FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2017, 13:00

Danas ce Ramovic i Crnov saznati koliko su njihove povrede ozibljne i kad ce se vratiti treninzima. Trenutno su na pregledu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jul 2017, 13:02

Baš prinove, Graovac je dokazao da ne možeš ozbiljno računati na njega....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 jul 2017, 13:13

Monci je napisao/la:Baš prinove, Graovac je dokazao da ne možeš ozbiljno računati na njega....
I Zec je pojacanje, dovedeni su ciljano. Vjerujem da je i Ramovic pojacanje, a ako se Ugljesa dozove takodjer smo pojacani.
Ovih 4,5 igraca ce ubrzati igru, sto smo vidjeli protiv Zete.
Zec se par puta uvlacio na spica, iza ledja odbrane sto ti daje novu dimenziju, nije kao Miro zakucan za liniju.
Graovac je ustabili odbranu, a Ugljesa ima agresivnost kakvu nema niko iz veznog reda. Lagan je na nogama i samo mu treba utakmica da stekne samopouzdanje.
Ako bi jos mogli dovesti Subica, Ordagica i spica u slucaju odlaska Lendrica imali bi dobar kostur ekipe, mladu i poletnu ekipu koju treba vremenom nadograditi sa desnim bekom, novim stoperom (ako Kemo ne bude taj) i to bi bilo to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2017, 13:34

Ako postoji neka opcija za krilo trebali bi je iskoristiti. Imamo tu 4 igraca,ali Crnov se vise povrijedjen nego zdrav.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 jul 2017, 13:35

Dzenis ovakav kakav je moze samo igrati napadača. Prespor je za bilo što drugo, imao je potencijal al isto tako poslije Sablje treneri su ga vozali i plus ova posudba koja mu izgleda nije dobrog donijela. Čini mi se da ga je Slavko prekrižio, od naše djece da hoće Kemu staviti mjesto intelektualca, ja bi bio prezadovoljan.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 03 jul 2017, 13:38

Telekom najvjerovatnije i naredne 3 godine sponzor lige, nešto malo više para za klubove, ništa specijalno. Navodno biće i ta opcija pay to view za svaku utakmicu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 jul 2017, 14:38

Neandertalac je napisao/la:Jel' ovaj Projić iz Partizana dolazi? Vidim ima karijeru neku, vrhunsku. Strašan igrač i tako to...
Ma jok iz Napredka dolazi, vise je recimo tamo grijo klupu nego sto je igro, nije los izbor al sigurno se mogo bolji bek dovesti..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 jul 2017, 14:45

bhsport je napisao/la:
Monci je napisao/la:Baš prinove, Graovac je dokazao da ne možeš ozbiljno računati na njega....
I Zec je pojacanje, dovedeni su ciljano. Vjerujem da je i Ramovic pojacanje, a ako se Ugljesa dozove takodjer smo pojacani.
Ovih 4,5 igraca ce ubrzati igru, sto smo vidjeli protiv Zete.
Zec se par puta uvlacio na spica, iza ledja odbrane sto ti daje novu dimenziju, nije kao Miro zakucan za liniju.
Graovac je ustabili odbranu, a Ugljesa ima agresivnost kakvu nema niko iz veznog reda. Lagan je na nogama i samo mu treba utakmica da stekne samopouzdanje.
Ako bi jos mogli dovesti Subica, Ordagica i spica u slucaju odlaska Lendrica imali bi dobar kostur ekipe, mladu i poletnu ekipu koju treba vremenom nadograditi sa desnim bekom, novim stoperom (ako Kemo ne bude taj) i to bi bilo to.
Pa normalno da su prinove, nego šta su drugo. Jedna utakmica kontra slabijeg protivnika koji se ukakio u gaće i mi svršavamo na sve nove igrače. Ne znam koliko je to realno a ni pametno.

Svi pojačanja. Svašta.

Neymar@ samo pitam onako više figurativno. Ko god dođe nema mane, sve klase. Za šest mjeseci qurcu nevalja, daj nam te nove bez mane.

Primjer. Onaj iz druge lige, što će možda explodirat i Beganović. Evo sada da pitamo "stručnjake" 80% njih bi dalo prednost "onom iz druge lige" a ne Dženisu koji je tu već neko vrijeme, ima utakmica u nogama, koliko toliko je upoznat sa situacijom, dao je i nekih golova važnih, itd...
Isto tako Ramović/Žerić. 80% bi stavilo Ramovića itd itd... Nema hajca da nam je povrijeđen došao a znalo se za Žerića kako je lohotan. Ili kakav je "radnik" na treninzima, trudi li se a opet naravno za Žerića se zna, ne trudi se dovoljno.
Opet itd itd...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 jul 2017, 15:11

ZeljeznicarFan je napisao/la:Dulja ? :kafa:
Neprizivajte Djavola bezveze, Pitari bi se roknuli momentalno kad bi on zaigro za nas iako je on veliki Zeljovac , itekakav bi to udarac im bio, mada o tom ne treba razmisljati, nit polemisati Dulja nit bi mogo doci nit bi smio kod nas kao i Stevanovic M. Kod njih ...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2017, 15:18

Nama ce vjerovatno trebati novi napadac ako prodjemo u drugo pretkolo. Mislim da Lendric nakon revansa ide. Nista specijalno se nije povezivalo sa nama nakom Gotala. Krpic ce izgleda u Zrinjski.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jul 2017, 15:24

Zna čovjek sve iz prve ruke. Kerla, Bokaccini, Kemo...majstori igre za Graovca, koji je samo prinova, dakle umjesto tri prejaka igrača,jedna prinova, oslabljeni na stoperu pravo. Žera vs Ramović, statistika sve kaže, ne znam zašto dovedosmo Sinana pored Žere, bespotrebno skroz, a još i povrijeđen. Dženis...njegova statistika u Jajcu pokazuje da nam treba i mora biti prvi izbor na špicu, ne dovoditi nikoga, pare usmjeriti na Dženisa, jedino ispravno. Stana, prvi desnolijevi bek lige, beton, ne dovoditi nikoga, kakavi polovnjaci sa istoka nakav Projić i taj vječito povrijeđeni Subić, šta će oni pored Stane.Fkt ubleharski potezi uprave, i njih otjerati pod hitno, neka dođu, zna se ko su, Dogan, gudalo, kreditna kartica i manageri....oni nama trebaju, bez njih smo propali definitivno...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 jul 2017, 15:27

Mi moramo dat 2 gola da BI prosli dalje,Dakle bice 3-0,3-1,3-2 to je to cujemo se nakon revansa.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 jul 2017, 15:35

LjoZee je napisao/la:Nama ce vjerovatno trebati novi napadac ako prodjemo u drugo pretkolo. Mislim da Lendric nakon revansa ide. Nista specijalno se nije povezivalo sa nama nakom Gotala. Krpic ce izgleda u Zrinjski.
@Pinki mnogo ce zavisiti od utakmice sa Zetom i evenutalnog prolaska u drugo pretkolo stose tice pojacanja ... Za nase Cirkus lige dovljan je Stevo gore pa cak i Zajmaga ha ha... Realno u ovoj Ligi nema takvog kalibra spica koji moze da nadomjesti Lendrica
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 03 jul 2017, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 jul 2017, 15:38

Monci je napisao/la:Zna čovjek sve iz prve ruke. Kerla, Bokaccini, Kemo...majstori igre za Graovca, koji je samo prinova, dakle umjesto tri prejaka igrača,jedna prinova, oslabljeni na stoperu pravo. Žera vs Ramović, statistika sve kaže, ne znam zašto dovedosmo Sinana pored Žere, bespotrebno skroz, a još i povrijeđen. Dženis...njegova statistika u Jajcu pokazuje da nam treba i mora biti prvi izbor na špicu, ne dovoditi nikoga, pare usmjeriti na Dženisa, jedino ispravno. Stana, prvi desnolijevi bek lige, beton, ne dovoditi nikoga, kakavi polovnjaci sa istoka nakav Projić i taj vječito povrijeđeni Subić, šta će oni pored Stane.Fkt ubleharski potezi uprave, i njih otjerati pod hitno, neka dođu, zna se ko su, Dogan, gudalo, kreditna kartica i manageri....oni nama trebaju, bez njih smo propali definitivno...
Normalno da znam, za tebe sam "stručnjak".

Gdje igrao taj Ramović? Koliko god, nastupa, golova, kakva mu je perspektiva, kakav život vodi, je li sklon povredama i je li došao povrijeđen?
Vs- Jedan od najperspektivnijih mladih u ligi. Naravno kako Vi tvrdite lohotan, ispovrjeđivan, klošar,bez manira... Ono fuj baš.

Dženis, koliko utakmica u Jajcu na Cf? I je li to ono Jajce što im Zeba uvali glavom u 90", slučajno.

Za Stanića se ne isplati raspravljati, ima trofeja koliko svi ti bekovi zajedno ozbiljnih sezona. Marcelo.

Dogan nije tu odavno ali ako nekome treba stručan savjet potražite ga.

Menageri, oni što na "zapad" vode igrače. Menaf and co, prijatelji kluba kako si pisao. Ubismo pare sa njima.

A opet, fulio si poentu, Kerla i Bocca su bili isti kao Graovac sada, nego ne čitaš napisano. Nebitno, naučit ćeš.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jul 2017, 15:46

Šta je sa tobom Neandertalac? U zadnjih mjesec dana pljuješ sve redom i podsmijehuješ se na hinjaka svakom potezu ljudi iz kluba?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jul 2017, 15:47

Ma stipu to pljuckaš gdje stigneš, ali nebitno. Dženis se toliko pokazao u Jajcu da je na beku završio, i Vi bi da nam on prvi pik na špicu bude :urnebes: :urnebes: :urnebes: . To pokazuje znanje kojim raspolažete.
Napisao sam jutros za Dženisa, da ne bi bilo zabune, gotivim ga ja još uvijek, ali realno flopno je pravo. Stana....Tuborg majstor, pa je odmah igračina, nemoj da se prepucavamo bezze, kad sve znamo... :nene: :nene: :nene:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 jul 2017, 16:02

Raonffa je napisao/la:Šta je sa tobom Neandertalac? U zadnjih mjesec dana pljuješ sve redom i podsmijehuješ se na hinjaka svakom potezu ljudi iz kluba?
Zamisli tek ako se ispadne od Zete sta ce biti ? nedaj boze msm , Ma @Nea iznosi svoj stav i misljenje mnogo se grjesilo i fulalo stose tice nekog sportskog segmenta kod nas, Isto tako svi ovi ljudi iz uprave su zasluzeni sto igramo evropu na nasoj Grbavici sve im idu pohvale na tome i kapa dole, jer nit jedna uprava do sada koja je bila prije Misketa i Vukotica i ostalih nije iznijela neki svoj program nit ideju da se gradi nasa Grbavica ... Hajcajte ljudi na fb televiziju FACE treba im pisat da odkupe prenos iz Podgorice

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jul 2017, 16:09

Neymar11 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Šta je sa tobom Neandertalac? U zadnjih mjesec dana pljuješ sve redom i podsmijehuješ se na hinjaka svakom potezu ljudi iz kluba?
Zamisli tek ako se ispadne od Zete sta ce biti ? nedaj boze msm , Ma @Nea iznosi svoj stav i misljenje mnogo se grjesilo i fulalo stose tice nekog sportskog segmenta kod nas, Isto tako svi ovi ljudi iz uprave su zasluzeni sto igramo evropu na nasoj Grbavici sve im idu pohvale na tome i kapa dole, jer nit jedna uprava do sada koja je bila prije Misketa i Vukotica i ostalih nije iznijela neki svoj program nit ideju da se gradi nasa Grbavica ... Hajcajte ljudi na fb televiziju FACE treba im pisat da odkupe prenos iz Podgorice
Ma sve je to uredu, ima svoj stav, ima konstruktivne postove, dobar je forumaš i zna situaciju u Želji, to nije problem uopšte. Nego mi je bezveze, svi napišemo da su Graovac i Zec odigrali vrlo dobro protiv Zete, on odmah kontru svima udari kao kako možete pisati da su pojačanja nakon jedne utakmica, za sada su samo prinove.

To što neko napiše da su odigrali dobro, ne znači da ih odmah smatramo ekstra pojačanjima i da će uopšte biti ekstra pojačanja, nema potrebe da on kontrira na taj način, nismo djeca. Pa onda za ovog Projića, ja prvi napisao da ne očekujem nešto puno od njega, da treba sačekati par utakmica da vidimo kakav je, on se podsmijehuje, spominje Partizan u kontekstu Projića, omalovažava ga unaprijed, o Stani govori u superlativima, Marcelo za Projića koji ima trofeja kao oni sezona... Isto kao da je Stanić svaki taj trofej sam osvojio, a činjenica je da je zapravo u svakoj (osim možda one zadnje titule 2013-te, ne sjećam se baš najbolje) toj trofejnoj generaciji bio igrač rotacije, nikako udarna igla u ekipi, al' nebitno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 03 jul 2017, 16:43

kada se sjetim izjave na polusezoni naseg trenera govorio je kako smo dobre igrace i doveli u tom prijelaznom roku jer je u opticaju mali broj igraca i kako ce biti mnogo lakse kao u ovom vaktu a mi smo napravili manje posla sada nego na polusezoni. Sada kada Lendric ode ostat ce mo i bez spica a i ovako jedva Gol zabijemo. Nadam se da imaju neko rijesenje i neznam sta bi sa Sulejmanom jeli podpisao za zrinjski

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2017, 16:46

nide je napisao/la:kada se sjetim izjave na polusezoni naseg trenera govorio je kako smo dobre igrace i doveli u tom prijelaznom roku jer je u opticaju mali broj igraca i kako ce biti mnogo lakse kao u ovom vaktu a mi smo napravili manje posla sada nego na polusezoni. Sada kada Lendric ode ostat ce mo i bez spica a i ovako jedva Gol zabijemo. Nadam se da imaju neko rijesenje i neznam sta bi sa Sulejmanom jeli podpisao za zrinjski
Nije još potpisao mada mediji govore da je blizu potpisa za Zrinjski.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, Cwirek, delinjo, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hazre, nmkdak1ng, ristagrad, tiagofaria25 i 108 gostiju.