Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tony-mortale » 22 avg 2010, 18:23

muXmania je napisao/la:Milan poluekipa koja nema jenog jedinog igrača kako treba, sve propalo ko žeton...
ma da, ama baš nijednog jedinog nem, sve je to nula bodova,

jest da tiago silva i pato sami vrijede više od barem 10 ekipa u seriji a, al et ti si pametan pa sve znaš :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 avg 2010, 21:10

Panuci objavio kraj karijere :cry:

Hvala mu za sve sto je ucinio za Romu!
nema potpisa

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 avg 2010, 23:18

robovi88 je napisao/la:Veceras Luigi Berlusconi Cup A.C Milan - Juventus (milan igra bez Pata i Neste) Ocekujem pobijedu kao sto su ih otresli na Trofeo Timu,a ovo gore sto sam pisao prosjek godina to je zato sto je ovaj reko Milan ce biti prvi ako se gledaju "veterani" a milan 7 ekipa u Italiji po prosjeku godina ;) a ti Napoli aj majketi nemoj se brukat, Napoli nesto da uradi ???? hahahahha vic djaba im pare, nego kad se plasiraju i Juve i Napoli u LP nek se jave ;) Forza Milan !!!

:mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 avg 2010, 23:21

cestitke juventusu!!! na cupuu :) :)
-RIVALDO-

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 avg 2010, 23:52

veliki trofej :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 avg 2010, 00:28

Eto vam Berlusconijev trofej, da ste bome i njega ponijeli u Torino :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 03:09

vuvu_zzz je napisao/la:veliki trofej :mrgreen:
nije veliki, ali da se spuste ovi pojedini navijači milana jer su se bili uzdigli. :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 avg 2010, 07:16

juventus 0244 je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:veliki trofej :mrgreen:
nije veliki, ali da se spuste ovi pojedini navijači milana jer su se bili uzdigli. :mrgreen:
:mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 23 avg 2010, 10:48

Krasic-prosjecan igrac
Aquilani-prosjecan igrac
Pepe-prosjecan igrac
Pato-svjetska klasa
Ronaldinho-ne treba trositi rijeci (e sad za one koji ce reci njegovo je proslo,ko prati AC MILAN zna kako je odigrao proslu sezonu,u to su se uvjerili i juventini :mrgreen: )
Zakljucak je da Juve nema vrhunskog igraca....Diego ima potencijal ali ne za Serie-a :|

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 avg 2010, 10:51

Raikkonen je napisao/la:Krasic-prosjecan igrac
Aquilani-prosjecan igrac
Pepe-prosjecan igrac
Pato-svjetska klasa
Ronaldinho-ne treba trositi rijeci (e sad za one koji ce reci njegovo je proslo,ko prati AC MILAN zna kako je odigrao proslu sezonu,u to su se uvjerili i juventini :mrgreen: )
Zakljucak je da Juve nema vrhunskog igraca....Diego ima potencijal ali ne za Serie-a :|
nemoj bolan tako Pepe ti je bolan igracina alo jesil ti normalan
za krasica ne treba trositi rijeci bice drugi Pavel Nedved btw cestitam na trofeju aj necu sad da pricam kako nisu igrali Pato i Nesta jer ce reci nemoj se na to vadit ali eto Lotto je prevagnuo ;) Cestitam
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 avg 2010, 10:56

Raikkonen je napisao/la:Krasic-prosjecan igrac
Aquilani-prosjecan igrac
Pepe-prosjecan igrac
Pato-svjetska klasa
joj objektivnosti,ako su se uvjerili juventini sto ne pobijediste sinoc..daj ba spusti malo na zemlju te svjetske klase bgt..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 avg 2010, 10:59

Bas je Pato svjetska klasa nema za njega mjesta u reprezentaciji a ima za jednog Nilmara daj ba smijesan si za Ronaldinha se slazem on ce biti veliki majstor i sa 35 godina ako bude igro realno Juve kad ima sve igrace na okupu jaci je od onog Milana koji nista juce nije pruzio na San Siru a Juve se bar trudio ja Amaurija sta promasi glavom kad ga lopta na 4 metra od gola pogodi u ruku a bio sam i vec bio postavio glavu

FORZA JUVE

LO VOGLIO SCUDETTO DI JUVE QUESTO STAGIONE...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2010, 11:01

@Arogantni,

Dungine pozive u reprezentaciju ne bismo ni trebali komentarisati. Da li to znači da je Grafite bolji od Pata, jer je ovaj istrošeni Wolfsburgovac igrao/bio pozvan/ na SP? Pato je igračina, a ono što mu najviše ide u prilog su godine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 avg 2010, 11:03

U Milanu su svi svjetska klasa..Gattuso,Antonini,Dida,Flamini,Kaladze,Bonera..to su igracine svjetskog kalibra,a jedan Chiellini pa Buffon,Sissoko,Marchisio,Del Piero...nemaju ni veze s vezom..budite malo objektivniji..nece vam naskodit..

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 23 avg 2010, 11:04

Arogantni je napisao/la:Bas je Pato svjetska klasa nema za njega mjesta u reprezentaciji a ima za jednog Nilmara daj ba smijesan si za Ronaldinha se slazem on ce biti veliki majstor i sa 35 godina ako bude igro realno Juve kad ima sve igrace na okupu jaci je od onog Milana koji nista juce nije pruzio na San Siru a Juve se bar trudio ja Amaurija sta promasi glavom kad ga lopta na 4 metra od gola pogodi u ruku a bio sam i vec bio postavio glavu

FORZA JUVE

Onda po tebi je Cambiasso obicna klanfa,jer nije pozvan u repku,pa Javier Zanneti..nigdje veze......

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 avg 2010, 11:14

Raikkonen je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Bas je Pato svjetska klasa nema za njega mjesta u reprezentaciji a ima za jednog Nilmara daj ba smijesan si za Ronaldinha se slazem on ce biti veliki majstor i sa 35 godina ako bude igro realno Juve kad ima sve igrace na okupu jaci je od onog Milana koji nista juce nije pruzio na San Siru a Juve se bar trudio ja Amaurija sta promasi glavom kad ga lopta na 4 metra od gola pogodi u ruku a bio sam i vec bio postavio glavu

FORZA JUVE

Onda po tebi je Cambiasso obicna klanfa,jer nije pozvan u repku,pa Javier Zanneti..nigdje veze......
Dabome da je Cambiaso klanfa a poteze Maradone netreba ni komentarisati jer je zvao jednog Gutiereza koji je igro 2. Englesku ligu te Clementea Rodrigueza koji nema mjesta ni u Argentinskom prvenstvu a nije zvao Javiera Zanettia koji je bas igracina to mu zamjeram jer od kad znam za sebe navijam za Argentinu i malo simpatisem Italiju zbog Juveta u Argentini znam dosta igraca koji su bolji od Gutiereza i Rodrigeza al Maradona ima neki nacin odabira igraca koji je samo njemu jasan a sto je to Pato zasluzio da dobije poziv jel to dao 20 golova da igra za repku po toj Logici trebalo bi i Ronalda i Adriana zvat....

JUVE UNA GRANDE AMORE
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 avg 2010, 12:00

Dabome da je Cambiaso klanfa a poteze Maradone netreba ni komentarisati jer je zvao jednog Gutiereza koji je igro 2. Englesku ligu te Clementea Rodrigueza koji nema mjesta ni u Argentinskom prvenstvu a nije zvao Javiera Zanettia koji je bas igracina to mu zamjeram jer od kad znam za sebe navijam za Argentinu i malo simpatisem Italiju zbog Juveta u Argentini znam dosta igraca koji su bolji od Gutiereza i Rodrigeza al Maradona ima neki nacin odabira igraca koji je samo njemu jasan a sto je to Pato zasluzio da dobije poziv jel to dao 20 golova da igra za repku po toj Logici trebalo bi i Ronalda i Adriana zvat....

JUVE UNA GRANDE AMORE[/quote]
ejj kako mi idete na zivce ajde reci jednog igraca u Juventusu koji je bolji od Pata ?? nema ga ni na mapi jedino Diego ali on nije za Serie-a.Pato je pozvan na prijateljske sad utakmice i ako neznas postigao je go protiv Amerike i to kakav,vjeruj sa ovim trenerom Brazila bice u prvoj postavi,sta to Fabiano bolji od nj ?? hahah daj ba pato kad je dijete bio platili ga 25 mil. a Fabiano sad kosta 20 ;) a ti nemos nista pricat,sta ti znas bolje od Maradone jeli ? nemoj spominjat Gutierreza sinoc sam procito da je Messi reko' da bi Gutierrez u Permiershipu bio kao Torres ili Fabregas i molim te ako si strucnjak na pogresnom si mjestu idi vodi Vrbanjusu xD a to sto Maradona nije pozvao Zanettia i Cambiassa je njegova stvar . . . Milano Siamo Noi e Solo Noi - Diavoli :twisted: Inter Merda
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 avg 2010, 12:05

Eto juventini uzivajte u jedinom trofeju ove sezone. A ja zaboravih mozda i EL osvojite. Ili vam je konkurencija prejaka? Usput valjda cete otresti silnu Genou u borbi za 4. mjesto. A ovaj gore sto o Ronaldinhu prica samo cu ti 1 reci: 2 utakmice,4 gola Juventusu. Dovoljno ili jos da ti nabrajam? A o Patu :lol: :lol: :lol: :lol: dovoljan je ovaj smajli za onog sto kaze da nije svjetska klasa. Covjek vrijedio sa 17 godina ko najbolji Juventusov igrac sad.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 avg 2010, 12:26

po vama ispada da je Pato najbolji na svijetu..u jbt..a to sto govoris da Pato vrijedi 25 miliona,sjeti se prije 2 sezone da je Krkic vrijedio isto 20 miliona,pa gdje je sad?udje nekad s klupe..Dzeko ima 24 godine a WF ga je cijenio 60 miliona,jel mislis da toliko vrijedi????????

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 avg 2010, 12:37

sta pricate bezveze sta je bilo sa milanom i juventusom u ligi prvaka,kupu i ligi...kad neki od ta dva kluba izbaci barcelonu iz lige prvaka onda se javite do tada pozdrav :) :) :) :)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.