Pored Silve imamo još jednog ljepotana u ekipi i zlatnu koku za marketing. Ako ništa imat' ćemo najljepšu ekipu. AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pored Silve imamo još jednog ljepotana u ekipi i zlatnu koku za marketing. Ako ništa imat' ćemo najljepšu ekipu. 'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
imamo najseksi ekipu na čizmi 
e jesu nalupali silvu na ovom kupu, alal im vjera, ovdje je sad samo bitno da se živ i čitav vrati jer pretrnem svaki put kad ga klepnu.
to što će doći premoren i sa velikim zakašnjenjem na pripreme, to je tek neka druga priča...
e jesu nalupali silvu na ovom kupu, alal im vjera, ovdje je sad samo bitno da se živ i čitav vrati jer pretrnem svaki put kad ga klepnu.
to što će doći premoren i sa velikim zakašnjenjem na pripreme, to je tek neka druga priča...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Silva sigurno neće igrati prvu utakmicu kvalifikacija, a upitno je da li će uopšte ići na turneju u Kini.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ma dobit će vjerovatno tri hefte odmora kao svi, njegova dobra volja ako se poželi vratiti ranije 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad idu na tu turneju u Kinu, jel' to naj International Champions Cup gdje igraju ovi svi veći klubovi iz Europe po cijelom dunjaluku?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pa brzo će, čini se da tamo sredinom mjeseca igraju sa dortmundom i bayernom
al' neam pojma jel to u kini, americi ili kojem već klincu, nije ni bitno.
joj yeben i zgusnut raspored, sve radi onih yebenih pretkvalifikacija
ovaj silva je pravi portugalski cigan
ali neka treba nam takav fajter da okolo lupa po nogama i provocira, ovaj klub već godinama nema nikakve mudonje.
joj yeben i zgusnut raspored, sve radi onih yebenih pretkvalifikacija
ovaj silva je pravi portugalski cigan
ali neka treba nam takav fajter da okolo lupa po nogama i provocira, ovaj klub već godinama nema nikakve mudonje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo našao sam, 18. jula sa Dortmundom, 22. jula sa Bayernom, to je taj International Champions Cup, i igramo u Kini obje utakmice.
Prva utakmica trećeg pretkola EL bi trebala biti 27. jula.
Prva utakmica trećeg pretkola EL bi trebala biti 27. jula.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Idemo prvi,dajemo vise 
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
I šta na kraju bi sa Donnarummom? Već par dana se ne piše o tome ništa.
- muha milanez
- Kontakt:
Juli ekstra zanimljiv mjesec, znaci protiv Baye i Dortumunda uigravanje ekipe. Poslije se nadat nekoj ekipi sa nasih prostora u 3 pretkolu, ako nestretnici uopste stignu do treceg pretkola. Lijepo bi bilo otici gledat Milan (pa cak i organizovano) ako bude neka ekipa sa balkana.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Ocekuje se sastanak Milana i Raiole u narednim danima,izgleda da ostaje.Raonffa je napisao/la:I šta na kraju bi sa Donnarummom? Već par dana se ne piše o tome ništa.
Čitao sam i ja nešto tako slično, kao potpisat će ugovor sa klauzom da iduće ljeto može otići u Real, sad koliko onda takav ugovor ima valjanog rezona, ne znam.UrbyEmanuelson je napisao/la:Ocekuje se sastanak Milana i Raiole u narednim danima,izgleda da ostaje.Raonffa je napisao/la:I šta na kraju bi sa Donnarummom? Već par dana se ne piše o tome ništa.
Evo prema ss.ba pristao je na novi petogodišnji ugovor, godišnja primanja 10 miliona eura

- nextterrain
- Kontakt:

golovi iz slobodnih udaraca, period od 2013./14. pa do danas
Jel' samo u klubu, ili se računa i reprezentacija?nextterrain je napisao/la:
- nextterrain
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Jel' samo u klubu, ili se računa i reprezentacija?nextterrain je napisao/la:
Pojma nemam, mislim da je sve
Nemaju ovi pojmaRaonffa je napisao/la:Evo prema ss.ba pristao je na novi petogodišnji ugovor, godišnja primanja 10 miliona eura![]()
![]()
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Ne mogu sebi da dođem još uvijekmuxa je napisao/la:Nemaju ovi pojmaRaonffa je napisao/la:Evo prema ss.ba pristao je na novi petogodišnji ugovor, godišnja primanja 10 miliona eura![]()
![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisu ljudi ništa promašili samo nisu dobro objasnili, jer Donnarumma će koštati Milan 50M ali sa uračunatim porezom.muxa je napisao/la:Nemaju ovi pojmaRaonffa je napisao/la:Evo prema ss.ba pristao je na novi petogodišnji ugovor, godišnja primanja 10 miliona eura![]()
![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
pa ni nisu, kako god obrneš milan će gubiti deset miliona godišnje na njega 
yebo majku postat će najplaćeniji igrač u ekipi, a najmanje je zaslužuje, koji ba to tinedjžer i još golman ima toliku platu?
sav je ono u fazonu "volim milan", al de ti meni daj 5 miliona inače odoh
yebo majku postat će najplaćeniji igrač u ekipi, a najmanje je zaslužuje, koji ba to tinedjžer i još golman ima toliku platu?
sav je ono u fazonu "volim milan", al de ti meni daj 5 miliona inače odoh
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !