FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 jul 2017, 20:38

PitarBordo je napisao/la:slika

Srž i poanta.
Al najžalosnije je što ovo oni koji trebaju neće ni pročitati.
Prije su se nakon ovakvih sramota odmah održavale hitne sjednice.

Najgore je što je malo "naših" ljudi tu, i oni kao nisu neke bitne figure, to su samo pijuni, dok "stranci" koji su kao nešto, sigurno nisu ni znali da smo juče igrali.. Zayebali smo se mi pravo

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 07 jul 2017, 20:46

Naše novinarstvo. :mrgreen:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 07 jul 2017, 20:46

Cala, idi, idi sam sve ti yebem ono futavo! Pa ne mogu da vjerujem da je jos tu.

Za ove sto pitaju koga drugog? Boli nas ba qurac koga, nekog ko zna. Ja da primam platu za taj posao ja bih ga nasao, posto ne prima niko od nas, nek svoj posao rade oni koji su placeni za to ili nek idu i oni!
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 07 jul 2017, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 jul 2017, 20:46

SiouxLukavac je napisao/la:

Srž i poanta.
Al najžalosnije je što ovo oni koji trebaju neće ni pročitati.
Prije su se nakon ovakvih sramota odmah održavale hitne sjednice.

Najgore je što je malo "naših" ljudi tu, i oni kao nisu neke bitne figure, to su samo pijuni, dok "stranci" koji su kao nešto, sigurno nisu ni znali da smo juče igrali.. Zayebali smo se mi pravo
To je to, mi jedino mozemo promijeniti situaciju da imamo novce i da neko ko voli ovaj klub otkupi upravljacka prava. Ovako nase je da se samo sikiramo. Zato je dzaba traziti neke otkaze ako Tan ne da pare za kvalitetnog trenera i igraca, a takvi nece doci u ovu rupu za male pare.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 jul 2017, 20:47

fera je napisao/la:Mene zanima koga bi vi voljeli vidjeti kao nasljednika janjoša na klupi? Svi pricaju o tjeranju a niko ne spominje bas neka konkretna i realna rjesenja.
Treba poslati nekog da potraži jovica u africi tamo ako nijr zaboravio i on hahah
Meni ne pada ni jedno ime na pamet koje nece kroz pola godine najduze dozivjeti istu sudbinu kao janjos.
Ima nekoliko forumasa koji kritikuju sve redom ali skoro nikad osim kritike nista ne nude u svojim postovima, ja mislim da su problemi manje vise svima ocigledni smao je nekom mrsko ići bar 10 puta dnevno na forum da sve to ponovo pise u krug...
Kad im postavis konkretno pitanje sta bi oni uradili vecina preskoci taj post i nastavi sa svojom pričom. Ja sumnjam da ima jedan normalan navijac sarajeva koji misli da je klub u dobroj situaciji.
Prvo treba uprava da saopsti koji cilj postavljen stoperici!! Ispadanje u prvom pretkolu od neki tamo amatera i borba za ligu 6. ako je to to onda trenera netreba dirati, treba se upravi naj..... familje uze i sire. Ako je nesto drugo onda po meni Zoran Lukic broj jedan ili Marinovic. Nikako nekog iz omladinskog ili pomocnika stoperici.
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 07 jul 2017, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 jul 2017, 20:49

Hahahah blokiro me Bekic na instagramu hahahahahahaha Čovjek cijeli svoj dan posveti instagramu hahahahahah izbacio lik sliku sa utakmice, napisem mu u kom.: "Kako vas nije stid ikakve slike postavljat na instagram poslije sinocnjeg brukanja." Ev kontam odgovorio mi je nesto. Ulazim , vidim nista, trazim ga na instagramu, ne mogu ga naci, hahah udjem sa jaranevog instagram profila vidim mogu uci na profil i gledam izbrisao mi komentar hahaha :) Ako nista malom Nedimu je stalo do kluba, sinoc izbacio tuzne smajlice na story ;) mada je ovo bezze sto pisem , al morao sam podijeliti s vama. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 07 jul 2017, 20:54

Meni Mihojević lajka komentar. :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 jul 2017, 20:58

BelminM23 je napisao/la:Meni Mihojević lajka komentar. :mrgreen:
Meni je lajko Velkoski kom.kad sam mu napisao da se vratiii :)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2017, 21:00

Srž i poanta.
I sto je najzanimljivije ove stvari se pisu na ovom forumu unazad godinu i po/dvije,samo sto su oni koji su pisali o tome-pogotovo oni koji su prvi otvorili ovu vrstu price-docekani 'na noz' i proglaseni izdajicama i neprijateljima kluba tzv. 'pljuvacima'.
Ali hvala Bogu da sve vise raje je skontalo kako stoje stvari.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 07 jul 2017, 21:06

Zagor je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Meni Mihojević lajka komentar. :mrgreen:
Meni je lajko Velkoski kom.kad sam mu napisao da se vratiii :)
Meni Čala lajkovao komentar Čala ostani. :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 jul 2017, 21:11

Hahahahahaah

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jul 2017, 21:19

Je li neko stvarno vjeruje da je Čala neloš trener? Pa nemojte biti smiješni, Čalino fudbalsko znanje je ispodprosječno. Ne kažem ispodprosječno među trenerima, nego ispodprosječno uopšte. Je li iko može zamisliti Čaline savjete vezano za utakmicu? Ako Čala zna ime JEDNOG igrača Zarije, pljuni me.

Čala je krivac što se u utakmice ulazi s ovakvim kadrom. Jednostavno, on ne poznaje današnji fudbal, igrače. Njegovo tržište je ograničeno na igrače koji su rođeni u našem kantonu ili su nastupali za Željezničar, Olimpic i Sarajevo. Garantujem da bi Čala, da mu se ponude recimo Samir Bekrić i Stenio Junior, rekao: Bekrić ili ništa. Da mu se ponudi Srđan Stanić ili Bojan Letić, rekao bi: Stanić i tać. Da mu se ponudi Dejan Bandović ili Karlos Kameni, rekao bi: Bandović. Njegovi vidici ne idu dalje od toga i to je takav čovjek. I kuka se na sve, a ko biva on bi trebao tražiti neke igrače. Postoji još jedna opcija dovođenja igrača, a to je da mu Husref/Alispahić/neki treći jaran preporuči nekog. Jaranski.

Čala je pred dvomeč sa Zarijom pilao da se radi o podjednakim ekipama i da će nijanse odlučiti. Tu je korijen problema. U ovom prvom pretkolu nije bilo mnogo ekipa lošijih od Zarije. Pred utakmicu se trebalo postaviti oprezno, ali sa jasnim naglaskom da smo favoriti i da ćemo napasti. Međutim, mi smo prvu utakmicu odigrali kukavički. Problem bi bio da onako igramo sa Apolonom, a kamol sa poluamaterima iz Moldavije. Sinoć je također bilo kukavičluka, a to su svi danima upozoravali. Ljudi dragi, Škendija je ekipu koja je pojam u Moldaviji za ovu Zariju natrpala 7-0. Eto, to bi trebao biti rezultat i kad Sarajevo igra s njima. Slabo se poznaju odnosi u evropskom fudbalu. Ova Zaria je slabija od predstavnika Malte ili Luksemburga, a da smo ispali od nekog takvog, digla bi se hajka. I problem će biti kad za godinu-dvije dobijemo nekog takvog pa ispadnemo, a oni nam već odmiču.

I šta Čala može dobro donijeti ovom Sarajevu? Čovjek izgubi sve što se može izgubiti, i tako konstantno. Njegova JEDINA prednost je što je ko čovjek dobar i što je nekakav balans između mekušca i strogog trenera, što igrači vole. Ako je mekušac, nema autoritet, ne valja. Ako je strog, igračima isto ne valja. Ali, ne može on unaprijediti ni igru na terminima po gradu, a ne igru FK Sarajevo. Na jednu stranu što nema igre, nema akcija, nema nikakvog sistema, ali on ne zna ni uočiti neke opčite stvari. Jučer je samo trebao reći igračima: Ne pravite faul do 35 metara od gola, taman da igrač ide 1 na 1. Tu bi svi problemi bili riješeni. Da, trebao im je još reći da ne uleću bezveze na strani i ne blokiraju, jer je bolje da rahljav centaršut prođe dok je 0/1 igrač Zarije u kaznenom, nego da imamo korner koji je opasnost.

Mehmed mora otići i to je jasno. Na klupu mogu staviti bilo koga, ali Mehmed mora otići. Evo, ovdje su se već pojavila dva kvalitetna imena. Starčević i Marinović. Bez obzira što Starčević ima siguran posao u Krupi, trenerima je Sarajevo izazov i nije to toliko zeznuto. Pa, uostalom, Petrović je došao u komšiluk iz mirne sredine. Marinović ima sistem i bilo bi osvježenje nešto tako vidjeti na Koševu.

Objasnio (s drugog foruma)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 jul 2017, 21:21

Pantelija je napisao/la:Je li neko stvarno vjeruje da je Čala neloš trener? Pa nemojte biti smiješni, Čalino fudbalsko znanje je ispodprosječno. Ne kažem ispodprosječno među trenerima, nego ispodprosječno uopšte. Je li iko može zamisliti Čaline savjete vezano za utakmicu? Ako Čala zna ime JEDNOG igrača Zarije, pljuni me.

Čala je krivac što se u utakmice ulazi s ovakvim kadrom. Jednostavno, on ne poznaje današnji fudbal, igrače. Njegovo tržište je ograničeno na igrače koji su rođeni u našem kantonu ili su nastupali za Željezničar, Olimpic i Sarajevo. Garantujem da bi Čala, da mu se ponude recimo Samir Bekrić i Stenio Junior, rekao: Bekrić ili ništa. Da mu se ponudi Srđan Stanić ili Bojan Letić, rekao bi: Stanić i tać. Da mu se ponudi Dejan Bandović ili Karlos Kameni, rekao bi: Bandović. Njegovi vidici ne idu dalje od toga i to je takav čovjek. I kuka se na sve, a ko biva on bi trebao tražiti neke igrače. Postoji još jedna opcija dovođenja igrača, a to je da mu Husref/Alispahić/neki treći jaran preporuči nekog. Jaranski.

Čala je pred dvomeč sa Zarijom pilao da se radi o podjednakim ekipama i da će nijanse odlučiti. Tu je korijen problema. U ovom prvom pretkolu nije bilo mnogo ekipa lošijih od Zarije. Pred utakmicu se trebalo postaviti oprezno, ali sa jasnim naglaskom da smo favoriti i da ćemo napasti. Međutim, mi smo prvu utakmicu odigrali kukavički. Problem bi bio da onako igramo sa Apolonom, a kamol sa poluamaterima iz Moldavije. Sinoć je također bilo kukavičluka, a to su svi danima upozoravali. Ljudi dragi, Škendija je ekipu koja je pojam u Moldaviji za ovu Zariju natrpala 7-0. Eto, to bi trebao biti rezultat i kad Sarajevo igra s njima. Slabo se poznaju odnosi u evropskom fudbalu. Ova Zaria je slabija od predstavnika Malte ili Luksemburga, a da smo ispali od nekog takvog, digla bi se hajka. I problem će biti kad za godinu-dvije dobijemo nekog takvog pa ispadnemo, a oni nam već odmiču.

I šta Čala može dobro donijeti ovom Sarajevu? Čovjek izgubi sve što se može izgubiti, i tako konstantno. Njegova JEDINA prednost je što je ko čovjek dobar i što je nekakav balans između mekušca i strogog trenera, što igrači vole. Ako je mekušac, nema autoritet, ne valja. Ako je strog, igračima isto ne valja. Ali, ne može on unaprijediti ni igru na terminima po gradu, a ne igru FK Sarajevo. Na jednu stranu što nema igre, nema akcija, nema nikakvog sistema, ali on ne zna ni uočiti neke opčite stvari. Jučer je samo trebao reći igračima: Ne pravite faul do 35 metara od gola, taman da igrač ide 1 na 1. Tu bi svi problemi bili riješeni. Da, trebao im je još reći da ne uleću bezveze na strani i ne blokiraju, jer je bolje da rahljav centaršut prođe dok je 0/1 igrač Zarije u kaznenom, nego da imamo korner koji je opasnost.

Mehmed mora otići i to je jasno. Na klupu mogu staviti bilo koga, ali Mehmed mora otići. Evo, ovdje su se već pojavila dva kvalitetna imena. Starčević i Marinović. Bez obzira što Starčević ima siguran posao u Krupi, trenerima je Sarajevo izazov i nije to toliko zeznuto. Pa, uostalom, Petrović je došao u komšiluk iz mirne sredine. Marinović ima sistem i bilo bi osvježenje nešto tako vidjeti na Koševu.

Mislim da se ne može jasnije i elokventnije objasniti. Dalje od ovog ako neko ne želi da vidi, onda ili se namjerno inati ili je fakat slijep.
Samo Saraj'vo.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 07 jul 2017, 21:23

fera je napisao/la:Mene zanima koga bi vi voljeli vidjeti kao nasljednika janjoša na klupi? Svi pricaju o tjeranju a niko ne spominje bas neka konkretna i realna rjesenja.
Treba poslati nekog da potraži jovica u africi tamo ako nijr zaboravio i on hahah
Meni ne pada ni jedno ime na pamet koje nece kroz pola godine najduze dozivjeti istu sudbinu kao janjos.
Ima nekoliko forumasa koji kritikuju sve redom ali skoro nikad osim kritike nista ne nude u svojim postovima, ja mislim da su problemi manje vise svima ocigledni smao je nekom mrsko ići bar 10 puta dnevno na forum da sve to ponovo pise u krug...
Kad im postavis konkretno pitanje sta bi oni uradili vecina preskoci taj post i nastavi sa svojom pričom. Ja sumnjam da ima jedan normalan navijac sarajeva koji misli da je klub u dobroj situaciji.
Husref Musemic. U ovom trenutku najbolji izbor.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 jul 2017, 21:25

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=12441

Ako ko nije vidio. Jest da je malo glupo, ali tako je kako je :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jul 2017, 21:32

Pantelija je napisao/la:Je li neko stvarno vjeruje da je Čala neloš trener? Pa nemojte biti smiješni, Čalino fudbalsko znanje je ispodprosječno. Ne kažem ispodprosječno među trenerima, nego ispodprosječno uopšte. Je li iko može zamisliti Čaline savjete vezano za utakmicu? Ako Čala zna ime JEDNOG igrača Zarije, pljuni me.

Odlicno napisano i u sustini sve je tako.
Ali!
Ovdje ima jedan maaaliii 'problemcic',a to je da Cala kost 3 milje,a Marinovic bi kostao 7-8,dok kvalitetan trener iz vana kosta i vise.
Sta mislis ko je onda Valentinu bolji izbor?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jul 2017, 21:33

Ćala nas je koštao dosad otprilike milion
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jul 2017, 21:35

Odlazak Cale kozmeticka promjena ???

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 jul 2017, 21:35

Viša ta priča da je jeftin ne pije vodu. Zijanili smo samo sa sinoćnom utakmicom dovoljno da se pokrije razlika za tipa Marinovića.
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2017, 21:54

Ne serite sa Starcevicem,covjek kada je spominjan ovdje bilo je :urnebes: :lol: :lol: :crazy: Bukvalno bilo jel se neko z.ajebaje.

U BIH jedini trener koji obecava i ide ka tome modernom i po mom ce izganjati neku karijeru,je bio ovaj mali Basic sto su ga Slovenci uzeli,jedini trener iz PL koji obecava i vrijedi nesto je taj decko.No za njega treba strpljenja ,treba svasta nesto a mi to nemamo.Zato su ga Slovenci doveli i dali mu komplet klub od najmanje djece do prvog tima sve da ustroji po svom,a to je ovdje nezamoslivo.

Nas svaki iduci trener ce bit dobar i ukivat cemo ga u zvijezde do prve krize,i nema ga vise.To nije problem FK Sarajeva nego komplet PL zato i imamo to da evenualno jedan trener od svih ostane cijelu godinu.

Sminka promjene nista promjenit nece,a mi nemamo strpljenja za cekat.I ovo ce jos dugo dugo da bude,ma ko god trener da bude.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 42 gosta.