ostaje nam samo veznjak i par igrača za klupe da se sklopi mozaik i sezona može da krene
da razriješimo sve dileme...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Calhanoglu nije ni jednu utakmicu prošle godine odigrao kao desetkarope11 je napisao/la:ma nema ništa od hameza, ne bi se bezveze okrenuli hakanu da su imali šanse dovesti ovog.
njih dvojica su isti profil igrača koji igraju na istim pozicijama, kako bi ih uopšte uklopili i gdje? ok, može jedan od njih na krilo, ali bezveze je takve igrače gušiti na neprirodnoj poziciji.
yebemu ako si već doveo turčina koji će zadužiti tu desetku i imaš u planu potrošiti 70 miliona na neku zvijezdu, onda ih pukni na nekog veznjaka koji nam sada treba.
nisam ni za aubu baš iz istih taktičkih razloga, neću dva napadača naprijed
Romagnoli13 je napisao/la:Nocerino, Matri, Bertalocci, Aquilani, Muntari, Mesbah, Acerbi, Cerci, Taraabt, Traore, Constant, Krkić, Didac Vila, Zaccardo, Bartozs Salomon, Silvestre, Birsa, Poli, Yepes, Verghara, Armero, L.Adriano, Niang, Antonini... strašan posao Galliania u zadnjih 4-5 sezona.
U periodu između 52 i 65 minute Portugal je imao tri zicera, a Silva je bio učesnik u kreiranju sva tri. Ali još on ima puno toga da nauči i popravi u svojoj igri.rope11 je napisao/la:ma znam da je igrao silom prilika na krilu, ali je neuporedivo slabiji igrač kad ga gurneš na stranu, i ne pričam to napamet nego sam pročitao dosta komentara na tu temu ljudi koji prate bundesku više nego ja.
otvorilo nam se da igramo 4231/433 gdje će svi igrati na primarnim pozicijama, ne treba sad toplu vodu izmišljati.
ima silva svojih mana na kojima mora poraditi, ali odlično čita igru i učestvuje u akciji, vidi se da je dugo vremena na desetki igraosamo da poradi na šutu i bit će fantastičan igrač.
I onda su neki pričali kako je Galliani vrhunski direktor. Da nije bilo Braide i Leonarda mnogi vrhunski igrači koji su bili u Milanu, vjerovatno ne bi nikad zaigrali za taj klub. I onda se ćelo potrudio da otjera svoje kolege i da ostane sam.Rezultat je 30+ promašenih transfera za samo 5 godina.SonVolt je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Nocerino, Matri, Bertalocci, Aquilani, Muntari, Mesbah, Acerbi, Cerci, Taraabt, Traore, Constant, Krkić, Didac Vila, Zaccardo, Bartozs Salomon, Silvestre, Birsa, Poli, Yepes, Verghara, Armero, L.Adriano, Niang, Antonini... strašan posao Galliania u zadnjih 4-5 sezona.![]()
![]()
![]()
Nevjerovatno je kako se srozao klub nakon osvajanje LP. Od prvaka Evrope do kluba ranga Genoe za manje od 10 godina.
Pored Silve imamo još jednog ljepotana u ekipi i zlatnu koku za marketing. Ako ništa imat' ćemo najljepšu ekipu. Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.