Dabome da je Cambiaso klanfa a poteze Maradone netreba ni komentarisati jer je zvao jednog Gutiereza koji je igro 2. Englesku ligu te Clementea Rodrigueza koji nema mjesta ni u Argentinskom prvenstvu a nije zvao Javiera Zanettia koji je bas igracina to mu zamjeram jer od kad znam za sebe navijam za Argentinu i malo simpatisem Italiju zbog Juveta u Argentini znam dosta igraca koji su bolji od Gutiereza i Rodrigeza al Maradona ima neki nacin odabira igraca koji je samo njemu jasan a sto je to Pato zasluzio da dobije poziv jel to dao 20 golova da igra za repku po toj Logici trebalo bi i Ronalda i Adriana zvat....
JUVE UNA GRANDE AMORE[/quote]
ejj kako mi idete na zivce ajde reci jednog igraca u Juventusu koji je bolji od Pata ?? nema ga ni na mapi jedino Diego ali on nije za Serie-a.Pato je pozvan na prijateljske sad utakmice i ako neznas postigao je go protiv Amerike i to kakav,vjeruj sa ovim trenerom Brazila bice u prvoj postavi,sta to Fabiano bolji od nj ?? hahah daj ba pato kad je dijete bio platili ga 25 mil. a Fabiano sad kosta 20

a ti nemos nista pricat,sta ti znas bolje od Maradone jeli ? nemoj spominjat Gutierreza sinoc sam procito da je Messi reko' da bi Gutierrez u Permiershipu bio kao Torres ili Fabregas i molim te ako si strucnjak na pogresnom si mjestu idi vodi Vrbanjusu xD a to sto Maradona nije pozvao Zanettia i Cambiassa je njegova stvar . . .
Milano Siamo Noi e Solo Noi - Diavoli
Inter Merda