maldini3 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
Ti bi bio bolji od aldina na pregovorima

Pazi, Aldin ima određeni budžet na raspolaganju, ali ništa ne smije raditi na svoju ruku dok to Uprava kluba ne odobri. Njegov dio posla je da ostvari inicijalni kontakt i da igraču i njegovom menadžeru na najbolji način predstavi viziju Željezničara za period u kojem igraču nude ugovor. Da mu prenese mišljenje trenera o igraču i njegove planove sa njim.
Pokušavali smo sa igračima Krupe i ranije, ali njhova politika je jasna i onakva je kako sam gore opisao. Može za pare, a može i za procenat, pa izvol'te. Što je po mom mišljenju sasvim fer od Krupe. Krupa se finansira privatnim kapitalom i ti ljudi moraju zaraditi novac, dovode anonimuse, ulažu u njih i sad će neki Ćenan doći i odvesti im igrača u kojeg su uložili desetine hiljada maraka?
Ne može se više prolaziti na '
mi smo Željo' foru, a naši sigurno i to pokušavaju. Igrači imaju važeće ugovore, tako da se bez dogovora sa klubom ne može apsolutno ništa. Vukotiću su vjerovatno propali inostrani angažmani pa je sad malo razočaran a osjeća da je prerastao Krupu.