FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

maldini3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maldini3 » 29 jun 2017, 01:00

:urnebes: :urnebes:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 jun 2017, 01:59

Hvala ti Boze i hvala Upravi i svim navijacima koju su ostvarili san svih nas, da nakon 13 godina igramo Evropu na nasoj Lijepoj Grbavici !
Nema sumnje da ceka Zetu paklena atmosfera bas onakva kakvu samo nasi Manijaci znaju da naprave, sutra ocekujem jednu tesku i borbenu utakmicu gdje se nadam da ce nasi igraci pobjediti bar 2 razlike za miran revanas u Podgorici !Neka nam je sutra svima sa srecom i igracima i navijacima ..

ULTRA LJETO J*** TE ZETO!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jun 2017, 02:17

Sretno nam ako izgubimo ja se necu vise pojavljivati na forumu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 jun 2017, 07:18

Sta se ono ori to Nas jug gori,zastave se Sire i vijore,nasi se igraci bore,Manijaci skacu crnogorci placu,iz rukava mi viri kec veceras CE ga zabit Zec,kod komsije se rodila beba zabice ga i Zeba.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 29 jun 2017, 07:33

Koja fake prica par sati pred tekmu....i koje nepoznavanje Zeljine istorije. Omalovazavanje svega sto se radi.
Fkt da ne povjerujes ccc. Hajde sad opletite...

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 29 jun 2017, 07:43

Ja mislim da ce za par godina legenda biti nas Dejo Nikolic i veliki Cenan. Buduce generacije kad budu izlazile ma teren vidjet ce te dvije fotografije!

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 29 jun 2017, 08:02

Manite se suplje,svanuo je I taj dan ponovo evropa na Grbavici boli me neka stvar za cenane,sindikalce...
Hajmooo ljoZeeeeee

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 29 jun 2017, 08:22

Danas kad Slavkec postavi mrtvu defanzivu, nije Zeta beze ekipa :urnebes:

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 29 jun 2017, 08:44

Svemir2 je napisao/la:
irfo je napisao/la:gledam opet izvjestaj s utakmice sa slobodom na grbavici, i ovaj go sto nam zec dade moze komotno medju nasjsmjesnije golove koje smo ikad primili, dva invalida bi bolje reagovala nego bogicevic i kerla u ovoj situaciji :crazy:
Nemojte nikad prestati pisatio tome .ni slucajno neku konstruktivnu kritiku ,a narucito ne podrsku ;) od prve utakmice na grbavici.igrali ste u krupoj bez kerle ,sa. Velikim bokacinijem ,kako to da niste pobjedili ;)
Bokacini je jedini i iskljucivi krivac sto smo izgubili titulu. :crazy:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 jun 2017, 09:35

Amarove slike sa jedne strane, a svi ostali na drugu stranu. Svanu lijep dan, da hoce noc biti ista. Danas zakopati rovove, **** Petrovica, Misimovica, Lendrica, Zuju, Violinu, Vukotica, samo Zeljo je bitan. Ko ima priliku u Dolinu i pruziti podrsku najvecem bh. klubu. Sutra cemo zauzeti pozicije i nastaviti sa nasim forumskim bitkama.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 jun 2017, 09:45

Svanuo je i ovaj dan, Evropa na Grbavici nakon 13 godina... Nije malo, preplavice nas emocije veceras, poseban dan za sve nas, a posebno one koji bijase na Litexu kao posljednjoj evropskoj u bazi do danas, igraci samo srce na terenu trebaju ostaviti i rezultat mora doci, za podrsku nek' se ne brinu!

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Svemir2
Kontakt:

Post Postao/la Svemir2 » 29 jun 2017, 09:59

zastavnik22 je napisao/la:
Svemir2 je napisao/la:
irfo je napisao/la:gledam opet izvjestaj s utakmice sa slobodom na grbavici, i ovaj go sto nam zec dade moze komotno medju nasjsmjesnije golove koje smo ikad primili, dva invalida bi bolje reagovala nego bogicevic i kerla u ovoj situaciji :crazy:
Nemojte nikad prestati pisatio tome .ni slucajno neku konstruktivnu kritiku ,a narucito ne podrsku ;) od prve utakmice na grbavici.igrali ste u krupoj bez kerle ,sa. Velikim bokacinijem ,kako to da niste pobjedili ;)
Bokacini je jedini i iskljucivi krivac sto smo izgubili titulu. :crazy:
Naravno da nije ,niti to ikad moze biti jedan igrac,kako se ovdje cesto insinuira.ali koliko znam sve je bilo spremno za slavlje u krupoj ,cak je i krupa izasla vise nego prijateljski ,bez nekoliko standardnih prvotimaca ,ali .. nije bilo kerle i bogicevica makar ne u tandemu.to je bila utakmica koja je odlucivala o tituli a koja se najmanje komrntarisala .

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 29 jun 2017, 10:01

Anketa za Legnede na forumu gdje je populacija 15-25 godina nece dati nikakvu sliku, jer toj populaciji Dimitrijevic, Ribar, Joško; Škija, Mišo ništa ne znači, culi su ali nemaju pravu sliku o njima. Po meni Legende kluba mogu biti samo Dimitrijevic, Joško, Ribar, Ivica i Mišo Smajlovic koji je klub digao iz pepela, ostali svi su dio jedne epohe i vremena, mlađi Osim ima jos dovoljno godina života da dođe do ovog zida.

Nakon besane noci pijem sad kafu da me drzi budnim i odo malo do kancelarije i onda u kafanu da se zagrijem.

VEČERAS ZETA MORA PASTI NA KOLJENA!!!!!

ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
1921

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 29 jun 2017, 10:04

anonimni je napisao/la:Svanuo je i ovaj dan, Evropa na Grbavici nakon 13 godina... Nije malo, preplavice nas emocije veceras, poseban dan za sve nas, a posebno one koji bijase na Litexu kao posljednjoj evropskoj u bazi do danas, igraci samo srce na terenu trebaju ostaviti i rezultat mora doci, za podrsku nek' se ne brinu!

Koliko me sjecanje sluzi poveli smo radovali se 5/6 minuta i onda u samo narednih 5/6 minuta Litex preokrenu, muka i tisina na grbavici, emocije emocije, veceras ludnica mala zeta mora pasti!
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 jun 2017, 10:07

ne očekujem ništa, radujem se pravo, elem dan za uživanje :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 jun 2017, 10:14

scootzzZzTM87 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Svanuo je i ovaj dan, Evropa na Grbavici nakon 13 godina... Nije malo, preplavice nas emocije veceras, poseban dan za sve nas, a posebno one koji bijase na Litexu kao posljednjoj evropskoj u bazi do danas, igraci samo srce na terenu trebaju ostaviti i rezultat mora doci, za podrsku nek' se ne brinu!

Koliko me sjecanje sluzi poveli smo radovali se 5/6 minuta i onda u samo narednih 5/6 minuta Litex preokrenu, muka i tisina na grbavici, emocije emocije, veceras ludnica mala zeta mora pasti!
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kup-u ... /040812006
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 29 jun 2017, 10:16

plavousrcu je napisao/la:Amarove slike sa jedne strane, a svi ostali na drugu stranu. Svanu lijep dan, da hoce noc biti ista. Danas zakopati rovove, **** Petrovica, Misimovica, Lendrica, Zuju, Violinu, Vukotica, samo Zeljo je bitan. Ko ima priliku u Dolinu i pruziti podrsku najvecem bh. klubu. Sutra cemo zauzeti pozicije i nastaviti sa nasim forumskim bitkama.
Fali hrasno i aldin da bude potpuno sve :) . Sto ti kazes Amar na jednu stranu a svi ostali u drugu. Iskreno ocekujem jako brzo da nas preuzme. To bi bio pravi potez

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 29 jun 2017, 10:20

Idemoplavi je napisao/la:Anketa za Legnede na forumu gdje je populacija 15-25 godina nece dati nikakvu sliku, jer toj populaciji Dimitrijevic, Ribar, Joško; Škija, Mišo ništa ne znači, culi su ali nemaju pravu sliku o njima. Po meni Legende kluba mogu biti samo Dimitrijevic, Joško, Ribar, Ivica i Mišo Smajlovic koji je klub digao iz pepela, ostali svi su dio jedne epohe i vremena, mlađi Osim ima jos dovoljno godina života da dođe do ovog zida.

Nakon besane noci pijem sad kafu da me drzi budnim i odo malo do kancelarije i onda u kafanu da se zagrijem.

ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
+1

2-0 večeras, Zakaric i Lendric :D

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 29 jun 2017, 10:34

Quinlan je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Anketa za Legnede na forumu gdje je populacija 15-25 godina nece dati nikakvu sliku, jer toj populaciji Dimitrijevic, Ribar, Joško; Škija, Mišo ništa ne znači, culi su ali nemaju pravu sliku o njima. Po meni Legende kluba mogu biti samo Dimitrijevic, Joško, Ribar, Ivica i Mišo Smajlovic koji je klub digao iz pepela, ostali svi su dio jedne epohe i vremena, mlađi Osim ima jos dovoljno godina života da dođe do ovog zida.

ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
+1

Slažem se...
"Truth begins in lies."

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 29 jun 2017, 10:36

fibonacci je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:

ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
+1

Slažem se...
3:0 Bogićević, Zec i Zeba

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Toxin i 33 gosta.