0-1LudLo je napisao/la:zna li neko rezultate od
Osasuna : R.sociedad
Lazio : La coruna
Lecce : valencia
Malaga : parma
3-1
0-2
2-1
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
0-1LudLo je napisao/la:zna li neko rezultate od
Zar nije YB dosao 3+?Admir_Sa je napisao/la:I ja bi volio da odigraju,tj da se pika, uvijek sam volio riskiratisarajlija89 je napisao/la:48 h vazi pravilo mislim..zavisi od kladionice... vazit ce cim sutra igrajuAdmir_Sa je napisao/la:Juce odigrao i cekam par wozniacki-kuznetsova, juce odigrale samo dva gema, danas isto otkazano, sutra u 4 se igra. Hoce li biti kvota 1 ili ce se pikati sta bude sutra???![]()
Inace danas jangboys zx2 za 100
Lilestrom zx2 za 99
Imao kasnije jedan listic i imam under paris i padnu tri gola pred kraj, a gore na tiketima ne mogu kad treba za pare![]()
Al sreca pa sam tu fulio jos jedan, inace bi ebo parisu majku majcinu, kako su samo odvratan tim
Ja sam za,krecemo od sutra.harry_90 je napisao/la:Bilo bi dobro da bar svaki dan napise svaki forumas po analizu jednog meca,naravno ako to zeli,medjusobni dueli,povrijedjeni ili suspendirani igraci itd.
Bolje da napishe neshto za sta ima osjecaj, engo analize te. Svakako ih bude pun internet ako nekome fali dosta igraca, a obicno se na tome pada samo tako.harry_90 je napisao/la:Bilo bi dobro da bar svaki dan napise svaki forumas po analizu jednog meca,naravno ako to zeli,medjusobni dueli,povrijedjeni ili suspendirani igraci itd.
I ja cu od sutra stavit analizu barem jednog mecaDevil je napisao/la:Ja sam za,krecemo od sutra.harry_90 je napisao/la:Bilo bi dobro da bar svaki dan napise svaki forumas po analizu jednog meca,naravno ako to zeli,medjusobni dueli,povrijedjeni ili suspendirani igraci itd.
trs trs trs 104 KM jbna osasunamirza_9 je napisao/la:0-1LudLo je napisao/la:zna li neko rezultate od
3-1
0-2
2-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.