FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Traktorista
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Traktorista » 23 avg 2010, 12:07

adnan_hzsa je napisao/la:evo dokaza za sve one koji misle da je sarajevo protiv celika dalo gol u 96. minuti.. Ovo se odnosi i na ovu stranicu koja je isto to napisala...

slika
Samo što ovo nije trenutak kada je gol postignut.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 23 avg 2010, 12:25

@adnan_hzsa
Kako te nije sramota postaviti ovu sliku? Pa, imamo i mi Vogoscu, gledamo i mi utakmice. Evo, neko je snimio i postavio istu noc ovaj klip sto je @Stole stavio. Gol je pao u 94:23. I, skoro svi smo se slozili da je sve regularno, sudija je bio u pravu sto je pustio da se igra. Zato mi nije jasno sta sad izigravas?

EDIT: Nema vise klipa ovdje. :) Ali ima na temi Celika, neko ti je takodjer odgovorio jer si i tamo postavio sliku.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 23 avg 2010, 12:31

Kako se ljudi opterecavaju glupostima na ovom portalu koda je koga briga kad je pao gol, kad se zna da se igra dok sudija ne svira kraj sto se to kod nas koristi onako kako kome odgovara,nekom da je trebao svirati ranije, a nekom da je vise produzio. :idea:

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 23 avg 2010, 12:32

Zato sto se prave pametni,zato ce u Banovicima primiti 3 komada

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 avg 2010, 12:49

r_emir je napisao/la:Zato sto se prave pametni,zato ce u Banovicima primiti 3 komada
Nema, Budućnost nakon one "zlatne" pobjede u Lukavici postade hit prvenstva. Banovići poput Chelseaja!:mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 avg 2010, 13:01

ovo Sarajevo me podsjeća na KK Bosnu prije par godina, ta euforija skok zainteresovanosti, sponzori i sve to mi nekako djeluje identično i neka meni lično je drago da se razvija bilo koji klub iz BiH pa tako i Sarjaevo (iako mi nije jedan od dražih klubova) to će povući i ove ostale da se razvijaju ali nadam se da se ovaj projekat neće ubrzo ugasiti kao što je bio slučaj sa Bosnom ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 avg 2010, 13:13

Ko ce prenositi utakmice FKS-a???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 23 avg 2010, 13:26

gollum je napisao/la:@adnan_hzsa
Kako te nije sramota postaviti ovu sliku? Pa, imamo i mi Vogoscu, gledamo i mi utakmice. Evo, neko je snimio i postavio istu noc ovaj klip sto je @Stole stavio. Gol je pao u 94:23. I, skoro svi smo se slozili da je sve regularno, sudija je bio u pravu sto je pustio da se igra. Zato mi nije jasno sta sad izigravas?

EDIT: Nema vise klipa ovdje. :) Ali ima na temi Celika, neko ti je takodjer odgovorio jer si i tamo postavio sliku.
Znas koliko mi vjerujemo Strumfovima, a pogotovo stoletu !? :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 23 avg 2010, 13:36

Traktorista je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:evo dokaza za sve one koji misle da je sarajevo protiv celika dalo gol u 96. minuti.. Ovo se odnosi i na ovu stranicu koja je isto to napisala...

slika
Samo što ovo nije trenutak kada je gol postignut.
pogledaj gdje je lopta.. na putu u gol da udje.. smao se vi pravite ludi... kao da niste vogoscu gledali.. eto gledali istu utakmicu na istom kanalu al et na ansem televizoru pokazuje jednu minutu a kod vas drugu..
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 23 avg 2010, 13:38

ja ne znam zbog cega se sad raspravljate.Nisam vidio da je neko rekao da je go postignut neregularno ili izvan dozvoljenog vremena.Zaslužena bobjeda Sarajeva i tačka.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 23 avg 2010, 13:39

evo malo da vam nacrtam...

slika
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 23 avg 2010, 13:40

adnan_hzsa je napisao/la:evo malo da vam nacrtam...

slika
Hahaha... Zar i to moras ?
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 23 avg 2010, 13:41

r_emir je napisao/la:ja ne znam zbog cega se sad raspravljate.Nisam vidio da je neko rekao da je go postignut neregularno ili izvan dozvoljenog vremena.Zaslužena bobjeda Sarajeva i tačka.
ma govorili su prijatleju moj.. kako nam je sudija siljio i da se igralo dok mi ne zabijemo gol.. zobg toga sam i stavio ovo.. cak je i ova stranica napisala d aje gol pao u 96. minuti. i trener celika je isto rekao... izlgeda da im satovi malo brzaju...

@ Fare Ma vidis da moram.. Da skontaju ljudi :D

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 23 avg 2010, 14:17

Fare_Sa je napisao/la:

slika
ma pusti to oni gledali kad je bio replay pa onda sad nesto pricaju ovo je moj zadnji post na ovom forumu :mrgreen:
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 avg 2010, 15:18

Pa zar ljudi nismo apsorvirali celik i kad je go pao mislim stvarno sto se mora opet ta tema otvarat :roll:
A vidi Marciana za onakog igraca po mom misljenju uvijek ima mjesta 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2010, 15:55

FK Sarajevo je napisao/la:Ko ce prenositi utakmice FKS-a???
Moguce neko od ovih novih televizija,konkretno TV1 taman Baho je tamo :)

Sto se tice Marciana polahko,dogodine kad mu ugovor istekne,sad smo dobro popunjeni na toj poziciji slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 23 avg 2010, 16:01

saninhz87 je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la:

slika
ma pusti to oni gledali kad je bio replay pa onda sad nesto pricaju ovo je moj zadnji post na ovom forumu :mrgreen:

Ma Ibrakovicu i ovim nasim trenerima,a i klubovima pretezno porazenim je najlakse prebaciti krivicu na drugoga ovaj put sa Sarajevom na sudiju.Bas me interesuje sa Borcem se ne moze vaditi na sudiju koli ce zrtva biti najlakse nek kaze nisu imali srece.Sve u svemu Celik dobar nema srece, kradu ga sudije,a o stvarninim problemima najlakse prebaciti na drugog i tako se godinama boriti za opstanak ,a sebe pravdati. :idea:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 avg 2010, 16:30

mozda malo off ali ustvari i nije .... zasto je portal izmislio intervju sa igracem ZRINJSKOG ,bivsim igracem SARAJEVA MIRZOM RIZVANOVICEM :.... u kojem on kaze kako bi volio da zabije gol sarajevu ito pobjedonosni ....kada momak kaze da nije uopste davao intervju ??? nadam se da necete ovo izbrisati kao vecinu postova i da ce mi neko od nadleznih odgovoriti???
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 23 avg 2010, 16:36

johnnyHZ je napisao/la:mozda malo off ali ustvari i nije .... zasto je portal izmislio intervju sa igracem ZRINJSKOG ,bivsim igracem SARAJEVA MIRZOM RIZVANOVICEM :.... u kojem on kaze kako bi volio da zabije gol sarajevu ito pobjedonosni ....kada momak kaze da nije uopste davao intervju ??? nadam se da necete ovo izbrisati kao vecinu postova i da ce mi neko od nadleznih odgovoriti???

Navodno ce Mirza tuziti **** zbog lazne izjave i problema koje ima u Sarajevu,jer su mu Horde opsano zamjerile i boji se za svoj zivot.

alibi

Post Postao/la alibi » 23 avg 2010, 17:48

januar je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:mozda malo off ali ustvari i nije .... zasto je portal izmislio intervju sa igracem ZRINJSKOG ,bivsim igracem SARAJEVA MIRZOM RIZVANOVICEM :.... u kojem on kaze kako bi volio da zabije gol sarajevu ito pobjedonosni ....kada momak kaze da nije uopste davao intervju ??? nadam se da necete ovo izbrisati kao vecinu postova i da ce mi neko od nadleznih odgovoriti???

Navodno ce Mirza tuziti **** zbog lazne izjave i problema koje ima u Sarajevu,jer su mu Horde opsano zamjerile i boji se za svoj zivot.
Raja ja iz pouzdanih izvora znam da se pojedini intervjui i gro informacija po raznim portalima izmislja.VJERUJ TE MI.Sta rade kvazi novinari i izvjestaci pa to je za krivicne a ne prekrsajne.......Zato me ne cudi ovaj intervju sa mirzom rizvanovicem.U startu mi je "smrdio" ali eto.......Na kraju krajeva ko sve danas u BiH radi kao novinar ili dopisnik to je smijesno i zalosno.Cast izuzetcima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], makron, Pitar6785, Pitaristok, svabonja i 42 gosta.