
@Sarajlijica pa na djeteu najlakše, još pušten čalank i priča kroz satelite (tipa kinosvra) kako je u potpunosti do Hadžićevih, da se dobije kod navijača i to je otprilike to.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Frajko bio kod nas sto godina ima manje nastupa od Radovca.Sarajlijica1946 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/denis-com ... ler/109213
Vezni je u pitanju.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijelisampion, iliyaa8, r3m1 i 39 gostiju.