Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

hannibal825
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la hannibal825 » 17 avg 2010, 15:19

hannibal825 je napisao/la:5. Septembra prijateljska utakmica protiv Partizana u Aleksandrovcu.

http://radioigokea.info/index.php?optio ... ovost=1124

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 19 avg 2010, 18:32

Nekako mi se vec sada cini da je Igokea fulala s Mirkovicem na pozici pleja (rezervni plej),realno bilo je tu puno boljih igraca koji su mogli zavrsit' u Aleksandrovcu !!!
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 avg 2010, 22:57

Miljan je napisao/la:Nekako mi se vec sada cini da je Igokea fulala s Mirkovicem na pozici pleja (rezervni plej),realno bilo je tu puno boljih igraca koji su mogli zavrsit' u Aleksandrovcu !!!
Ako se dovede/ubode sa prvim playom, nece ni bolji trebati...Mirkovic je klasicni back - up, po potrebi za 10 - 15 minuta....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Serpico
Kontakt:

Post Postao/la Serpico » 20 avg 2010, 16:21

Evo i da ja pozdravim sve na ovom forumu, pa da krenem odavde sa postovima...

Dobar tim sklopila je Igokea, igrački gledano vrlo jak, ali koliko će Klipa imati vremena da to sve uklopi. I da li on ima kapacitet da za mjesec i po dana, potpuno uigra tim sa osam novih igrača? A ne znam kako niko drugi nije primjetio da u timu imaju samo jednu klasičnu peticu. Pretpostavljam da se i na Rakočevića računa na poziciji pet, ali i to je premalo, bar po mom sudu. Protiv ekipa koje igru baziraju na centrima, biće prilično teško, pogotovo kad se uzme u obzir ta neuigranost igrača, zbog čega će vjerovatno često dolaziti do kasnih preuzimanja i kašnjenja u odbrani, a samim tim i puno ličnih grešaka. Plus što je NLB liga, takmičenje koje je daleko zahtjevnije od bh lige, dakle veća je mogućnost i za povredu igrača. Ne znam da li je neko u menadžemenut kluba, razmišljao u tom pravcu...

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 21 avg 2010, 12:00

Serpico je napisao/la:Evo i da ja pozdravim sve na ovom forumu, pa da krenem odavde sa postovima...

Dobar tim sklopila je Igokea, igrački gledano vrlo jak, ali koliko će Klipa imati vremena da to sve uklopi. I da li on ima kapacitet da za mjesec i po dana, potpuno uigra tim sa osam novih igrača? A ne znam kako niko drugi nije primjetio da u timu imaju samo jednu klasičnu peticu. Pretpostavljam da se i na Rakočevića računa na poziciji pet, ali i to je premalo, bar po mom sudu. Protiv ekipa koje igru baziraju na centrima, biće prilično teško, pogotovo kad se uzme u obzir ta neuigranost igrača, zbog čega će vjerovatno često dolaziti do kasnih preuzimanja i kašnjenja u odbrani, a samim tim i puno ličnih grešaka. Plus što je NLB liga, takmičenje koje je daleko zahtjevnije od bh lige, dakle veća je mogućnost i za povredu igrača. Ne znam da li je neko u menadžemenut kluba, razmišljao u tom pravcu...
Vjerovatno ce se tim mjenjati kroz sezonu,koliko toliko.U dovodjenju pojacanja krenuli su zestoko,Klipa to sigurno do kraja nece uklopiti pa ce doci skoro pa da sam siguran do raskida ugovora s kim ostaje da se vidi ...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Serpico
Kontakt:

Post Postao/la Serpico » 23 avg 2010, 17:32

Nešto ja nisam siguran da je Klipa uopšte sposoban da to sve drži pod kontrolom. Čovjek je radio uglavnom sa mladim igračima, bez nekog prevelikog opterećenja rezultatom, a ovdje će sigurno biti pod presingom iako je za početak, ambicija da se bude u sredini tabele. Međutim medijskog pumpanja jačine tima, mora i hoće biti, onda će proporcionalno da porastu i ambicije, a u timu sa devet novih igrača, nije uopšte čudno ako bude i nekih teških poraza. Poslije toga pretpostavljam da će letjeti glave...

Ima li neke najave od tog novog pleja? Ako su računali da će Amerikanac da bude prvi plej, možda nije pametno dovoditi ga posljednjeg, kad su pripreme već uveliko počele. Ipak je to budući prvi organizator igre...

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 24 avg 2010, 20:28

IGOKEA PREGOVARA SA BIVSIM REP.SRBIJE M.V.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 avg 2010, 23:54

zeljko kelecevic je napisao/la:IGOKEA PREGOVARA SA BIVSIM REP.SRBIJE M.V.
Napisi slobodno Milos Vujanic :D :D :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 avg 2010, 00:54

igokea izgleda slaže ekipu za titulu podsjećaju na Man City :lol: :lol: treba im reći Stop ne treba nam više igrača ima dovoljno.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 avg 2010, 03:25

Vujke institucija :o :o :o :o :o

Ako uspiju dovesti Milosa Vujanica, ja cu morati nekada da odem da pogledam Igokeu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Kako je taj covjek u sezoni cini mi se 2001/2002 punio sve redom, to je haos bio...A prije toga je presao iz Zvezde u Partizan....

Koliko sam ja upucen Vujke nece ici ispod 200 000 eura. Cak ni po cijenu da ne bude imao kluba trenutno..Iznadprosjecna sezona u Spaniji za Mursiju...Da li mu je dosta vise rada u inostranstvu vidjet cemo...Vujke je sada covjek koji polahko zalazi u godini, problemi s koljenom su tu, ali jedno 15 poena u prosjeku moze imati to je neupitno...

Ono sto sam ponavljao par puta zavisi od prvog playa...Ako Milosa dovedu izborit ce ULEB dogodine to je sigurno....

Zivo me interesuje kraj ove price...

Ostalo je samo ime.....

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 30 avg 2010, 09:14

neno#4 je napisao/la:Vujke institucija :o :o :o :o :o

Ako uspiju dovesti Milosa Vujanica, ja cu morati nekada da odem da pogledam Igokeu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Kako je taj covjek u sezoni cini mi se 2001/2002 punio sve redom, to je haos bio...A prije toga je presao iz Zvezde u Partizan....

Koliko sam ja upucen Vujke nece ici ispod 200 000 eura. Cak ni po cijenu da ne bude imao kluba trenutno..Iznadprosjecna sezona u Spaniji za Mursiju...Da li mu je dosta vise rada u inostranstvu vidjet cemo...Vujke je sada covjek koji polahko zalazi u godini, problemi s koljenom su tu, ali jedno 15 poena u prosjeku moze imati to je neupitno...

Ono sto sam ponavljao par puta zavisi od prvog playa...Ako Milosa dovedu izborit ce ULEB dogodine to je sigurno....

zar za državljane Srbije BiH nije inostranstvo?????????
doduse mozda za vatrene partizanovce i jos da ne nabrajam njihove protivnike iz II svjetskog rata i nije..........
SVASTA!!!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 avg 2010, 13:35

malitraktor je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Vujke institucija :o :o :o :o :o

zar za državljane Srbije BiH nije inostranstvo?????????
doduse mozda za vatrene partizanovce i jos da ne nabrajam njihove protivnike iz II svjetskog rata i nije..........
SVASTA!!!!!
Nisi me uopce razumio...Kada sam mislio na inostranstvo, mislio sam na Italiju, Spaniju i ostale zemlje...Nisam mislio na zemlje regiona...A ova druga tvoja recenica koja je plod nekih preptostavki i ociglednog "potkacivanja" mene je tvoj problem....Ja sam simpatisao Partizan dok je Dule bio tu i ja se toga nikada ne stidim....

Ostalo je samo ime.....

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 01 sep 2010, 08:16

U nedelju 05.09.2010. godine KK Igokea igra pripremnu utakmicu sa KK Partizan iz Beograda. Utakmica će se odigrati u SD Borik u Banja Luci, sa početkom u 21:00h. Ulaz je besplatan, ali će ulaz biti moguć samo uz ulaznice. Štampano je 4 000 karata, koje će biti podjeljene na biletarnici SD Borik u petak, 03.09.2010. godine od 12:00h. Karte će se preuzimati isključivo uz ličnu kartu. Jedna osoba će maksimalno moći da dobije dvije ulaznice. Novinari karte mogu preuzeti na Igokea Radiju do petka 03.09.2010. godine.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 sep 2010, 18:28

Sta ima novo za Vujanica....

Kako cujem i jednom odlicnom centru ste nudili ugovor, ali cini se da nece pristati ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 01 sep 2010, 20:16

neno#4 je napisao/la:Sta ima novo za Vujanica....

Kako cujem i jednom odlicnom centru ste nudili ugovor, ali cini se da nece pristati ;) ;) ;)
nema nista od vujanica nisu mu bitne pare tploiko nego mu je bitno gdje ce igrati.najvjerovatnije ce ostati negdje u spaniji,ali nista se jos nezna ko ce biti novi plej.kojem su centru nudili ugovor.

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 02 sep 2010, 09:01

a Vujanic stize mozda vec protiv Partizana u nedelju igra

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 sep 2010, 01:10

ŽeljkoB je napisao/la:a Vujanic stize mozda vec protiv Partizana u nedelju igra
Covjek je fino napisao da Vujanic nece doci....Ja mu vjerujem...

Ostalo je samo ime.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 sep 2010, 13:18

Hoce li biti prenosa , i ako Vujanic dodje i ako kaze on da nece ja bih volio da hoce :) kako neno kaze oticu da Igokeju pogledam zbog njega :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 sep 2010, 22:52

Kako cujem egal je u Boriku...

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 7 gostiju.