Dobro se sjećam kada je trenirao sa nastavnikom fizičkog umjestu sa klubom. DALEKO MU KUĆA.Evolution87 je napisao/la:Sve najgore.f0rest1946 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/ivan-sesa ... eler/69445
Od danas slobodan, sta mislite o njemu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
On spada u one bivse koji nemaju bujruma
Hajmo vezni, stoper!!!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ivetic je lijevi bek.FrancescoTotti je napisao/la:Hebibovic, Ahmetovic i Bekic su najgori igraci u ekipi trenutno. Ako bi Velkoski mijenjao Ahmetovica, Ivetic Bekica, a Mico Hebibovica to bi vec bilo odlicno. Samo sto bi to bile neprirodne pozicije i za Ivetica i za Kuzmanovica...al bi sigurno bili duplo bolji od ova druga dva slijepca.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ja se sjećam da je Ivetić kod nas odigrao jednu-dvije utakmice kao lijevi bek, i da je savršeno centrirao i pogodio Ahmeta, samo se ne sjećam u kojoj utakmici je to bilo. Znam da je raja furala "proradila veza iz Slobode", tako da sam čvrsto ubijeđen da bi on bio bolji izbor za beka (doduše od Almira bi bio bolji Jupe iz Mladosti Župča, nije to neko mjerilo).
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Protiv Slobode na Kosevuskoroalen je napisao/la:Ja se sjećam da je Ivetić kod nas odigrao jednu-dvije utakmice kao lijevi bek, i da je savršeno centrirao i pogodio Ahmeta, samo se ne sjećam u kojoj utakmici je to bilo. Znam da je raja furala "proradila veza iz Slobode", tako da sam čvrsto ubijeđen da bi on bio bolji izbor za beka (doduše od Almira bi bio bolji Jupe iz Mladosti Župča, nije to neko mjerilo).
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto Bekić od jucer zvanicno vise nije nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala BoguMortemHz je napisao/la:Eto Bekić od jucer zvanicno vise nije nas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije on toliko los kakav mu je rođak mada nije losa odluka.remA1 je napisao/la:Hvala BoguMortemHz je napisao/la:Eto Bekić od jucer zvanicno vise nije nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bekic je svemirski brod za Ahemtovica, a i mladji je puno.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sretno Bekicu.Pamtit ce se tvoj penal dugo dugo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Još veći muštuluk je da se Almira riješimo. Amer je bio dobar igrač kada uđe sa klupe, imao je sad neki bljesak na kraju sezonu, ali nikad neću zaboraviti koliko "praznih" golova je promašio. Sretno muMortemHz je napisao/la:Ma nije on toliko los kakav mu je rođak mada nije losa odluka.remA1 je napisao/la:Hvala BoguMortemHz je napisao/la:Eto Bekić od jucer zvanicno vise nije nas.
- Evolution87
- Kontakt:
+1Evander je napisao/la:Bekic je svemirski brod za Ahemtovica, a i mladji je puno.
Uz to sigurno i jeftiniji od laznog ibrahimovica
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Znaci, Petrak ne dolazi, Obradovic ne dolazi, tko nam sutra nece doci.

+1. Makar zna potrcati, ovaj drugi ni to nemoze. Nikakve svrhe od Ahmetovica a pogotovo kad se igra sa 1 u napadu.Evander je napisao/la:Bekic je svemirski brod za Ahemtovica, a i mladji je puno.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Ahmetove pare je trebalo dati Bekicu i ostaviti ga da bude rezerva Krsti Velkoskom u napadu, a ovaj da ide u Tuzla City ili nazad u Slobodu.
+1000Evander je napisao/la:Bekic je svemirski brod za Ahemtovica, a i mladji je puno.
Mlađi, bolji, produktivniji ove sezone (omjer odigranih minuta i postignutih golova). Momak je maksimalno koristio svaku svoju šansu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Radosne vijesti za Sarajevo: Atromitos donio odluku o Stojčevu
Naime, ovaj nekadašnji igrač Sarajeva se priključio pripremama tima dok klub u dogovoru sa trenerom ne donese odluku o njegovoj budućnosti, a danas je ona i donesena.
Naime, trener Atromitosa je ovom veznjaku poručio da više ne računa na njegove usluge te da može potražiti novi klub.
Stojčev se već određeno vrijeme povezuje sa Sarajevom, a da li će nakon ove informacije iz Atromitosa, bordo klub stupiti u pregovore sa Milošem ostaje da vidimo.
http://****.ba/radosne-vijesti-za-sa ... -stojcevu/ (Sport Centar)
Naime, ovaj nekadašnji igrač Sarajeva se priključio pripremama tima dok klub u dogovoru sa trenerom ne donese odluku o njegovoj budućnosti, a danas je ona i donesena.
Naime, trener Atromitosa je ovom veznjaku poručio da više ne računa na njegove usluge te da može potražiti novi klub.
Stojčev se već određeno vrijeme povezuje sa Sarajevom, a da li će nakon ove informacije iz Atromitosa, bordo klub stupiti u pregovore sa Milošem ostaje da vidimo.
http://****.ba/radosne-vijesti-za-sa ... -stojcevu/ (Sport Centar)
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Divno, nasa mega pojacanja su oni koje osrednje ekipe ne zele ili oni koji nemaju mjesta u prvih 11 u ligama zemalja za koje i ne znamo da igraju fudbal.
Zao mi je zbog bekica ocekivao sam da ce bar on produziti ili kovacevic... kako god sretno im dalje u karijeri i da nam se ne vracaju više.
Krste i stojcev jos i tatka s njima i eto u svakoj liniji po jedan iz šampionske generacije.
I ovi transferi pokazuju koliko se luta svi su ti igraci otjerani i sad bi ih vracali umjesto da se napravio neki kontinuitet... sad se pokusava vratiti u period prije par godina ocigledno...
Dragi su mi i krste i stojcev i dosta igrača iz tog perioda al opet uvijek me strah tih povratnika.
Krste i stojcev jos i tatka s njima i eto u svakoj liniji po jedan iz šampionske generacije.
I ovi transferi pokazuju koliko se luta svi su ti igraci otjerani i sad bi ih vracali umjesto da se napravio neki kontinuitet... sad se pokusava vratiti u period prije par godina ocigledno...
Dragi su mi i krste i stojcev i dosta igrača iz tog perioda al opet uvijek me strah tih povratnika.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kol'ko para toliko muzike...Evander je napisao/la:Divno, nasa mega pojacanja su oni koje osrednje ekipe ne zele ili oni koji nemaju mjesta u prvih 11 u ligama zemalja za koje i ne znamo da igraju fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, teamnorth1989 i 27 gostiju.