FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kladim se da su Kovacevicu ponudili ugovor, kao recimo sto bi Barisicu, da bi momak ostao. Mogu zamisliti sta se nudilo njemu i Bekicu. Nornalno da niko nece za mizeriju igrati.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Šupčići sretno. Instagram je vaš najveći domet poslije FKS!
- Evolution87
- Kontakt:
Olimpic im sljedeca destinacija bio ako Bog da.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ode "Tuzla" klan,jos ovaj LB ostao i valja novu udarnu ekipu mimo terena pravit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Na osnovu cega su Bekic i Kovacevic zasluzili tako dobre ugovore? Ovaj prvi se na terenu gubi i nikakve svrhe nema, uvijek igrac manje a drugi bi nakon sto je ispostovan do kraja kada je bio povrijedjen sada trazio lovu a nema ni 26/27 godina gdje bi imao razumijevanja. Nek se manekeni popuste instagrama i rade na terenu i tako dodatno zarade jer tako je klub odmah trebao da radi s ugovorima. Kove mi je jos zao a ovog prvog daleko mu kuca od nase bila.Evander je napisao/la:A kladim se da su Kovacevicu ponudili ugovor, kao recimo sto bi Barisicu, da bi momak ostao. Mogu zamisliti sta se nudilo njemu i Bekicu. Nornalno da niko nece za mizeriju igrati.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Od kad ovo ovako preko zvanicne, mi nudili oni nisu htjeli?
Nema potrebe sad za pljuvanjem. Momcima hvala za sve što su uradili, sve najbolje u karijeri.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Treba dati sansu sad nasim mladim. Recimo ovom Mujakicu (valjda sam dibro napisao) kao stoper naravno, jer ima monak visinu i kad je vec dovde dogurao nije bez razloga. Polako mu davat sansu, samo je problem koliko ce mu se dati, jer znamo svi kako mi vidimo nas tim , a kako vidi Cala. Isto mislim i za Nedima, naravno Andjusic...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bas tako.skoroalen je napisao/la:Nema potrebe sad za pljuvanjem. Momcima hvala za sve što su uradili, sve najbolje u karijeri.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta je Husara imao od ovog trojca, eno ga opet sere na fejsbuku u nekim komentarima, vrijeđa Sabrinu i Valentina. Il' su mu tolike komplekse nabili što su ga šutnuli skroz da ne može začepit gubicu 

Joj joj gdje su ti vise vezni raspali i stoper umrli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mescini da Valentin nudi ugovore od 500 KM.skoroalen je napisao/la:Šta je Husara imao od ovog trojca, eno ga opet sere na fejsbuku u nekim komentarima, vrijeđa Sabrinu i Valentina. Il' su mu tolike komplekse nabili što su ga šutnuli skroz da ne može začepit gubicu

- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo Dulja moze u prvih 11 igrati, od trojice sto su otisli; ostala dva su idealna za rotaciju sa klupe. Ocigledno da prvi hoce veci izazov, a druga dvojica su imali sansu da se izbore i nisu uspjeli. Uglavnom hvala i sretno!
Nadam se da su nasi odustali od setaca Milosa, kao i da ne pomisljaju da zovu Tatka.
Nadam se da su nasi odustali od setaca Milosa, kao i da ne pomisljaju da zovu Tatka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Slažem se, ali isto tako treba prestati pljuvati po klubu što su im "nudili" kao lošije uslove. Većinom naši se postovi oko ugovora zasnivaju na nekim pretpostavkama koji u većini slučajeva nisu tačne.skoroalen je napisao/la:Nema potrebe sad za pljuvanjem. Momcima hvala za sve što su uradili, sve najbolje u karijeri.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma meni je jedino zao sto nismo dobili neke pare za Dulju, ovo ostalo sto je otislo je super, jos da i drugi Bekić ode pa da prodisemo malo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Otkud priča za Barišića, nisam u toku?
Sretno svima. Više bih volio da smo se riješili rođaka sa lijeve strane, jer je lik kriminalan, ne znam da li može gore bgm.. Sav pogubljen, zvjera negdje, motivacija mu kao kod mrtvog konja, ma užas.
Sretno svima. Više bih volio da smo se riješili rođaka sa lijeve strane, jer je lik kriminalan, ne znam da li može gore bgm.. Sav pogubljen, zvjera negdje, motivacija mu kao kod mrtvog konja, ma užas.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hajde doktore iz Grcke
--------Rahmanovic-----Saric----------
Kuzmanovic-----Stojcev----Crnkic---------
-----------------Velkoski------------------
Izraziti favoriti

--------Rahmanovic-----Saric----------
Kuzmanovic-----Stojcev----Crnkic---------
-----------------Velkoski------------------
Izraziti favoriti

Zukanovic napisao da dolazi igrač iz lige, pa je neka fb stranica (kako sam ja vidio) objavila da se pregovara s Barišićem, i et' raja povezala to dvojeAlfredNobel je napisao/la:Otkud priča za Barišića, nisam u toku?

-
- Kontakt:
Baš me zanima da li su Duljeviću ponudili jednaku platu kao Velkoskom i Rahmanoviću.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Aha, pošto vidim odjednom Barišić, pa mi nije bilo jasnoskoroalen je napisao/la:Zukanovic napisao da dolazi igrač iz lige, pa je neka fb stranica (kako sam ja vidio) objavila da se pregovara s Barišićem, i et' raja povezala to dvojeAlfredNobel je napisao/la:Otkud priča za Barišića, nisam u toku?

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, riki46, skoJaa, supervizor i 39 gostiju.