Monci je napisao/la:Zna čovjek sve iz prve ruke. Kerla, Bokaccini, Kemo...majstori igre za Graovca, koji je samo prinova, dakle umjesto tri prejaka igrača,jedna prinova, oslabljeni na stoperu pravo. Žera vs Ramović, statistika sve kaže, ne znam zašto dovedosmo Sinana pored Žere, bespotrebno skroz, a još i povrijeđen. Dženis...njegova statistika u Jajcu pokazuje da nam treba i mora biti prvi izbor na špicu, ne dovoditi nikoga, pare usmjeriti na Dženisa, jedino ispravno. Stana, prvi desnolijevi bek lige, beton, ne dovoditi nikoga, kakavi polovnjaci sa istoka nakav Projić i taj vječito povrijeđeni Subić, šta će oni pored Stane.Fkt ubleharski potezi uprave, i njih otjerati pod hitno, neka dođu, zna se ko su, Dogan, gudalo, kreditna kartica i manageri....oni nama trebaju, bez njih smo propali definitivno...
Normalno da znam, za tebe sam "stručnjak".
Gdje igrao taj Ramović? Koliko god, nastupa, golova, kakva mu je perspektiva, kakav život vodi, je li sklon povredama i je li došao povrijeđen?
Vs- Jedan od najperspektivnijih mladih u ligi. Naravno kako Vi tvrdite lohotan, ispovrjeđivan, klošar,bez manira... Ono fuj baš.
Dženis, koliko utakmica u Jajcu na Cf? I je li to ono Jajce što im Zeba uvali glavom u 90", slučajno.
Za Stanića se ne isplati raspravljati, ima trofeja koliko svi ti bekovi zajedno ozbiljnih sezona. Marcelo.
Dogan nije tu odavno ali ako nekome treba stručan savjet potražite ga.
Menageri, oni što na "zapad" vode igrače. Menaf and co, prijatelji kluba kako si pisao. Ubismo pare sa njima.
A opet, fulio si poentu, Kerla i Bocca su bili isti kao Graovac sada, nego ne čitaš napisano. Nebitno, naučit ćeš.