e jesu nalupali silvu na ovom kupu, alal im vjera, ovdje je sad samo bitno da se živ i čitav vrati jer pretrnem svaki put kad ga klepnu.
to što će doći premoren i sa velikim zakašnjenjem na pripreme, to je tek neka druga priča...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ocekuje se sastanak Milana i Raiole u narednim danima,izgleda da ostaje.Raonffa je napisao/la:I šta na kraju bi sa Donnarummom? Već par dana se ne piše o tome ništa.
Čitao sam i ja nešto tako slično, kao potpisat će ugovor sa klauzom da iduće ljeto može otići u Real, sad koliko onda takav ugovor ima valjanog rezona, ne znam.UrbyEmanuelson je napisao/la:Ocekuje se sastanak Milana i Raiole u narednim danima,izgleda da ostaje.Raonffa je napisao/la:I šta na kraju bi sa Donnarummom? Već par dana se ne piše o tome ništa.

Jel' samo u klubu, ili se računa i reprezentacija?nextterrain je napisao/la:
golovi iz slobodnih udaraca, period od 2013./14. pa do danas
Raonffa je napisao/la:Jel' samo u klubu, ili se računa i reprezentacija?nextterrain je napisao/la:
golovi iz slobodnih udaraca, period od 2013./14. pa do danas
Nemaju ovi pojmaRaonffa je napisao/la:Evo prema ss.ba pristao je na novi petogodišnji ugovor, godišnja primanja 10 miliona eura![]()
![]()
Ne mogu sebi da dođem još uvijekmuxa je napisao/la:Nemaju ovi pojmaRaonffa je napisao/la:Evo prema ss.ba pristao je na novi petogodišnji ugovor, godišnja primanja 10 miliona eura![]()
![]()
Sent from my x600 using Tapatalk
Nisu ljudi ništa promašili samo nisu dobro objasnili, jer Donnarumma će koštati Milan 50M ali sa uračunatim porezom.muxa je napisao/la:Nemaju ovi pojmaRaonffa je napisao/la:Evo prema ss.ba pristao je na novi petogodišnji ugovor, godišnja primanja 10 miliona eura![]()
![]()
Sent from my x600 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.