uplatis petaka i cvaja je tu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
domacinima fale dva igraca iz odbrane kao i dvojca iz sredine ,FC Nordsjælland je imao dvije teske utakmice protiv FC Copenhagen i Brondby i dva poraza tako veceras bi mogao vrlo lako iznenaditi sto mu nije strano ocekujem i over 2,5 ...Monolog je napisao/la:
Midttylland - Nordsjaeland ONG - U posljednjih 10 utakmica nisu obje ekipe postigle gol na jednom meču. Domaćini su u boljoj formi, dok su gosti u nezavidnom položaju. No, bitno je istaći da kada igraju ove dvije ekipe, često gosti uzimaju puni plijen. Da li će se to desiti i danas, ostaje nam da vidimo. Ovo je prvi put da prognoziram jednu utakmicu Danske lige, a da je tip oba ne daju gol. Moram priznati da je rizik prevelik, ali statistika ne laže.
Teplice - Slavia Praha
Both Teams to Score (1=Yes, 2=No)
1 1.80
Minyor Pernik - Lokomotiv Sofia
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 2.30
Total odds 4.14
Vålerenga - Sandefjord Fotball
Total Goals Scored 3.5
Under 3.5 1.70
Teplice - Slavia Praha
2 1.90
Total odds 3.23
Napio sam ja analizu za ovaj mec,al haj nema veze,ne skodi ni ova .__Liedson__ je napisao/la:19:00 FC Brasov-Unirea Urziceni 1 2,00
Cudi me da nitko nije jos napisao analizu za ovo, pa cu ja probat. Brasov je trenutno sedma momcad rumunskog prvenstva. Imaju 2 pobjede i po 1 neodlucen i poraz. Pobjedili su Universitatea Cluj 3-1 i Targue 0-1, igrali neodluceno sa Steauom i izgubili proslo kolo kod Vasluia 2-1. Dobra su domacinska momcad, imaju par dobrih pojedinaca, prije svega Ilyeş i Lonescu. Unirea nam je poznatija nakon utakmice sa Hajdukom, klub u totalnom rasulu, nakon utakmice u cetvrtak, napustio ih je i trener, premda je bio obecao da ce izdrzat jos 2 utakmice sa Hajdukom, no nije. Neki izvori kazu da su ih jos 3 igraca napustila, igraci nekoliko mjeseci nisu dobili placu. Posljednji su na tablici, jos nisu uspjeli postici ni pogodak u prvenstvu. Kvota je u velikom padu, pa jos dok se moze, treba iskoristiti ovu od 2,00, jer nece jos skoro biti tolika.
2/2nece doci ,jbg hehehe...valjda ovi na kraju dobiju mec..harry_90 je napisao/la:Minyor Pernik - Lok. Sofia 2 ,pokusat prelaz 2/2
Ja hodžu pratim. Ako neću njegovu nafaku uz ramazan uzeti,neću ničijuhodža je napisao/la:Makedonija-V.Britanija.....1.....1,50
Latvija-Izrael.....2.....1,40
Poljska-Bugarska.....1.....1,30
BiH-Mađarska.....1.....1,35
Finska-Italija.....2.....1,25
kvota : 4,61
prosao i ovaj^^Teplice - Slavia Praha
1 1.80
Minyor Pernik - Lokomotiv Sofia
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 2.30
Total odds 4.14
1:3 2.00 HT 1:1 FT 1:3harry_90 je napisao/la:Minyor Pernik - Lok. Sofia 2 ,pokusat prelaz 2/2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.