FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 10 jul 2017, 15:08

Virtu4l je napisao/la:Stana :bow: :bow: Urdinov :rol:

"Osvojili smo titulu jer smo prava raja, dobri momci, imamo najbolje navijače i jer smo imali muda da osvojimo titulu" :lol:

Ovaj posljednji dio rečenice je ono što je falilo ovoj sadašnjoj ekipi da osvoji titulu prošle sezone.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 jul 2017, 15:19

Bravo za B tim i zadovoljan sam zbog Ode. Ovaj tim moze posluziti i za kaznjavanje. Nema kurcenja i nezalaganja. Samo nije mi jasno zasto Zeric i Hasanovic sa Odom?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2017, 15:22

U ovom B timu ce trenirati i igraci koji imaju malu minutazu,ali ce biti i sa prvim timom. Zato su Zeric,Hasanovic,Beganovic i drugi tu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 jul 2017, 15:29

LjoZee je napisao/la:U ovom B timu ce trenirati i igraci koji imaju malu minutazu,ali ce biti i sa prvim timom. Zato su Zeric,Hasanovic,Beganovic i drugi tu.
Kakva je naznaka za Beganovica? Jeli ide ili ostaje? Nevodi se kao igrac prve ekipe na sluzbenoj, kao ni Bekric.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 jul 2017, 15:30

braco je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Stana :bow: :bow: Urdinov :rol:

"Osvojili smo titulu jer smo prava raja, dobri momci, imamo najbolje navijače i jer smo imali muda da osvojimo titulu" :lol:

Ovaj posljednji dio rečenice je ono što je falilo ovoj sadašnjoj ekipi da osvoji titulu prošle sezone.
Dominacija pod palicom Sir Amara Osima. :bih:

Mahalac@ mojne mi te patetične demagogije i podmetanja da pod "lobotomac" ide sva raja koja piše na drugim forumu. Zamolio bih fino, hvala.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 jul 2017, 15:32

Neandertalac je napisao/la:
Mujkanović tvrdi da ima poziva iz BiH i inostranstva u vezi Ordagića, ali ističe da će, ukoliko i ode, Ordagić otići u neki inostrani klub.
Eki folova :lol:
vako je govorio za zeca nece on u Zelju nedam mu kad on ga demantova , ja mislim da Mujkanovic ovo radi kontra navijaca
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jul 2017, 15:33

Opusteno, relax nea. Non stop ih prozivas (vas par) dosadilo iskreno. Lobotomci ovo lobotomci ono kao da su vanzemaljci neki.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 jul 2017, 15:38

LjoZee je napisao/la:U ovom B timu ce trenirati i igraci koji imaju malu minutazu,ali ce biti i sa prvim timom. Zato su Zeric,Hasanovic,Beganovic i drugi tu.
Sacekaj, ne moze trenirati sa dva tima. Nije spiderman. Zeric je igrao u CG, a danas sa drugim timom. Ne vjerujem ili nemoguce je da ide na trening prvog tima. Da nije povreda?

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 10 jul 2017, 15:42

plavousrcu je napisao/la:Bravo za B tim i zadovoljan sam zbog Ode. Ovaj tim moze posluziti i za kaznjavanje. Nema kurcenja i nezalaganja. Samo nije mi jasno zasto Zeric i Hasanovic sa Odom?
Otisli momci da nesto nauce kod pravog trenera
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2017, 15:46

plavousrcu je napisao/la:
Sacekaj, ne moze trenirati sa dva tima. Nije spiderman. Zeric je igrao u CG, a danas sa drugim timom. Ne vjerujem ili nemoguce je da ide na trening prvog tima. Da nije povreda?
Na kraju pise da ce nekoliko fudbalera trenirati uporedo i sa prvim timom. Rekli su da ce tu biti juniori i igraci sa malom minutazom tipa Hasanovic. Ne vjerujem da ce Zeric biti u B ekipi jedino ako Zeba i dalje bude u prvih 11 pa da ce Ramovic i Zeric mijenjaju na klupi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2017, 15:51

Cenane zovi Vukotica. Covjek ce na kraju sam doci u Plavi salon.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 jul 2017, 15:59

LjoZee je napisao/la:Cenane zovi Vukotica. Covjek ce na kraju sam doci u Plavi salon.[emoji38]

slika
Covjek nam se hladnoo nudi..... zamislite on i Graovac stoper :tokralju:
Ovaj Mujkanovic igra itekakvu igru ito sa navijacima Slobode .. idalje amer pregovara sa nama :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2017, 16:05

A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 10 jul 2017, 16:06

Virtu4l je napisao/la:A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
:clap: :clap:
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 jul 2017, 16:08

Virtu4l je napisao/la:A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
Pa neka bude tako, da imaju od procneta tolko i da odigra bar 70% utakmica neka prihvate , kaze vukotic da su ga kontaktirali ito mozes mislit za cudo bozije nije Cenan ha ha ha ! kaze da je reko ovima svojim da malo popuste da prihvate zeljinu ponudu, da oce zubann uprjet malo za amera da ga dogura u plavi salon

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 10 jul 2017, 16:10

Ti bi bio bolji od aldina na pregovorima :!:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 10 jul 2017, 16:13

slika

Hajdeeeeeeeeeeeeee
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2017, 16:18

maldini3 je napisao/la:
Ti bi bio bolji od aldina na pregovorima :!:
Pazi, Aldin ima određeni budžet na raspolaganju, ali ništa ne smije raditi na svoju ruku dok to Uprava kluba ne odobri. Njegov dio posla je da ostvari inicijalni kontakt i da igraču i njegovom menadžeru na najbolji način predstavi viziju Željezničara za period u kojem igraču nude ugovor. Da mu prenese mišljenje trenera o igraču i njegove planove sa njim.

Pokušavali smo sa igračima Krupe i ranije, ali njhova politika je jasna i onakva je kako sam gore opisao. Može za pare, a može i za procenat, pa izvol'te. Što je po mom mišljenju sasvim fer od Krupe. Krupa se finansira privatnim kapitalom i ti ljudi moraju zaraditi novac, dovode anonimuse, ulažu u njih i sad će neki Ćenan doći i odvesti im igrača u kojeg su uložili desetine hiljada maraka?

Ne može se više prolaziti na 'mi smo Željo' foru, a naši sigurno i to pokušavaju. Igrači imaju važeće ugovore, tako da se bez dogovora sa klubom ne može apsolutno ništa. Vukotiću su vjerovatno propali inostrani angažmani pa je sad malo razočaran a osjeća da je prerastao Krupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jul 2017, 16:21

Ta opcija sa procentima nije toliko losa ukoliko neki klub nema lovu da plati neku vecu odstetu. Vukotic je jedan od najboljih stopera lige i sigurno da bi njegovim dovodjenjem odbrana bila dosta bolja. Bogicevic jednostavno vise ne moze. Ako vec mora ostati do kraja ugovora onda je bolje da ga prebace sa Bekricem u B tim do zime.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 10 jul 2017, 16:24

zamislite Ordagic i Vukotic potpisu za koji dan :D kakvo bi ludilo bilo :lol:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad, sebalos i 34 gosta.