07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la neko_iz_mase » 23 avg 2010, 15:26

NoName je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:Dabogda im za ljekova trebale ove pare.
Nemoj mi samo reći da nećeš ići na utakmicu :mrgreen:

Jašta ću nego ići :)
Barem se za ćevape neću morat sekirati , ima ih ko platiti :D :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 23 avg 2010, 15:36

BIHfan je napisao/la:Ovako bi ja protiv Francuske:

---------------------Hasagic------------------------
--Mujdza----Nadarevic-----Spahic------Lulic----
-----------Jahic----------Rahimic---------------
-------------------Pjanic--------------------------
--------------Misimovic--------------------------
-------Ibisevic----------------Dzeko-------------
i ja se slazem, ili ovako ili sa Ibricicem u vezi da Dzeko bude jedini istureni naprijed tj. 4-5-1
FC Manchester United

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 23 avg 2010, 15:49

haris334 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ovako bi ja protiv Francuske:

---------------------Hasagic------------------------
--Mujdza----Nadarevic-----Spahic------Lulic----
-----------Jahic----------Rahimic---------------
-------------------Pjanic--------------------------
--------------Misimovic--------------------------
-------Ibisevic----------------Dzeko-------------
i ja se slazem, ili ovako ili sa Ibricicem u vezi da Dzeko bude jedini istureni naprijed tj. 4-5-1
Idealan sastav za Francuze, jedino bi ja izbacio Misketa u slučaju da protiv Luxemburga odigra još jednu u nizu lošu partiju. U tom slučaju Pjanić na njegovo mjesto, a Ibričić upada na mjesto Miralema... :roll:

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 23 avg 2010, 15:54

Znali se u koliko sati igramo?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 avg 2010, 16:03

Sreca pa su karte ovako jeftine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa ovo je strasno, sta ce raja koja ce doci iz drugih gradova, Boze dragi....

Dotakli smo dno vec odavno, nek nas suspenduju...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2010, 16:03

januar je napisao/la:Znali se u koliko sati igramo?
U 21 sat.

Sto se tice cijena, yebiga, vidili su da mogu uzet malo vecu lovu jer je velika potraznja i oni su to iskoristili. Cisti biznis. Svakako ce bit puno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 avg 2010, 16:16

hilmo je napisao/la:NS/FS BiH je na današnjem sastanku u Sarajevu odredio cijene ulaznica za meč drugog kola kvalifikacija za Euro 2012. u kojem se reprezentacija naše zemlje sastaje sa selekcijom Francuske.
Ništa tu čudno oko ovog sastanka nebi bilo da nisu određene za naše prilike zaista astronomske cijene karata. Naime kako su odlučili "foteljaši" iz saveza, najjeftinija karta za meč sa Francuzima koštaće 20 KM i to za južnu i sjevernu tribinu, dok će ulaznice za istok i zapad koštati 30 odnosno 40 KM.

Za ovu utakmicu štampano je 28.000 ulaznica, a zahvaljujući ovakvim cijenama ulaznica, teško da će i pola od tog broja biti prodato. U svakom slučaju još jedna velika sramota NS/FS BiH.

Utakmica između reprezentacije Bosne i Hercegovine i selekcije Francuske, igra se 7. septembra na stadionu Asim Ferhatović Hase, sa početkom od 21 sat.

Nadam se da ce biti dovoljno karata, bolje i ovo, nego da mi neki Zenicanin prodaje kartu za jug za 40 maraka, bukvalno..
U svakom slucaju, mi koji dolazimo iz drugih krajeva, nece biti jeftino, ali sta je tu je.
I, da ne zaboravim:"Dabogda im za lijekova trebalo"!

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 23 avg 2010, 16:45

--------------------------------------------hasagic--------------------------------------

mujdza-------------------nadarevic----------------spahic----------------------lulic

--------------------------rahimic-----------------------------jahic-------------------

ibricic--------------------------------misimovic--------------------------------pjanic

-------------------------------------------dzeko-----------------------------------------

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2010, 16:47

Mudri su ovi fotelasji/lopovi , znaju da ce u ovim kvalifikacijama biti potop pa da iskoriste jedinu utakmicu prije potopa da nesto zarade.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 23 avg 2010, 16:59

Neko kaze da prosijecan trener moze voditi ekipu ako ima dobre igrace.Sušić je dokaz da trener moze unakaziti ekipu za kratko vrijeme,sto je ciro stvarao godinu on je unistio za par mijeseci.kosevo ce biti puno jer ljudi idu da gledaju Francuze a sto se nas tice kakav nam je trener nisam siguran ni u pobijedu protiv Luksemburga

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 23 avg 2010, 17:09

zna li ko hoceli se karte prodavati i u ostalim gradovima osim sarajeva
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2010, 17:12

marsovac je napisao/la:zna li ko hoceli se karte prodavati i u ostalim gradovima osim sarajeva
Uvjek su se prodavale, ne vidim razlog zasto sad ne bi....! ;)

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 23 avg 2010, 17:18

hilmo je napisao/la:
marsovac je napisao/la:zna li ko hoceli se karte prodavati i u ostalim gradovima osim sarajeva
Uvjek su se prodavale, ne vidim razlog zasto sad ne bi....! ;)
ma kad su igrali BiH-Turska na kosevu za vrijeme Muzurovica nisam mogo karte u zenici nac
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 avg 2010, 17:20

fuj lopovi, da Bog da vam za lijeka trebalo. Da smo pametni, niko ne bi otisao na utakmicu, ali naravno napunice se dzepovi Munibu, Ilji, Sulji i ostalim lopovima...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2010, 17:29

ibrakadabra je napisao/la:Neko kaze da prosijecan trener moze voditi ekipu ako ima dobre igrace.Sušić je dokaz da trener moze unakaziti ekipu za kratko vrijeme,sto je ciro stvarao godinu on je unistio za par mijeseci.kosevo ce biti puno jer ljudi idu da gledaju Francuze a sto se nas tice kakav nam je trener nisam siguran ni u pobijedu protiv Luksemburga
Ciro stvarao :shock: pa fakticki vecina igraca je jos iz Muzurovicevog doba.
Uostalom protiv jacih repki nam je vazda bila pusiona i sa tim Cirom.Samo u kvalifikacijama i barazu.
Od 18 mogucih poena, jedan poen osvojen.Pametnom dovoljno,za ostale manje vise.
Sto se tice karti,pa za ebeni Luxemburg valja izdvojiti i 50 eura.pa se opet niko ne buni.
Ko je naumio otici na tekmu ima da ide pa makar prodao sve sljivike u basci.
P.S inace ovi lafo,sto se bune na cjene ulaznica.Eventualno da upali tv tokom tekme.
P.S ''jope''ebo savez,ali nije lose skontati da je u Kosevo u ovih dana ulozeno pola miliona maraka za ''sanacije'' stadiona.A jos pola fali za popunu stolica i jos neke kerefeke.Da li ce savez od toga uloziti ili ne,saznat ce se.Jedno je sigurno,prazna ne puca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2010, 17:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2010, 17:29

Ma ja sad će se napuniti kasa da ovi lopovi imaju trošiti i sve opet preko leđa naroda, a boli njih za reprezentaciju nek oni imaju da troše u narednom periodu i oni zadovoljni ove pare i nako idu njima ne idu ni nama a bogami ni igračima .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 17:54

Monolog je napisao/la:Dabogda izgubili u Luxemburgu pa da niko ne dođe da gleda Francuze. Naravno, ovo se neće desiti, ali bilo bi čak i poželjno. Draže mi je nekom tapkarošu iz Zenice halaliti 30-40 KM, nego njima. Đubrad :!:
@monolog Novac nije bitan kad gledas/navijas za svoju zemlju ...odigraj manje listica i moces na tekmu ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 avg 2010, 17:56

Ja sam kontao da im neće doći ni 100 ljudi zbog ovih cijena. Iz principa, prije svega. Ali evo, po komentarima, ima se, može se i ne razmišlja se.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 18:00

Los*Blancos je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dabogda izgubili u Luxemburgu pa da niko ne dođe da gleda Francuze. Naravno, ovo se neće desiti, ali bilo bi čak i poželjno. Draže mi je nekom tapkarošu iz Zenice halaliti 30-40 KM, nego njima. Đubrad :!:
@monolog Novac nije bitan kad gledas/navijas za svoju zemlju ...odigraj manje listica i moces na tekmu ;)
dobro to nije bitan novac, ali da u savezu sjede normalni ljudi koji će te pare utošiti u normalne stvari, a ne da im dajemo pare da se oni provode
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 23 avg 2010, 18:02

Meni cijena ne predstavlja problem, ja ću fino privatnim helikopterom do Sarajevskog aerodroma i onda limuzinom do stadiona i fino VIP loža, samo naprijed NSBiH!

Ma mamu im **** u supak, nije ovo Luksemburg pa da smo najbogatija drzava u Evropi! :evil:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.