Fassone je izjavio da vise i vise WC igraca se raspituje o Milanovom projektu i ako bude prilikr sigurno ce ih dovesti
Belotti
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Jos njih dvojica i tu nek se zavrsi sa transferimaRomagnoli13 je napisao/la:Milan ima još oko 100M da potroši do kraja ljeta.A predsjednik Li je izjavio da još neka iznenađenja čekaju navijače širom svijeta.
Hajde potpisuj tog Belottia i Sančeza pa da teška Montellina artiljerija uhvati zamah.
Samo da napomenem da je Ronaldo izrazio želju da sljedecu sezonu igra kao CFRomagnoli13 je napisao/la:Fassone potvrdio da dolazi jedan jak napadač.
Milan, Fassone: "Trattare con Lotito non è mai facile. Ti porta fino all'ultima goccia di sudore"
Ziv sam brate moj jasta. Nek si ti mene pozelio to je najbitnije. Evo konacno na odmoru malo a vala pratim i redovno sta se desaje i Milanu. Sve ovo je fantasticno. Imas dres od mene heh po tvom izboru. Pozz svim mojim drugovima forumasima.rope11 je napisao/la:pa hajde prihvatljivije je ovo nego kad u americi igraju u 2, 3 ujutru
ko to čudo prenosi, vidim da nema ni na SK ni areni? meni je svejedno jer mi opet ne gine stream na mobitelu, ali volio bih da pogledam negdje reprizu na tv-u k'o čovjek, ali qurac nea ništa.
poželio sam svog brata milanistu, hoće li živ ostati kad vidi koga smo doveli
milanist je napisao/la: Ziv sam brate moj jasta. Nek si ti mene pozelio to je najbitnije. Evo konacno na odmoru malo a vala pratim i redovno sta se desaje i Milanu. Sve ovo je fantasticno. Imas dres od mene heh po tvom izboru. Pozz svim mojim drugovima forumasima.

Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 2 gosta.