Vidis da je neki klosar gubitnicima se pridruzioChinaglia je napisao/la:jeb'o mater onaj klosar Samed Garibovic s Faceu izgleda nije nas navijac, iako se predstavlja tako
pise na stranici Sarajeva kao njihov navijac
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- FrantoBauzek
Tek sada vidim da su neki otisli za "wannabe tuzlanskim Zrinjskim". Carsija pamti
Znam da citate, stoga savjet drugarski:
Bolje se od po puta vratiti, nego rđavim do kraja ići.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Takvim treba brisat postove s ove teme.FrantoBauzek je napisao/la:Tek sada vidim da su neki otisli za "wannabe tuzlanskim Zrinjskim". Carsija pamtiZnam da citate, stoga savjet drugarski:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pokenjam se ja na Carsiju koja je sve ovo dopustila. Fola carsija neki cuvar ugleda i ua nesto se pita, a konstantno aminuje poteze koji su na stetu Slobode. Carsijaneri su najvise krivi za sve, nema gore mrake u TZ
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
Samo tako može se vršiti pritisak na sve oko kluba da rade bolje. Sto nas je više jači smo u toj borbi. Kome to nije jasno u zabludi je velikoj. Ponavljam ko papagaj ovo jer sve sto se uradi dobro ili loše dođe ovdje neko i baljezga gluposti.
Samo tako može se vršiti pritisak na sve oko kluba da rade bolje. Sto nas je više jači smo u toj borbi. Kome to nije jasno u zabludi je velikoj. Ponavljam ko papagaj ovo jer sve sto se uradi dobro ili loše dođe ovdje neko i baljezga gluposti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo da dodam da će ovi negativno naelekrisani tek da se syebu do kraja prelaznog roka
Sloboda
Sloboda
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
velis ides u siroki?sviunapad1010 je napisao/la:Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
Sto ti to ovdje lalamudas,gdje vecina momaka koja pise,ide na utakmice,kupuje sezonske,i cini za klub koliko moze....sviunapad1010 je napisao/la:Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
U carsiju ti idi,pa carsijanerima objasni,kontas,ili momcima koji vode tribinu,daj im par savjeta kako da vrate omladinu u grupu,i ne brukaju se...
Svaki dan ponavljas to ko papagaj,a nema to na forumu nekog odjeka....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Solinas imas opciju Zmaj 2 pa uzivajsolinas je napisao/la:Sto ti to ovdje lalamudas,gdje vecina momaka koja pise,ide na utakmice,kupuje sezonske,i cini za klub koliko moze....sviunapad1010 je napisao/la:Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
U carsiju ti idi,pa carsijanerima objasni,kontas,ili momcima koji vode tribinu,daj im par savjeta kako da vrate omladinu u grupu,i ne brukaju se...
Svaki dan ponavljas to ko papagaj,a nema to na forumu nekog odjeka....
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Tad sam na moru, pa moglo bi se skoknuti do lišticeSariel je napisao/la:velis ides u siroki?sviunapad1010 je napisao/la:Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
I ti nas lozissviunapad1010 je napisao/la:Samo da dodam da će ovi negativno naelekrisani tek da se syebu do kraja prelaznog roka![]()
Sloboda
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
Znal neko kad sezonske krecu u prodaju ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Cim nam vrate ovi sto su ukrali citac kartica sa ulaza ide prodajaSlobodas je napisao/la:Znal neko kad sezonske krecu u prodaju ?
Sloboda je dovela Krpu, ako ne znas, i to ne na posudbu, vec su otkupili njegov ugovorMortus je napisao/la:Pokenjam se ja na Carsiju koja je sve ovo dopustila. Fola carsija neki cuvar ugleda i ua nesto se pita, a konstantno aminuje poteze koji su na stetu Slobode. Carsijaneri su najvise krivi za sve, nema gore mrake u TZ
pisem ti ovo cisto iz razloga da vidis da "nije sve tako crno", da se ne raspadamo itd
ali iskreno govoreci za tebi i tebi slicne, ne cudi me sto zmirite na ovakve stvari jbg
Od ponedjeljka. Možeš već sada uplatiti preko UGSlobodas je napisao/la:Znal neko kad sezonske krecu u prodaju ?
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
eh sacekacete me bogami 
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel ti spremna sezonskaSariel je napisao/la:eh sacekacete me bogami
Prije svega pohvale upravi na ( normalno izuzimajući direktora) na prvoj pozitivnoj stvari ove godine i dovođenju krpića u nase redove.sviunapad1010 je napisao/la:Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
Drugo upravu si za ulaznice jer većina voli da prica a malo da radi. Prosle godine pored 3,sezonske uzeo sam 28 ulaznica za sebe i djecu.
Ove godine sam planirao 4 sezonske plus kupovinom ulaznica. Ako uvedu a sto sam cuo da je i moguće članske karte da će biti i one se kupuju. Ne treba ljude prozivat nije svako u migućnosti platititi i ući. I obavezno uredit prodaju ulaznica Fukarama. Po grada ima clanske i koriste pigodnosti a na tribinama 50 navijaca.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 07 jul 2017, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
mozel se danas odma platit?al da ima neko tamo 
- FrantoBauzek
Hoce li biti clanske da se uzmu ove godine? Svako po clansku i sezonsku, uff. Ko izda, pizda
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.