hannibal825 je napisao/la:5. Septembra prijateljska utakmica protiv Partizana u Aleksandrovcu.
http://radioigokea.info/index.php?optio ... ovost=1124
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
hannibal825 je napisao/la:5. Septembra prijateljska utakmica protiv Partizana u Aleksandrovcu.
Ako se dovede/ubode sa prvim playom, nece ni bolji trebati...Mirkovic je klasicni back - up, po potrebi za 10 - 15 minuta....Miljan je napisao/la:Nekako mi se vec sada cini da je Igokea fulala s Mirkovicem na pozici pleja (rezervni plej),realno bilo je tu puno boljih igraca koji su mogli zavrsit' u Aleksandrovcu !!!
Vjerovatno ce se tim mjenjati kroz sezonu,koliko toliko.U dovodjenju pojacanja krenuli su zestoko,Klipa to sigurno do kraja nece uklopiti pa ce doci skoro pa da sam siguran do raskida ugovora s kim ostaje da se vidi ...Serpico je napisao/la:Evo i da ja pozdravim sve na ovom forumu, pa da krenem odavde sa postovima...
Dobar tim sklopila je Igokea, igrački gledano vrlo jak, ali koliko će Klipa imati vremena da to sve uklopi. I da li on ima kapacitet da za mjesec i po dana, potpuno uigra tim sa osam novih igrača? A ne znam kako niko drugi nije primjetio da u timu imaju samo jednu klasičnu peticu. Pretpostavljam da se i na Rakočevića računa na poziciji pet, ali i to je premalo, bar po mom sudu. Protiv ekipa koje igru baziraju na centrima, biće prilično teško, pogotovo kad se uzme u obzir ta neuigranost igrača, zbog čega će vjerovatno često dolaziti do kasnih preuzimanja i kašnjenja u odbrani, a samim tim i puno ličnih grešaka. Plus što je NLB liga, takmičenje koje je daleko zahtjevnije od bh lige, dakle veća je mogućnost i za povredu igrača. Ne znam da li je neko u menadžemenut kluba, razmišljao u tom pravcu...
Napisi slobodno Milos Vujaniczeljko kelecevic je napisao/la:IGOKEA PREGOVARA SA BIVSIM REP.SRBIJE M.V.
zar za državljane Srbije BiH nije inostranstvo?????????neno#4 je napisao/la:Vujke institucija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako uspiju dovesti Milosa Vujanica, ja cu morati nekada da odem da pogledam Igokeu![]()
![]()
![]()
...Kako je taj covjek u sezoni cini mi se 2001/2002 punio sve redom, to je haos bio...A prije toga je presao iz Zvezde u Partizan....
Koliko sam ja upucen Vujke nece ici ispod 200 000 eura. Cak ni po cijenu da ne bude imao kluba trenutno..Iznadprosjecna sezona u Spaniji za Mursiju...Da li mu je dosta vise rada u inostranstvu vidjet cemo...Vujke je sada covjek koji polahko zalazi u godini, problemi s koljenom su tu, ali jedno 15 poena u prosjeku moze imati to je neupitno...
Ono sto sam ponavljao par puta zavisi od prvog playa...Ako Milosa dovedu izborit ce ULEB dogodine to je sigurno....
Zivo me interesuje kraj ove price...
Nisi me uopce razumio...Kada sam mislio na inostranstvo, mislio sam na Italiju, Spaniju i ostale zemlje...Nisam mislio na zemlje regiona...A ova druga tvoja recenica koja je plod nekih preptostavki i ociglednog "potkacivanja" mene je tvoj problem....Ja sam simpatisao Partizan dok je Dule bio tu i ja se toga nikada ne stidim....malitraktor je napisao/la:zar za državljane Srbije BiH nije inostranstvo?????????neno#4 je napisao/la:Vujke institucija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako uspiju dovesti Milosa Vujanica, ja cu morati nekada da odem da pogledam Igokeu![]()
![]()
![]()
...Kako je taj covjek u sezoni cini mi se 2001/2002 punio sve redom, to je haos bio...A prije toga je presao iz Zvezde u Partizan....
Koliko sam ja upucen Vujke nece ici ispod 200 000 eura. Cak ni po cijenu da ne bude imao kluba trenutno..Iznadprosjecna sezona u Spaniji za Mursiju...Da li mu je dosta vise rada u inostranstvu vidjet cemo...Vujke je sada covjek koji polahko zalazi u godini, problemi s koljenom su tu, ali jedno 15 poena u prosjeku moze imati to je neupitno...
Ono sto sam ponavljao par puta zavisi od prvog playa...Ako Milosa dovedu izborit ce ULEB dogodine to je sigurno....
Zivo me interesuje kraj ove price...
doduse mozda za vatrene partizanovce i jos da ne nabrajam njihove protivnike iz II svjetskog rata i nije..........
SVASTA!!!!!
nema nista od vujanica nisu mu bitne pare tploiko nego mu je bitno gdje ce igrati.najvjerovatnije ce ostati negdje u spaniji,ali nista se jos nezna ko ce biti novi plej.kojem su centru nudili ugovor.neno#4 je napisao/la:Sta ima novo za Vujanica....
Kako cujem i jednom odlicnom centru ste nudili ugovor, ali cini se da nece pristati![]()
![]()
Covjek je fino napisao da Vujanic nece doci....Ja mu vjerujem...ŽeljkoB je napisao/la:a Vujanic stize mozda vec protiv Partizana u nedelju igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.