FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel to igramo tekmu?
Hvala vam puno kao da pratim klub iz yebene zambije na sta ste ga sveli!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to igramo tekmu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Igramo generalku protiv Čalinog Olimpica.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to igramo tekmu?
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to igramo tekmu?
Hvala vam puno kao da pratim klub iz yebene zambije na sta ste ga sveli!Aha, protiv Olimpika, sta ti mislis o Handžiću?
Ovo jos nisam dozivio.
Baci nam presikciju mortem za slijedece kolo, da se malo smire nervozni forumasi.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
PitarBordo je napisao/la:Advokata je najlakše naći oni bar ne kriju da su im samo pare bitnebibula je napisao/la:
Znas li kakvog dobrog advokata?
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hajmo skuputi pare i platiti advokataPitarBordo je napisao/la:Advokata je najlakše naći oni bar ne kriju da su im samo pare bitnebibula je napisao/la:
Znas li kakvog dobrog advokata?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Meni je vala dosta nazor ovih generalki protiv nakih lijevih ekipa, cisto da se odigra. Hocemo li nekad kao gospoda jer se tako predstavljamo otvoriti kapije stadiona za nase navijace. Tipa igramo generalku na Hasetu protiv Osijeka lupam, karta 5 marki. Nesto tako, ovo je godina isto i sve boli neka stvar. Samo se rotiraju glavonje u upravam a sve ostaje isto.PitarBordo je napisao/la:Igramo generalku protiv Čalinog Olimpica.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to igramo tekmu?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa nisi slagao.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je vala dosta nazor ovih generalki protiv nakih lijevih ekipa, cisto da se odigra. Hocemo li nekad kao gospoda jer se tako predstavljamo otvoriti kapije stadiona za nase navijace. Tipa igramo generalku na Hasetu protiv Osijeka lupam, karta 5 marki. Nesto tako, ovo je godina isto i sve boli neka stvar. Samo se rotiraju glavonje u upravam a sve ostaje isto.PitarBordo je napisao/la:Igramo generalku protiv Čalinog Olimpica.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to igramo tekmu?
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Čuj konkureti su slabbiji a mi smo jednaki ili bolji.. Hahahahahah
Pa kad bi igrali ligu da nema kona i mađara uopšte, ova ekipa opet ne bi mogla sa sigurnošću "ići" na titulu, nit bi bili neki favoriti, jer sa ovim skupom amatera nismo ništa jači od lištice, slobode ili borca...
Imamo toliko amatera da je to nevjerovatno, pa sa svakim će se napatiti ko uopšte ima malo ozbiljniju zadnju liniju.
Pa kad bi igrali ligu da nema kona i mađara uopšte, ova ekipa opet ne bi mogla sa sigurnošću "ići" na titulu, nit bi bili neki favoriti, jer sa ovim skupom amatera nismo ništa jači od lištice, slobode ili borca...
Imamo toliko amatera da je to nevjerovatno, pa sa svakim će se napatiti ko uopšte ima malo ozbiljniju zadnju liniju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas i protiv Zrinjskog minimalna pobjeda, nece biti velika posjeta, do 5.000 ljudi.Sarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to igramo tekmu?
Hvala vam puno kao da pratim klub iz yebene zambije na sta ste ga sveli!Aha, protiv Olimpika, sta ti mislis o Handžiću?
![]()
Ovo jos nisam dozivio.![]()
Baci nam presikciju mortem za slijedece kolo, da se malo smire nervozni forumasi.
Ono malo raje koja bude dolazila na tribine, sigurno ce negodovati i biti bazadovoljna igrama, ekipom i radom uprave. To nije pljuvanje i stvaranje pritiska. To je odraz onoga kakvo je stanje u klubu. Raja nisu placenici koji ce cutati i klimati glavom.
Onda ce opet biti prica kako su navijaci krivci, kako nemaju razumijevanja i strpljenja.
A istina je da na taj nacin samo pokusavaju sakriti ono sto su oni lose uradili.
Onda ce opet biti prica kako su navijaci krivci, kako nemaju razumijevanja i strpljenja.
A istina je da na taj nacin samo pokusavaju sakriti ono sto su oni lose uradili.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Osijek i slični velikani igraju evropske utakmice, protiv Švicarskih prvoligaša i gdje su veliki favoriti za prolaz, generalke im nisu potrebne sada.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je vala dosta nazor ovih generalki protiv nakih lijevih ekipa, cisto da se odigra. Hocemo li nekad kao gospoda jer se tako predstavljamo otvoriti kapije stadiona za nase navijace. Tipa igramo generalku na Hasetu protiv Osijeka lupam, karta 5 marki. Nesto tako, ovo je godina isto i sve boli neka stvar. Samo se rotiraju glavonje u upravam a sve ostaje isto.PitarBordo je napisao/la:Igramo generalku protiv Čalinog Olimpica.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to igramo tekmu?
Amateri igraju sa amaterima, tako da je mjera klub iz 1. lige FBiH.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Handzica nisam gledao ne pamtim, kroz maglu mi je sve tako da nemam sta reci za njega.MortemHz je napisao/la:
Ali opet gledajuci kvalitet napadaca koji su ostali u ovoj ligi, nas izbor napadaca siguran sam da bih mogao biti u top tri napadaca nase lige i da prebaci 15 golova. Ali kao da gledam da ce to biti u dresu Zrinjskog.
Znaci mogao bi valjati samo zato sto nikad losiji igraci nisu igrali ovu ligu, ne sto je on vanserijiski napadac.
Nisi me skontao, mislio sam temu da otvoris za rezultate, znas na sta mislim.
ma to definitivno nećemoPitarBordo je napisao/la:
Nećemo se glupirati, jedno je napraviti sličan statut drugo je kopirati, činjenica je da se isti skriva kao sveti gral. Ja ti garantujem da bi advokat mogao da obori Tanova "upravljačka" prava u Udruženju građana. A osnivač i dalje mislim ima način da imenuje skupštinu bez obzura na tu strukturu koja je aktivna kod nas u klubu. Ne znam za sigurno je nikada nisam vidio taj statut, ali sam radio i sa klubovima (Udruženja građana) a i osnovao i bio dio nekoliko UG koji nisu sportski orijentirani.
Hvala za termin.
sličan statut , po uzoru na naš, gledajući i čitajući naš, prema svojim okolnostima su dakle napravile 4-5 ekipa u ligi...
dostupan je , pošalji upit na mail , dobit ćeš ga....nikad se nije krio to su NEISTINE
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ahaaaa, evo ideSarajlijica1946 je napisao/la:Handzica nisam gledao ne pamtim, kroz maglu mi je sve tako da nemam sta reci za njega.MortemHz je napisao/la:![]()
Ali opet gledajuci kvalitet napadaca koji su ostali u ovoj ligi, nas izbor napadaca siguran sam da bih mogao biti u top tri napadaca nase lige i da prebaci 15 golova. Ali kao da gledam da ce to biti u dresu Zrinjskog.![]()
Znaci mogao bi valjati samo zato sto nikad losiji igraci nisu igrali ovu ligu, ne sto je on vanserijiski napadac.![]()
Nisi me skontao, mislio sam temu da otvoris za rezultate, znas na sta mislim.
Gle ti bojkotasa

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nisi ti dobar lik mog mi Boga.Zip je napisao/la:Gle ti bojkotasa![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nisi ti dobar lik mog mi Boga.Zip je napisao/la:Gle ti bojkotasa![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Mene izignorisali 3 puta. Traži ti pa meni pošalji a ja ću dalje sa advokatima.DenchiNL je napisao/la:ma to definitivno nećemoPitarBordo je napisao/la:
Nećemo se glupirati, jedno je napraviti sličan statut drugo je kopirati, činjenica je da se isti skriva kao sveti gral. Ja ti garantujem da bi advokat mogao da obori Tanova "upravljačka" prava u Udruženju građana. A osnivač i dalje mislim ima način da imenuje skupštinu bez obzura na tu strukturu koja je aktivna kod nas u klubu. Ne znam za sigurno je nikada nisam vidio taj statut, ali sam radio i sa klubovima (Udruženja građana) a i osnovao i bio dio nekoliko UG koji nisu sportski orijentirani.
Hvala za termin.![]()
sličan statut , po uzoru na naš, gledajući i čitajući naš, prema svojim okolnostima su dakle napravile 4-5 ekipa u ligi...
dostupan je , pošalji upit na mail , dobit ćeš ga....nikad se nije krio to su NEISTINE
Samo Saraj'vo.
Evo, zelim i ja statut da mi posalju da ga citam na moru dok budem.
Kome trebam poslati zahtjev?
Kome trebam poslati zahtjev?