Kontam tu je vec i ova dijaspora pa uz nas standardne dodaj i one derbi i evropa navijace i mislim da bi nas u najgorem slucaju moglo biti 8 milja, ali bitnije od posjete je to da nasi ponove igru iz jucerasnjeg drugog poluvremena, naravno ukljucujuci i Rahmanovica i Kuzmanovica u startnih 11.skoroalen je napisao/la:Realno brate, mislim da ni 6 milja neće bit'. Daj Bože da griješim.Osttribine je napisao/la:Po onome sto smo vidjeli u drugom poluvremenu zasluzujemo prolaz, trebalo je istina hrabrije odigrati od starta jer se u drugom poluvremenu vidjelo da smo bespotrebno respektovali ekipu Zarije u prvom poluvremenu. Nazalost u prvih 11 su i dalje dva lika koja su se svima na vrh glave popela s razlogom (Bekic, Ahmetovic), a Bgm i Hebibovic gdje je tu je da im se fino prikljuci. Rahmanovic je odusevio fkt juce, nadam se da ovo nije bio samo neki bljesak pa da cemo na naredno njegovo onakvo izdanje sacekati. Moramo ove levate proci, samo ih trebamo napasti od prve minute na Kosevu uz nadam se neku finu posjetu izmedju 8 i 10 milja.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i moje viđenje i komentar.
I nakon 'ohlađene' glave, još uvijek sam razočaran.
Ova ekipa je najjadnija, najsmiješnija i najgluplja od kad pratim redovno svaku utakmicu a pratim dvocifren broj godina.
Da li je moguće da ekipa za koju kažu da je uigrana i koja je na okupu haman godinu-dvije nije u stanju za 45 minuta protiv ekipe iz Moldavije uzeti loptu, stati na istu i imati je u svojim nogama 15-20 sekundi? Da li je moguće i da nakon toliko treninga još uvijek nemamo igrača koji zna izvest korner?
Prvo poluvrijeme je bilo sramotno, jadno, očajno, ovi amateri su nam mogli dat i treći go i riješit pitanje prolaska već u prvoj utakmici. Da li je moguće protiv ovakvih amatera za 45 minuta ne napraviti ni jednu akciju, da li je moguće da nismo uopšte mogli stat na loptu i držati je 15 sekundi u svojim nogama, jel moguće trenirati svaki dan a onako izgledati na terenu? Podsjećanja radi, ostale dvije ekipe iz Moldavije su sinoć izgubile od ekipe iz Makedonije (3:0) odnosno Luksemburga (2:1), toliko!
Što se tiče drugog poluvremena, prvih 15 minuta nisam gledao jer mi je nestalo struje, oko 60 minute dolazi struja, ulazim prvo na tekstualni prenos da vidim da li je bilo izmjena kad čitam da su ljudi imali stopostotnu šansu, jad i čemer, žvaku što sam žvako se od kiseline istopila u ustima.
Zadnjih pola sata smo bili bolji, istina, ali smo toliko jadni, očajni i nesposobni da nismo mogli probit odbranu iz neke akcije a odbrana im je šuplja ko' sir. Imali smo tih par šansi ali realno, nismo zaslužili remi. Oni su prvo poluvrijeme bili dominantniji neuporedivo više nego mi u drugom.
Moldavci su teški amateri ali su sinoć izgledali kao ekipa iz Ruske prve lige koja je u gornjem dijelu tabele ali samo zbog toga jer su imali kur.čevu ekipu na drugoj strani.
Ovi što su 100% sigurni da prolazimo ne znam na čemu temelje svoj optimizam, imamo gol zaostatka, osramotili se protiv ovih amatera koji su kada se sve sabere dosta više pokazali od nas, još igramo na Koševu a dobro znate kako igraju ovi naši amateri na Koševu. Sreća dali smo go, da nismo, bio bi veliki problem jer ćemo ga mi morat primit na Koševu, nažalost.
Možemo proć i hoćemo ako Bog da, da ne prođemo to bi bila nevjerovatna sramota, ali nadam se da će ovi uhljupi i nesposobnjakovići u klubu se zapitati nakon ove blamaže pa da se dovede još najmanje 5 igrača.
Almira Bekića nisam prozivao nikako prije, ali brate mili ovaj igrač ne zaslužuje bordo dres, ovo što on pruža na terenu je očaj, nisam prozivao ni Hebibovića ali realno, nakon svega, nije igrač za prvih 11, prokockao je i moje strpljenje.
Ova ekipa je najjadnija, najsmiješnija i najgluplja od kad pratim redovno svaku utakmicu a pratim dvocifren broj godina.
Da li je moguće da ekipa za koju kažu da je uigrana i koja je na okupu haman godinu-dvije nije u stanju za 45 minuta protiv ekipe iz Moldavije uzeti loptu, stati na istu i imati je u svojim nogama 15-20 sekundi? Da li je moguće i da nakon toliko treninga još uvijek nemamo igrača koji zna izvest korner?
Prvo poluvrijeme je bilo sramotno, jadno, očajno, ovi amateri su nam mogli dat i treći go i riješit pitanje prolaska već u prvoj utakmici. Da li je moguće protiv ovakvih amatera za 45 minuta ne napraviti ni jednu akciju, da li je moguće da nismo uopšte mogli stat na loptu i držati je 15 sekundi u svojim nogama, jel moguće trenirati svaki dan a onako izgledati na terenu? Podsjećanja radi, ostale dvije ekipe iz Moldavije su sinoć izgubile od ekipe iz Makedonije (3:0) odnosno Luksemburga (2:1), toliko!
Što se tiče drugog poluvremena, prvih 15 minuta nisam gledao jer mi je nestalo struje, oko 60 minute dolazi struja, ulazim prvo na tekstualni prenos da vidim da li je bilo izmjena kad čitam da su ljudi imali stopostotnu šansu, jad i čemer, žvaku što sam žvako se od kiseline istopila u ustima.
Zadnjih pola sata smo bili bolji, istina, ali smo toliko jadni, očajni i nesposobni da nismo mogli probit odbranu iz neke akcije a odbrana im je šuplja ko' sir. Imali smo tih par šansi ali realno, nismo zaslužili remi. Oni su prvo poluvrijeme bili dominantniji neuporedivo više nego mi u drugom.
Moldavci su teški amateri ali su sinoć izgledali kao ekipa iz Ruske prve lige koja je u gornjem dijelu tabele ali samo zbog toga jer su imali kur.čevu ekipu na drugoj strani.
Ovi što su 100% sigurni da prolazimo ne znam na čemu temelje svoj optimizam, imamo gol zaostatka, osramotili se protiv ovih amatera koji su kada se sve sabere dosta više pokazali od nas, još igramo na Koševu a dobro znate kako igraju ovi naši amateri na Koševu. Sreća dali smo go, da nismo, bio bi veliki problem jer ćemo ga mi morat primit na Koševu, nažalost.
Možemo proć i hoćemo ako Bog da, da ne prođemo to bi bila nevjerovatna sramota, ali nadam se da će ovi uhljupi i nesposobnjakovići u klubu se zapitati nakon ove blamaže pa da se dovede još najmanje 5 igrača.
Almira Bekića nisam prozivao nikako prije, ali brate mili ovaj igrač ne zaslužuje bordo dres, ovo što on pruža na terenu je očaj, nisam prozivao ni Hebibovića ali realno, nakon svega, nije igrač za prvih 11, prokockao je i moje strpljenje.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 30 jun 2017, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
Biće oko 7 ljami. Ima nas koji smo poželili, ima dijaspore ima derbi navijača i ovih koji dolaze na evropske. Nek se to malo izreklamira kako treba i nije to teško postić pa i prebacit 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Koliko gluposti na jednom mjestuSiouxLukavac je napisao/la:Evo i moje viđenje i komentar.
opet neefikasnost, ali da smo ih stisli jesmo...ako počnemo ovako na Koševu, na posjed i napadat...nema zimePosjed lopte na stranu Sarajeva 63 naspram 37 posto, 15-2 je bilo za bordo tim u udarcima, od čega 5-0 u okvir gola. Osim toga, čak 8:0 u kornerima. Zaria je bila razbijena i da nije bilo respekta od strane Sarajeva na početku...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Demantuj svaku glupost koju sam napisao ako ti nije mrsko, normalno da diskutujemo.Esport je napisao/la:Koliko gluposti na jednom mjestu
Ono kad ti je krivo sto si u pravupasica je napisao/la:Pobijediti ce nas Cala, jbg iskusniji je.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Na Kosevu će se oni povući kao u zadnjih 20 minuta sinoć, pitanje je samo koliko mi možemo biti neefikasni i koliko će još Ahmetovic biti u prvih 11
Onoliko koliko Cala bude na klupi Sarajeva.mirzatele je napisao/la:Na Kosevu će se oni povući kao u zadnjih 20 minuta sinoć, pitanje je samo koliko mi možemo biti neefikasni i koliko će još Ahmetovic biti u prvih 11
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prvi 11 za utakmicu na kosevu
Pavlovic
Hodzic
Bekic
Novakovic
Mihojevic
Radovac
Saric
Rahmanovic
Crnkic
Kuzmanovic(hebibovic)
Ahmetovic
Prvo pol 2:0
Pavlovic
Hodzic
Bekic
Novakovic
Mihojevic
Radovac
Saric
Rahmanovic
Crnkic
Kuzmanovic(hebibovic)
Ahmetovic
Prvo pol 2:0
Sta tu ima rano govoriti jel Rahmanovic dobar igrac ili nije to se vidjelo odmah jucer,ko zna zna,ne treba mu pola godine da se uigra ili da govoris ma prva mu je utakmica,nije s ekipom dugo,ovo je sigurno igracina vidjelo se po nekoliko poteza jucer da zna,nadam se da ce ovako nastaviti i samo biti bolji,cestitke za jucerasnju partiju samo imaju on,Mico,Marko i Samir
U Sarajevu ih treba demolirati ocekujem bar rezultat 3:0
U Sarajevu ih treba demolirati ocekujem bar rezultat 3:0
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- f0rest1946
- Kontakt:
Al fakatEsport je napisao/la:Koliko gluposti na jednom mjestuSiouxLukavac je napisao/la:Evo i moje viđenje i komentar.
Ako želimo proći, moramo ponoviti igru iz utakmice protiv Širokog... krtako i jasno ja mislim. Ahmetovica smjestiti na klupu, stvarno sam razocaran njegovom predstavom sinoć.
Amer Dupovac!
Isto tako Hebiba i Bekica ili reci Hebibovicu da cilja korner zastavicu i mozda tako slucajno pogodi igraca ili gol. U zivotu nisam vidio igraca koji ima losiju zavrsnicu.Rahma je napisao/la:Ako želimo proći, moramo ponoviti igru iz utakmice protiv Širokog... krtako i jasno ja mislim. Ahmetovica smjestiti na klupu, stvarno sam razocaran njegovom predstavom sinoć.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ima li Velkoski pravo igrati uzvrat na Koševu?
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisam gledao, ali sam pratio forum i brate sto se psuje treneru i igracima..previse.
Mehmed malo ziheraski, ali kad skontam da su novi igraci tek par dana tu, i ocekivano. Pristup je trebao biti drugaciji, ali gotovo je sad. Nadam se da ce nauciti na ovome...
Sad treba napasti ali nista pretjerano. Ocigledno da Ivetic ne moze talno igrati u sredini, tako da tu ubaciti Rahmana odmah, i vidim da Bekica hejtate, znaci Ivetic na LB.
Imamo velike sanse, sto drugo poluvrijeme i pokazuje. ABda ocekujem prolaz.
Mehmed malo ziheraski, ali kad skontam da su novi igraci tek par dana tu, i ocekivano. Pristup je trebao biti drugaciji, ali gotovo je sad. Nadam se da ce nauciti na ovome...
Sad treba napasti ali nista pretjerano. Ocigledno da Ivetic ne moze talno igrati u sredini, tako da tu ubaciti Rahmana odmah, i vidim da Bekica hejtate, znaci Ivetic na LB.
Imamo velike sanse, sto drugo poluvrijeme i pokazuje. ABda ocekujem prolaz.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
betrezengorbachev je napisao/la:Ima li Velkoski pravo igrati uzvrat na Koševu?
Treba poštovati janjosa i slicne naše ljude ali ne znaci da se ne smije kritikovati, samo kod nas ljudi ne kritikuju bez vrijeđanja skoro nikad...Esport je napisao/la:Možete Čalu poštovati kao čovjeka, ali realno je da mnogo toga mora mijenjati u svojoj glavi, jer njegovo tvrdoglavo istrajavanje na bezidejnom i plašljivom fudbalu, nije dobro.
Evo isto tako imamo primjer koliko su nagli navijaci sarajeva pa je rahmanovic za poluvrijeme postao najbolji igrac sarajeva.... tako ce nakon dvije lose biti debil....
Ne mogu da vjerujem al bar 80% ljudi ovdje se tako ponaša.
Nije mi drago sto to govorim jer je ok lik ali po meni je moderator najveci krivac jer je dozvolio nekulturu i vrijeđanje na temi.
U redu je da se diskutuje i svako treba biti podlozan kritici ali ovo sto se na ovoj temi dozvolilo je previše.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoktorXabaras, Google [Bot], Rule_hz, sekac i 44 gosta.