Spucao nas malo ovaj lazni optimizam
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne mogu ni ja prvih 11 zamisliti bez Vidala. Pogotovo ne Tolisso da igra ispred njega.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ja zaboravio na njega.harden je napisao/la:Ne mogu ni ja prvih 11 zamisliti bez Vidala. Pogotovo ne Tolisso da igra ispred njega.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Macak u vreci.
James je masina, mnogo zahvalan igrac kada je ofanziva u pitanju, ima super osjecaj za proigrati napadaca plus sto ima ubitacan udarac.
On i Thiago bi mogli biti sjajan tandem na sredini uz Tolissoa i Vidala koji ce biti razbijaci protivnickih napada uz povremenu pomoc Javija i Kimmicha, naravno, sve po potrebi.
Odbrana je zavrsena, vezni red takodjer no moj instikt kaze da jos uvijek radimo na tome da pojacamo napad, da li sa nekim cisto krilnim napadacem ili sa rezervom za Levata ne znam ali sve mi nesto govori da sa transferima nismo zavrsili.
James je masina, mnogo zahvalan igrac kada je ofanziva u pitanju, ima super osjecaj za proigrati napadaca plus sto ima ubitacan udarac.
On i Thiago bi mogli biti sjajan tandem na sredini uz Tolissoa i Vidala koji ce biti razbijaci protivnickih napada uz povremenu pomoc Javija i Kimmicha, naravno, sve po potrebi.
Odbrana je zavrsena, vezni red takodjer no moj instikt kaze da jos uvijek radimo na tome da pojacamo napad, da li sa nekim cisto krilnim napadacem ili sa rezervom za Levata ne znam ali sve mi nesto govori da sa transferima nismo zavrsili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nisu mene druže navratili, jednostavno sam mišljenja da i pored dolaska Rodrigueza Bayernu fali svježine na krilima, a moglo bi se lako desiti da zafali i klase. Pitanje je kakvi će biti Robben i Ribery i koliko će uopšte igrati. Coman je isto podložan povredama, Gnabry će na posudbu. Rodriguez je najbolji na 10-ci. Teško da će mijenjati sistem jer se još uvijek oslanjaju na Riberya i Robbena, plus nema zamjene za napadača (nadam se da će je biti do kraja prelaznog roka). Jednostavno, previše veznjaka a premalo klasnih zamjena za Riberya i Robbena, a to je ključ. Nije nam falio igrač tipa Jamesa, ono što nam nedostaje nije popunjeno.Klare je napisao/la:ali kako nam druga Bundesligu navratiše da i on napiše kako je sve slabo
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Na službenoj stranici Reala piše:schickeria je napisao/la:
Transfer jamesa je kopija transfera coste i opcenito onoga sto se radi u italiji ,posudba s obvezom kupnje
Slično je i na službenoj stranici Bayerna:OFFICIAL ANNOUNCEMENT | 11/07/2017
Real Madrid C. F. and Bayern Munich have agreed to the loan of the player James Rodríguez for the next two seasons, pending the relevant medical check-up.
Bayern Munich reserves the right to purchase the player at the end of the loan period.
Dakle, nije Kaufpflicht kako piše "Marca" nego Kaufoption.Die beiden Klubs verständigten sich auf ein zweijähriges Leihgeschäft bis 30. Juni 2019 mit anschließender Kaufoption für den FC Bayern München. James Rodríguez wird seinen Vertrag in München unterschreiben, nachdem er den obligatorischen Medizincheck erfolgreich absolviert hat.
Na GoalComu se jasno vidi razlika u pisanju medija:
Nije sasvim jasno ni može li Real nakon 2 godine zadržati igrača tj. da ga ne proda. Neki mediji izvještavaju o opciji prvokupa, što bi samo značilo da bayo ima prednost u slučaju prodaje, a ne govori o samoj obvezi prodaje (istina, to je malo nategnuto)
Ja bih ipak vjerovao službenim stranicama Reala i Bayerna da se radi o opciji tj. pravu na kupnju a ne obvezi. Oko iznosa izvršenja opcije ne bih znao. Možda je 35,2 milje basic vrijednost koja se uspješnim igrama može popeti na onih 60 tako bi istina bila negdje u sredini?German media outlet SportBild claim Real Madrid are being paid €10 million over the course of the loan and that Bayern will have an option - not an obligation - to buy James for €35.2m in 2019.
However, Marca is reporting that Bayern will be contractually obliged to pay the Spanish club €60m in 2019 to retain the former Monaco midfielder.
Nije sasvim jasno ni može li Real nakon 2 godine zadržati igrača tj. da ga ne proda. Neki mediji izvještavaju o opciji prvokupa, što bi samo značilo da bayo ima prednost u slučaju prodaje, a ne govori o samoj obvezi prodaje (istina, to je malo nategnuto)
-
schickeria
- Kontakt:
Sad sam i ja vidio,u krajnjem slučaju ako je istina onda amaterski potez reala ,pogotovo sto su ga sigurno mogli prodat za 50-60 u engleskoj i jos nema tako veliku placuledar je napisao/la:Na GoalComu se jasno vidi razlika u pisanju medija:
Ja bih ipak vjerovao službenim stranicama Reala i Bayerna da se radi o opciji tj. pravu na kupnju a ne obvezi. Oko iznosa izvršenja opcije ne bih znao. Možda je 35,2 milje basic vrijednost koja se uspješnim igrama može popeti na onih 60 tako bi istina bila negdje u sredini?German media outlet SportBild claim Real Madrid are being paid €10 million over the course of the loan and that Bayern will have an option - not an obligation - to buy James for €35.2m in 2019.
However, Marca is reporting that Bayern will be contractually obliged to pay the Spanish club €60m in 2019 to retain the former Monaco midfielder.
Doveli ste extra pojacanje Hames je masina.
- BenjooJutub
- Kontakt:
James je igrač svjetskog kalibra, igrač koji je koštao 80 miliona, u najboljim je godinama i priča "bio je u formi prije tri godine ne znamo kakav je sad" vam ne pije vode. U Realu je žrtvovan zbog sistema, a kad god je igrao bio je odličan.
Isco prije tri godine nije igrao a sad igra i jedan je od najboljih u Realu, da li je to zbog napredka ili zbog formacije? Do formacije je, jer Isco nije ništa bolji sad nego što je bio prije dvije godine.
E tako je isto sa Jamesom. Dobili smo zvijezdu svjetskog fudbala, nek priča ko šta hoće. A ove škrtice i lafo ekonomisti što odmah računaju predračun i troškove kao da im je Bayern djedovina, nek se pokriju mokrom ponjavom, jer došlo je vrijeme kad će Bayern trošit i mora da troši. Idemo po još jednog WC desnog beka, ciljam na Walkera!
Mia San Mia!!!
Isco prije tri godine nije igrao a sad igra i jedan je od najboljih u Realu, da li je to zbog napredka ili zbog formacije? Do formacije je, jer Isco nije ništa bolji sad nego što je bio prije dvije godine.
E tako je isto sa Jamesom. Dobili smo zvijezdu svjetskog fudbala, nek priča ko šta hoće. A ove škrtice i lafo ekonomisti što odmah računaju predračun i troškove kao da im je Bayern djedovina, nek se pokriju mokrom ponjavom, jer došlo je vrijeme kad će Bayern trošit i mora da troši. Idemo po još jednog WC desnog beka, ciljam na Walkera!
Mia San Mia!!!
Najisčekivanija vijest odsad će biti o sistemu koji će Karlo igrat. Sad ima opcija da igra bar 4-5 sistema.
Danas u pola tri je predstavljanje Jamesa i u pet će imati prvi trening sa ekipom.
Danas u pola tri je predstavljanje Jamesa i u pet će imati prvi trening sa ekipom.
Foloveri na Fb, Tw i In:
8. Benko: 14,000
27. Dorsch: 19,000
26. Friedl: 29,000
25. Früchtl: 33,000
24. Rudy: 35,000
23. F. Götze: 57,000
22. Ulreich: 125,000
21: Süle: 130,000
20. Coman: 430,000
19. Tolisso: 661,000
18. Bernat: 1,024,000
17. Robben: 1,441,000
16. Kimmich: 1,560,000
15. Gnabry: 1,569,000
14. Sanches: 2,200,000
13. Ribery: 2,766,000
12. Rafinha: 3,100,000
11. Hummels: 7,300,000
10. Alaba: 8,900,000
9. Ancelotti: 9,000,000
8. Vidal: 9,100,000
7. Thiago: 10,000,000
6. Boateng: 10,300,000
5. Müller: 17,240,000
4. Lewandowski: 20,050,000
3. Neuer: 20,300,000
.
.
.
2. FC Bayern Munich: 56,400,000
.
.
.
1. James: 76,100,000
Frajer popularniji od Bayerna
8. Benko: 14,000
27. Dorsch: 19,000
26. Friedl: 29,000
25. Früchtl: 33,000
24. Rudy: 35,000
23. F. Götze: 57,000
22. Ulreich: 125,000
21: Süle: 130,000
20. Coman: 430,000
19. Tolisso: 661,000
18. Bernat: 1,024,000
17. Robben: 1,441,000
16. Kimmich: 1,560,000
15. Gnabry: 1,569,000
14. Sanches: 2,200,000
13. Ribery: 2,766,000
12. Rafinha: 3,100,000
11. Hummels: 7,300,000
10. Alaba: 8,900,000
9. Ancelotti: 9,000,000
8. Vidal: 9,100,000
7. Thiago: 10,000,000
6. Boateng: 10,300,000
5. Müller: 17,240,000
4. Lewandowski: 20,050,000
3. Neuer: 20,300,000
.
.
.
2. FC Bayern Munich: 56,400,000
.
.
.
1. James: 76,100,000
Frajer popularniji od Bayerna
Transfer se odmah isplatio kroz broj lajkova 
Danas mu je i rodjendan, sve najbolje Jamese
Danas mu je i rodjendan, sve najbolje Jamese
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad ne ta tekma sa Arsenalom nedva cekam da ga vidim u crvenom dresu
Bas me interesuje sta ce biti s tim ugovorom koji james imam sa adidasom da uvjek mora nositi broj 10 na ledjima a robben tesko da ce dati 10 bilo kome
Bas me interesuje sta ce biti s tim ugovorom koji james imam sa adidasom da uvjek mora nositi broj 10 na ledjima a robben tesko da ce dati 10 bilo kome
Robben je 11ka i u reprezentaciji,taman 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sumnjam ja da ce Robben prevazici svoj ego i dopustiti oslobadjanje desetke.
Ne da on da iko bude iznad njega.
Sretan rodjendan Hames.
Alexis, next stop.
Ne da on da iko bude iznad njega.
Sretan rodjendan Hames.
Alexis, next stop.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zanimljiv podatak.
Sezona 2014\2015
James vecinu utakmica starter.
Real Madrid: 0 trofeja
Bez njega pet trofeja: 2 Lige sampiona, Super kup Spanije, Uefa Super cup i Primera Division. James je bio odlican igrac, kakav ce biti u Bayernu ostaje da se vidi jer je presjedio mnogo utakmica. Samo smanjite ocekivanja, James sigurno nije Ronaldo. Ja sam suzdrzan, dok ne vidim formaciju i kako to sve funkcionise na terenu necu letiti u nebesa.Znam sta su o Borussiji pricali, mnogo smo jaki, najaci u historiji, pa sezonu spasise sudijskim previdima u zadnjih par kola. Sto bi James na tecnom spanskom rekao:" Calmate hermanos".
Sezona 2014\2015
James vecinu utakmica starter.
Real Madrid: 0 trofeja
Bez njega pet trofeja: 2 Lige sampiona, Super kup Spanije, Uefa Super cup i Primera Division. James je bio odlican igrac, kakav ce biti u Bayernu ostaje da se vidi jer je presjedio mnogo utakmica. Samo smanjite ocekivanja, James sigurno nije Ronaldo. Ja sam suzdrzan, dok ne vidim formaciju i kako to sve funkcionise na terenu necu letiti u nebesa.Znam sta su o Borussiji pricali, mnogo smo jaki, najaci u historiji, pa sezonu spasise sudijskim previdima u zadnjih par kola. Sto bi James na tecnom spanskom rekao:" Calmate hermanos".
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
jucer nakon 5-6 dana prijavim se na internet i prva vijest James u Bayernu

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neka je došao, vjerujem da ga Carlo može uklopiti u ovaj Bayern, no, i dalje je Rudy pojačanje broj 1 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sad
u pola tri i pet i uživat.
Sportisti (foloveri):
1. C. Ronaldo 281.6m
2. Neymar 166.7m
3. Messi 165.8m (FWIW, Messi does not have a personal Twitter account)
4. Beckham 93.6m
5. LeBron James 91.8m
6. James Rodriguez 76.7m
7. Ronaldinho 74.0m
8. Bale 71.6m
9. Virat Kohli 66.4m
10. Iniesta 62.2m
Sportisti (foloveri):
1. C. Ronaldo 281.6m
2. Neymar 166.7m
3. Messi 165.8m (FWIW, Messi does not have a personal Twitter account)
4. Beckham 93.6m
5. LeBron James 91.8m
6. James Rodriguez 76.7m
7. Ronaldinho 74.0m
8. Bale 71.6m
9. Virat Kohli 66.4m
10. Iniesta 62.2m
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.