FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 07 jul 2017, 01:13

Chinaglia je napisao/la:jeb'o mater onaj klosar Samed Garibovic s Faceu izgleda nije nas navijac, iako se predstavlja tako
pise na stranici Sarajeva kao njihov navijac
Vidis da je neki klosar gubitnicima se pridruzio
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 07 jul 2017, 02:20

Tek sada vidim da su neki otisli za "wannabe tuzlanskim Zrinjskim". Carsija pamti :!: Znam da citate, stoga savjet drugarski:

Bolje se od po puta vratiti, nego rđavim do kraja ići.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 jul 2017, 02:38

FrantoBauzek je napisao/la:Tek sada vidim da su neki otisli za "wannabe tuzlanskim Zrinjskim". Carsija pamti :!: Znam da citate, stoga savjet drugarski:

Bolje se od po puta vratiti, nego rđavim do kraja ići.
Takvim treba brisat postove s ove teme.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 07 jul 2017, 08:03

Pokenjam se ja na Carsiju koja je sve ovo dopustila. Fola carsija neki cuvar ugleda i ua nesto se pita, a konstantno aminuje poteze koji su na stetu Slobode. Carsijaneri su najvise krivi za sve, nema gore mrake u TZ
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 jul 2017, 08:34

Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
Samo tako može se vršiti pritisak na sve oko kluba da rade bolje. Sto nas je više jači smo u toj borbi. Kome to nije jasno u zabludi je velikoj. Ponavljam ko papagaj ovo jer sve sto se uradi dobro ili loše dođe ovdje neko i baljezga gluposti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 jul 2017, 08:40

Samo da dodam da će ovi negativno naelekrisani tek da se syebu do kraja prelaznog roka :kafa:

Sloboda :clap:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 jul 2017, 08:41

sviunapad1010 je napisao/la:Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
Samo tako može se vršiti pritisak na sve oko kluba da rade bolje. Sto nas je više jači smo u toj borbi. Kome to nije jasno u zabludi je velikoj. Ponavljam ko papagaj ovo jer sve sto se uradi dobro ili loše dođe ovdje neko i baljezga gluposti.
velis ides u siroki? :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 jul 2017, 08:52

sviunapad1010 je napisao/la:Slobodasi moji kad shvatite da se odlaskom na utakmice pomaže klub na pravi nacin biće bolje.
Sto ti to ovdje lalamudas,gdje vecina momaka koja pise,ide na utakmice,kupuje sezonske,i cini za klub koliko moze....
U carsiju ti idi,pa carsijanerima objasni,kontas,ili momcima koji vode tribinu,daj im par savjeta kako da vrate omladinu u grupu,i ne brukaju se...
Svaki dan ponavljas to ko papagaj,a nema to na forumu nekog odjeka....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 jul 2017, 08:55

solinas je napisao/la:
Sto ti to ovdje lalamudas,gdje vecina momaka koja pise,ide na utakmice,kupuje sezonske,i cini za klub koliko moze....
U carsiju ti idi,pa carsijanerima objasni,kontas,ili momcima koji vode tribinu,daj im par savjeta kako da vrate omladinu u grupu,i ne brukaju se...
Svaki dan ponavljas to ko papagaj,a nema to na forumu nekog odjeka....
Solinas imas opciju Zmaj 2 pa uzivaj :kafa:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 jul 2017, 09:06

Sariel je napisao/la:
velis ides u siroki? :mrgreen:
Tad sam na moru, pa moglo bi se skoknuti do lištice :kafa:

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 07 jul 2017, 09:52

sviunapad1010 je napisao/la:Samo da dodam da će ovi negativno naelekrisani tek da se syebu do kraja prelaznog roka :kafa:

Sloboda :clap:
I ti nas lozis :) Ajd , iz tvojih usta u Božje uši :)
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 jul 2017, 10:21

Znal neko kad sezonske krecu u prodaju ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 jul 2017, 10:34

Slobodas je napisao/la:Znal neko kad sezonske krecu u prodaju ?
Cim nam vrate ovi sto su ukrali citac kartica sa ulaza ide prodaja :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jul 2017, 10:46

Mortus je napisao/la:Pokenjam se ja na Carsiju koja je sve ovo dopustila. Fola carsija neki cuvar ugleda i ua nesto se pita, a konstantno aminuje poteze koji su na stetu Slobode. Carsijaneri su najvise krivi za sve, nema gore mrake u TZ
Sloboda je dovela Krpu, ako ne znas, i to ne na posudbu, vec su otkupili njegov ugovor
pisem ti ovo cisto iz razloga da vidis da "nije sve tako crno", da se ne raspadamo itd

ali iskreno govoreci za tebi i tebi slicne, ne cudi me sto zmirite na ovakve stvari jbg

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 07 jul 2017, 11:00

Slobodas je napisao/la:Znal neko kad sezonske krecu u prodaju ?
Od ponedjeljka. Možeš već sada uplatiti preko UG
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 jul 2017, 11:03

eh sacekacete me bogami :lol:

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 07 jul 2017, 11:06

Sariel je napisao/la:eh sacekacete me bogami :lol:
Jel ti spremna sezonska

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 07 jul 2017, 11:07

Prije svega pohvale upravi na ( normalno izuzimajući direktora) na prvoj pozitivnoj stvari ove godine i dovođenju krpića u nase redove.
Drugo upravu si za ulaznice jer većina voli da prica a malo da radi. Prosle godine pored 3,sezonske uzeo sam 28 ulaznica za sebe i djecu.
Ove godine sam planirao 4 sezonske plus kupovinom ulaznica. Ako uvedu a sto sam cuo da je i moguće članske karte da će biti i one se kupuju. Ne treba ljude prozivat nije svako u migućnosti platititi i ući. I obavezno uredit prodaju ulaznica Fukarama. Po grada ima clanske i koriste pigodnosti a na tribinama 50 navijaca.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 07 jul 2017, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 jul 2017, 11:07

mozel se danas odma platit?al da ima neko tamo :lol:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 07 jul 2017, 11:11

Hoce li biti clanske da se uzmu ove godine? Svako po clansku i sezonsku, uff. Ko izda, pizda
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []