AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2017, 12:56

naravno da će se dovoditi još jedan veznjak (po mogućnosti regista), tj. MORA se dovesti jer nemamo u rosteru nijednog takvog osim mrtvog montoliva i lokatelija koji ne mogu biti u prvoj postavi.

ostaje nam samo veznjak i par igrača za klupe da se sklopi mozaik i sezona može da krene :cool:

da razriješimo sve dileme... :kafa:

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2017, 13:03

Odlično pojačanje, još sutra ili prekosutra Conti i da zaključimo ovu osovinu novog Milana. Za sada, zaista, maestralan mercato, a vjerujem da će i u narednih dva mjeseca biti barem još dva pojačanja i 3,4 prinove ala Borini, za klupe.

Evo roup počinje Silva za Portugal, sad će pokazati kako igra kad ga Rona ne guši :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 jul 2017, 13:06

Sad se već vrti 5 imena za tu poziciju za koju je najviše šansi imao Biglia dok Lotito nije počeo kenjati. Benassi, L.Gustavo, Krych, Matudi i vama tako mrzak Badelj. Što se mene tiče volio bih da Biglia potpiše, ali ako im se već ne dangubi sa Lotitom onda bi Krych ili Benassi bili extra. Ali zaista sa ovog spiska ne mogu niti za jednog igrača reći da bi bio loša solucija ili da ne bi bio upgrade za sredinu koju je Milan imao do sad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 jul 2017, 13:13

Kjaer uskoro novi igrač Milana, eto izgleda pitanje stoperske pozicije se lagano rijesava.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2017, 13:14

naježim se kad čujem badeljovo ime :mrgreen:

samo poljak i francuz dolaze u obzir pored biglie, ovo ostalo je bezveze :kafa:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 jul 2017, 13:17

Hakan znaci uskoro se slika u.dresu :)

Sto se Kjaera tice,za back up odlican sto se mene tice apsolutno za :)

Ehh sad polako kad se ozvanici i.Conti.onda do kraja nek nam podare jednog WC igraca tipa James i svi.zadovoljni :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 jul 2017, 13:18

Biglia ima na stolu ponude iz Engleske, GdS javlja da je i United zainteresovan, ali da je Lucas dao obećanje Milanu i da će sačekati dolazak agenta u Italiju da vide hoće li moći urazumiti Lotita.

Izgleda će i Kjaer biti novi stoper Milana. Nakon zatišja, u samo 6-7 dana možda službeno potpišu 4 igrača.Borini je već potpisao, Hakan danas-sutra, Conti također, i eto Kjaer izgleda.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 jul 2017, 13:29

Milan kao glavna pojacanja i dalje vidi Jamesa Rodrigueza i Aubameyanga, u oba slucaja problem je isti, njihova cena koja iznosi €70-75m. Rossoneri ce pokusati da dovedu makar nekog od pomenute dvojice. #LaRepubblica

Kao što svi očekujemo, nadamo se, neko potajno a neko javno da ćemo dobiti do kraja ljeta jednog igrača globalnog nivoa. Mislim da je James taj i da će Fassone, Mirabelli i Mendes nesto isposlovati sa Perezom. A ako turski maestro ne zaduži dres sa brojem 10 eto možda još jednog signala da se taj broj čuva za nekoga.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2017, 13:36

ma nema ništa od hameza, ne bi se bezveze okrenuli hakanu da su imali šanse dovesti ovog.

njih dvojica su isti profil igrača koji igraju na istim pozicijama, kako bi ih uopšte uklopili i gdje? ok, može jedan od njih na krilo, ali bezveze je takve igrače gušiti na neprirodnoj poziciji.
yebemu ako si već doveo turčina koji će zadužiti tu desetku i imaš u planu potrošiti 70 miliona na neku zvijezdu, onda ih pukni na nekog veznjaka koji nam sada treba.

nisam ni za aubu baš iz istih taktičkih razloga, neću dva napadača naprijed :zzz:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 jul 2017, 14:08

Kako mogu govoriti ljudi doveli smoHakana sta ce nam.James, po koji ce klinac realu onda Ronaldo,Balr,Benzema,Morata,James itd itd zato da bi.osvajili sve sto se moze osvojiti,zato nek dovedu i.Aubu i Jamesa pa nek trener kombinuje kako on hoce

Btw. Znaci ni Silva nije za penale, nastavlja se agonija nasa od prosle sezone :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 jul 2017, 14:26

Penal ko penal, promasuju i igraci kao sto su Messi ili Ronaldo.Mada bitno je da Silva ovo takmicenje zavrsi bez neke povrede.Sto se mene tice, najbolje bi bilo da su ispali jos u grupi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2017, 14:56

vraćaj ga nazad u porto :rol:

jarane pa nismo mi real da skupljamo igrače kao pokemone, sad je najbitnije skupiti dobrih prvih 11 i pokriti sve pozicije pa će poslije ići lakše sa transferima kad izbore LŠ.
šta mi imamo od toga da kupimo hameza i hakana i onda ih ugušiš na krilu gdje nisu ni 50% dobri kao na primarnoj poziciji, a potrošio bi skoro 90 miliona na obojicu?
sad zasad neka kupe contija, veznjaka, par back up igrača i to je to, poslije lako možeš nadograđivati ekipu.

po prvi put vjerujem našoj upravi i znam da neće praviti nikakve gluposti, no sikiriki :kafa:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 jul 2017, 15:06

Nocerino, Matri, Bertalocci, Aquilani, Muntari, Mesbah, Acerbi, Cerci, Taraabt, Traore, Constant, Krkić, Didac Vila, Zaccardo, Bartozs Salomon, Silvestre, Birsa, Poli, Yepes, Verghara, Armero, L.Adriano, Niang, Antonini... strašan posao Galliania u zadnjih 4-5 sezona. :tokralju:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jul 2017, 15:17

rope11 je napisao/la:ma nema ništa od hameza, ne bi se bezveze okrenuli hakanu da su imali šanse dovesti ovog.

njih dvojica su isti profil igrača koji igraju na istim pozicijama, kako bi ih uopšte uklopili i gdje? ok, može jedan od njih na krilo, ali bezveze je takve igrače gušiti na neprirodnoj poziciji.
yebemu ako si već doveo turčina koji će zadužiti tu desetku i imaš u planu potrošiti 70 miliona na neku zvijezdu, onda ih pukni na nekog veznjaka koji nam sada treba.

nisam ni za aubu baš iz istih taktičkih razloga, neću dva napadača naprijed :zzz:
Calhanoglu nije ni jednu utakmicu prošle godine odigrao kao desetka :mrgreen: Igrao je na krilu lijevo uglavnom.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jul 2017, 15:27

ma znam da je igrao silom prilika na krilu, ali je neuporedivo slabiji igrač kad ga gurneš na stranu, i ne pričam to napamet nego sam pročitao dosta komentara na tu temu ljudi koji prate bundesku više nego ja.

otvorilo nam se da igramo 4231/433 gdje će svi igrati na primarnim pozicijama, ne treba sad toplu vodu izmišljati.

ima silva svojih mana na kojima mora poraditi, ali odlično čita igru i učestvuje u akciji, vidi se da je dugo vremena na desetki igrao :mrgreen: samo da poradi na šutu i bit će fantastičan igrač.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 02 jul 2017, 15:30

Romagnoli13 je napisao/la:Nocerino, Matri, Bertalocci, Aquilani, Muntari, Mesbah, Acerbi, Cerci, Taraabt, Traore, Constant, Krkić, Didac Vila, Zaccardo, Bartozs Salomon, Silvestre, Birsa, Poli, Yepes, Verghara, Armero, L.Adriano, Niang, Antonini... strašan posao Galliania u zadnjih 4-5 sezona. :tokralju:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nevjerovatno je kako se srozao klub nakon osvajanje LP. Od prvaka Evrope do kluba ranga Genoe za manje od 10 godina.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 jul 2017, 15:40

rope11 je napisao/la:ma znam da je igrao silom prilika na krilu, ali je neuporedivo slabiji igrač kad ga gurneš na stranu, i ne pričam to napamet nego sam pročitao dosta komentara na tu temu ljudi koji prate bundesku više nego ja.

otvorilo nam se da igramo 4231/433 gdje će svi igrati na primarnim pozicijama, ne treba sad toplu vodu izmišljati.

ima silva svojih mana na kojima mora poraditi, ali odlično čita igru i učestvuje u akciji, vidi se da je dugo vremena na desetki igrao :mrgreen: samo da poradi na šutu i bit će fantastičan igrač.
U periodu između 52 i 65 minute Portugal je imao tri zicera, a Silva je bio učesnik u kreiranju sva tri. Ali još on ima puno toga da nauči i popravi u svojoj igri.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 jul 2017, 15:43

SonVolt je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Nocerino, Matri, Bertalocci, Aquilani, Muntari, Mesbah, Acerbi, Cerci, Taraabt, Traore, Constant, Krkić, Didac Vila, Zaccardo, Bartozs Salomon, Silvestre, Birsa, Poli, Yepes, Verghara, Armero, L.Adriano, Niang, Antonini... strašan posao Galliania u zadnjih 4-5 sezona. :tokralju:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nevjerovatno je kako se srozao klub nakon osvajanje LP. Od prvaka Evrope do kluba ranga Genoe za manje od 10 godina.
I onda su neki pričali kako je Galliani vrhunski direktor. Da nije bilo Braide i Leonarda mnogi vrhunski igrači koji su bili u Milanu, vjerovatno ne bi nikad zaigrali za taj klub. I onda se ćelo potrudio da otjera svoje kolege i da ostane sam.Rezultat je 30+ promašenih transfera za samo 5 godina.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 jul 2017, 15:54

Nego sto se Silve tice kako je potpisao za Milan ovih 20-ak dana je na Instagramu dosao do 550 k folowera:) 300 k je naprdovao sto ti je reci klub :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 jul 2017, 15:57

slika Pored Silve imamo još jednog ljepotana u ekipi i zlatnu koku za marketing. Ako ništa imat' ćemo najljepšu ekipu. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.