FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hvala ti Boze i hvala Upravi i svim navijacima koju su ostvarili san svih nas, da nakon 13 godina igramo Evropu na nasoj Lijepoj Grbavici !
Nema sumnje da ceka Zetu paklena atmosfera bas onakva kakvu samo nasi Manijaci znaju da naprave, sutra ocekujem jednu tesku i borbenu utakmicu gdje se nadam da ce nasi igraci pobjediti bar 2 razlike za miran revanas u Podgorici !Neka nam je sutra svima sa srecom i igracima i navijacima ..
ULTRA LJETO J*** TE ZETO!
Nema sumnje da ceka Zetu paklena atmosfera bas onakva kakvu samo nasi Manijaci znaju da naprave, sutra ocekujem jednu tesku i borbenu utakmicu gdje se nadam da ce nasi igraci pobjediti bar 2 razlike za miran revanas u Podgorici !Neka nam je sutra svima sa srecom i igracima i navijacima ..
ULTRA LJETO J*** TE ZETO!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Sretno nam ako izgubimo ja se necu vise pojavljivati na forumu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sta se ono ori to Nas jug gori,zastave se Sire i vijore,nasi se igraci bore,Manijaci skacu crnogorci placu,iz rukava mi viri kec veceras CE ga zabit Zec,kod komsije se rodila beba zabice ga i Zeba.
Koja fake prica par sati pred tekmu....i koje nepoznavanje Zeljine istorije. Omalovazavanje svega sto se radi.
Fkt da ne povjerujes ccc. Hajde sad opletite...
Fkt da ne povjerujes ccc. Hajde sad opletite...
Ja mislim da ce za par godina legenda biti nas Dejo Nikolic i veliki Cenan. Buduce generacije kad budu izlazile ma teren vidjet ce te dvije fotografije!
Manite se suplje,svanuo je I taj dan ponovo evropa na Grbavici boli me neka stvar za cenane,sindikalce...
Hajmooo ljoZeeeeee
Hajmooo ljoZeeeeee
Danas kad Slavkec postavi mrtvu defanzivu, nije Zeta beze ekipa 
-
zastavnik22
- Kontakt:
Bokacini je jedini i iskljucivi krivac sto smo izgubili titulu.Svemir2 je napisao/la:Nemojte nikad prestati pisatio tome .ni slucajno neku konstruktivnu kritiku ,a narucito ne podrskuirfo je napisao/la:gledam opet izvjestaj s utakmice sa slobodom na grbavici, i ovaj go sto nam zec dade moze komotno medju nasjsmjesnije golove koje smo ikad primili, dva invalida bi bolje reagovala nego bogicevic i kerla u ovoj situacijiod prve utakmice na grbavici.igrali ste u krupoj bez kerle ,sa. Velikim bokacinijem ,kako to da niste pobjedili
- plavousrcu
- Kontakt:
Amarove slike sa jedne strane, a svi ostali na drugu stranu. Svanu lijep dan, da hoce noc biti ista. Danas zakopati rovove, **** Petrovica, Misimovica, Lendrica, Zuju, Violinu, Vukotica, samo Zeljo je bitan. Ko ima priliku u Dolinu i pruziti podrsku najvecem bh. klubu. Sutra cemo zauzeti pozicije i nastaviti sa nasim forumskim bitkama.
Svanuo je i ovaj dan, Evropa na Grbavici nakon 13 godina... Nije malo, preplavice nas emocije veceras, poseban dan za sve nas, a posebno one koji bijase na Litexu kao posljednjoj evropskoj u bazi do danas, igraci samo srce na terenu trebaju ostaviti i rezultat mora doci, za podrsku nek' se ne brinu!
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Naravno da nije ,niti to ikad moze biti jedan igrac,kako se ovdje cesto insinuira.ali koliko znam sve je bilo spremno za slavlje u krupoj ,cak je i krupa izasla vise nego prijateljski ,bez nekoliko standardnih prvotimaca ,ali .. nije bilo kerle i bogicevica makar ne u tandemu.to je bila utakmica koja je odlucivala o tituli a koja se najmanje komrntarisala .zastavnik22 je napisao/la:Bokacini je jedini i iskljucivi krivac sto smo izgubili titulu.Svemir2 je napisao/la:Nemojte nikad prestati pisatio tome .ni slucajno neku konstruktivnu kritiku ,a narucito ne podrskuirfo je napisao/la:gledam opet izvjestaj s utakmice sa slobodom na grbavici, i ovaj go sto nam zec dade moze komotno medju nasjsmjesnije golove koje smo ikad primili, dva invalida bi bolje reagovala nego bogicevic i kerla u ovoj situacijiod prve utakmice na grbavici.igrali ste u krupoj bez kerle ,sa. Velikim bokacinijem ,kako to da niste pobjedili
- Idemoplavi
- Kontakt:
Anketa za Legnede na forumu gdje je populacija 15-25 godina nece dati nikakvu sliku, jer toj populaciji Dimitrijevic, Ribar, Joško; Škija, Mišo ništa ne znači, culi su ali nemaju pravu sliku o njima. Po meni Legende kluba mogu biti samo Dimitrijevic, Joško, Ribar, Ivica i Mišo Smajlovic koji je klub digao iz pepela, ostali svi su dio jedne epohe i vremena, mlađi Osim ima jos dovoljno godina života da dođe do ovog zida.
Nakon besane noci pijem sad kafu da me drzi budnim i odo malo do kancelarije i onda u kafanu da se zagrijem.
VEČERAS ZETA MORA PASTI NA KOLJENA!!!!!
ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
Nakon besane noci pijem sad kafu da me drzi budnim i odo malo do kancelarije i onda u kafanu da se zagrijem.
ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
1921
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Koliko me sjecanje sluzi poveli smo radovali se 5/6 minuta i onda u samo narednih 5/6 minuta Litex preokrenu, muka i tisina na grbavici, emocije emocije, veceras ludnica mala zeta mora pasti!anonimni je napisao/la:Svanuo je i ovaj dan, Evropa na Grbavici nakon 13 godina... Nije malo, preplavice nas emocije veceras, poseban dan za sve nas, a posebno one koji bijase na Litexu kao posljednjoj evropskoj u bazi do danas, igraci samo srce na terenu trebaju ostaviti i rezultat mora doci, za podrsku nek' se ne brinu!
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
ne očekujem ništa, radujem se pravo, elem dan za uživanje 
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kup-u ... /040812006scootzzZzTM87 je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi poveli smo radovali se 5/6 minuta i onda u samo narednih 5/6 minuta Litex preokrenu, muka i tisina na grbavici, emocije emocije, veceras ludnica mala zeta mora pasti!anonimni je napisao/la:Svanuo je i ovaj dan, Evropa na Grbavici nakon 13 godina... Nije malo, preplavice nas emocije veceras, poseban dan za sve nas, a posebno one koji bijase na Litexu kao posljednjoj evropskoj u bazi do danas, igraci samo srce na terenu trebaju ostaviti i rezultat mora doci, za podrsku nek' se ne brinu!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Fali hrasno i aldin da bude potpuno sveplavousrcu je napisao/la:Amarove slike sa jedne strane, a svi ostali na drugu stranu. Svanu lijep dan, da hoce noc biti ista. Danas zakopati rovove, **** Petrovica, Misimovica, Lendrica, Zuju, Violinu, Vukotica, samo Zeljo je bitan. Ko ima priliku u Dolinu i pruziti podrsku najvecem bh. klubu. Sutra cemo zauzeti pozicije i nastaviti sa nasim forumskim bitkama.
Re: RE: Re: FK Željezničar
+1Idemoplavi je napisao/la:Anketa za Legnede na forumu gdje je populacija 15-25 godina nece dati nikakvu sliku, jer toj populaciji Dimitrijevic, Ribar, Joško; Škija, Mišo ništa ne znači, culi su ali nemaju pravu sliku o njima. Po meni Legende kluba mogu biti samo Dimitrijevic, Joško, Ribar, Ivica i Mišo Smajlovic koji je klub digao iz pepela, ostali svi su dio jedne epohe i vremena, mlađi Osim ima jos dovoljno godina života da dođe do ovog zida.
ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
2-0 večeras, Zakaric i Lendric
Quinlan je napisao/la:+1Idemoplavi je napisao/la:Anketa za Legnede na forumu gdje je populacija 15-25 godina nece dati nikakvu sliku, jer toj populaciji Dimitrijevic, Ribar, Joško; Škija, Mišo ništa ne znači, culi su ali nemaju pravu sliku o njima. Po meni Legende kluba mogu biti samo Dimitrijevic, Joško, Ribar, Ivica i Mišo Smajlovic koji je klub digao iz pepela, ostali svi su dio jedne epohe i vremena, mlađi Osim ima jos dovoljno godina života da dođe do ovog zida.
ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
Slažem se...
"Truth begins in lies."
3:0 Bogićević, Zec i Zebafibonacci je napisao/la:Quinlan je napisao/la:+1Idemoplavi je napisao/la:Anketa za Legnede na forumu gdje je populacija 15-25 godina nece dati nikakvu sliku, jer toj populaciji Dimitrijevic, Ribar, Joško; Škija, Mišo ništa ne znači, culi su ali nemaju pravu sliku o njima. Po meni Legende kluba mogu biti samo Dimitrijevic, Joško, Ribar, Ivica i Mišo Smajlovic koji je klub digao iz pepela, ostali svi su dio jedne epohe i vremena, mlađi Osim ima jos dovoljno godina života da dođe do ovog zida.
ŽELJOOOOOOOOOOOOOO
Slažem se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.