Hajde potpisuj tog Belottia i Sančeza pa da teška Montellina artiljerija uhvati zamah.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Milan ima još oko 100M da potroši do kraja ljeta.A predsjednik Li je izjavio da još neka iznenađenja čekaju navijače širom svijeta.
Hajde potpisuj tog Belottia i Sančeza pa da teška Montellina artiljerija uhvati zamah.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jos njih dvojica i tu nek se zavrsi sa transferimaRomagnoli13 je napisao/la:Milan ima još oko 100M da potroši do kraja ljeta.A predsjednik Li je izjavio da još neka iznenađenja čekaju navijače širom svijeta.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
pa kako nece, kupovine koje rade imaju su planirane, vidi se sta hoce i da znaju sta rade, a dovodjenje top 3 stopera svijeta iz najjace talijanske ekipe nije mala stvar, nek ostvare dobar rezultat iduce sezone ( top3 u serie a minimum) i vjerujte da ce svaki wc igrac bez oklijevanja u Milan.
Ne da je to povijesno jedan od najvecih klubova svijeta, serie a je top liga, klima u italiji i atmosfera opcenito je puno bolja nego u engleskoj, ako ti mogu ponuditi i bar 70-80% plate ko englezi, bez oklijevanja bi svaki igrac dosao u Milan.
Liga Prvaka kad dobije Milan nazad, jak Milan, dobit ce jos vise znacaja jer Milan ima ogromnu bazu navijaca, kako u Europi tako i u svijetu, a sami kvalitet igre ce biti na drugom nivou ako su talijanske ekipe ponovo na visini.
Slican proces se desio sa spanjolskom kad je Barca bila dominantna, Real je ogromnu lovu ulagao da ih stigne, Atletico nije mogao ostati ravnodusan, Sevilla je isto pocela ulagati vise novca, Bilbao je imao fazu kad je izbacivao United iz Europe u 2 vezane sezone.
Jednostavno Milan je top destinacija kako iz sportskih tako i iz zivotnih uvjeta.
Sanchez ima ogroman potencijal kao i onaj mali talijan, to je mlada jezgra ekipe na duze staze ako se razviju kako treba, bas kao i Cessie, imas iskusne i solidne igrace u Biglia-i i Calhanoglou za iducih par sezona.
Jos dodas Gigija, Andrea Silvu, Belottija, Contia, to je 7 igraca jako mladih na kojima bi se mogla i,graditi ozbiljna ekipa.
Ne da je to povijesno jedan od najvecih klubova svijeta, serie a je top liga, klima u italiji i atmosfera opcenito je puno bolja nego u engleskoj, ako ti mogu ponuditi i bar 70-80% plate ko englezi, bez oklijevanja bi svaki igrac dosao u Milan.
Liga Prvaka kad dobije Milan nazad, jak Milan, dobit ce jos vise znacaja jer Milan ima ogromnu bazu navijaca, kako u Europi tako i u svijetu, a sami kvalitet igre ce biti na drugom nivou ako su talijanske ekipe ponovo na visini.
Slican proces se desio sa spanjolskom kad je Barca bila dominantna, Real je ogromnu lovu ulagao da ih stigne, Atletico nije mogao ostati ravnodusan, Sevilla je isto pocela ulagati vise novca, Bilbao je imao fazu kad je izbacivao United iz Europe u 2 vezane sezone.
Jednostavno Milan je top destinacija kako iz sportskih tako i iz zivotnih uvjeta.
Sanchez ima ogroman potencijal kao i onaj mali talijan, to je mlada jezgra ekipe na duze staze ako se razviju kako treba, bas kao i Cessie, imas iskusne i solidne igrace u Biglia-i i Calhanoglou za iducih par sezona.
Jos dodas Gigija, Andrea Silvu, Belottija, Contia, to je 7 igraca jako mladih na kojima bi se mogla i,graditi ozbiljna ekipa.
- senadrosoner
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fassone potvrdio da dolazi jedan jak napadač. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jbt ljudi sta je ovo prosla dva dana,a mi nikoga nismo doveli sta rade ovi nasi u upravi ccc 
Sta je sa Locateliem jel istina da hoce u juve?
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Re: RE: Re: AC Milan
Samo da napomenem da je Ronaldo izrazio želju da sljedecu sezonu igra kao CFRomagnoli13 je napisao/la:Fassone potvrdio da dolazi jedan jak napadač.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
I ja citam da bi Locateli mogao u Juve.
Ne svidja mi se to nikako. Ima kuveta u njemu samo treba vremena i zdravo okruzenje da bi se mogao razviti. Radije bih da on ostane i da dobije sansu nego tog portugalca iz Bayerna. Spominje se i posudba u Torino kao dio dogovora za Belotia. To ne bi bilo lose.
Ne svidja mi se to nikako. Ima kuveta u njemu samo treba vremena i zdravo okruzenje da bi se mogao razviti. Radije bih da on ostane i da dobije sansu nego tog portugalca iz Bayerna. Spominje se i posudba u Torino kao dio dogovora za Belotia. To ne bi bilo lose.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Misljenja sam da je Auba bolje rjesenje za instant uspjeh I brzi povratak u CL, ima daleko vise iskustva I vise vezanih dobrih sezona nego Beloti. Volio bih ja gledati I Belotija u Milanu, neosporan je talenat, ali jedna odlicna sezona ne mora nista da znaci u smislu potrebne kvalitete I iskustva za vracanje Milana u CL. Belotia bih kupio I ostavio u Torinu I narednu sezone, s mogucnoscu da ga pripojis timu I na polusezoni u slucaju neke povrede u Milanu, ali je to onda previse para Beloti + Auba. Ma Auba je zvijer, mozemo pricati sta hocemo.
Kako god, jednog od njih dvojice da dovedu I mozemo poceti uzivati. Mada I sad uzivam.
Kako god, jednog od njih dvojice da dovedu I mozemo poceti uzivati. Mada I sad uzivam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Belotti ce biti, ako i toliko, novi Immobile. Nestvarno precijenjen, dobar unutar 16, sezona u kojoj ga je islo, tim bez ambicija i to je to. Budalastina je dati i 30 za njega. Pored toga, bolje je dovesti nekoga ko je sposoban nesto odigrati u polju i pustiti Silvu da igra prvu spicu. Ako se njih dvojica upare sav teret pada na vezu ili konkretno na Turčina da nesto iskreira, a on nije igrac koji bi nosio ekipu konstantno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
:mrgreen:
Milan, Fassone: "Trattare con Lotito non è mai facile. Ti porta fino all'ultima goccia di sudore"
Ziv sam brate moj jasta. Nek si ti mene pozelio to je najbitnije. Evo konacno na odmoru malo a vala pratim i redovno sta se desaje i Milanu. Sve ovo je fantasticno. Imas dres od mene heh po tvom izboru. Pozz svim mojim drugovima forumasima.rope11 je napisao/la:pa hajde prihvatljivije je ovo nego kad u americi igraju u 2, 3 ujutru
ko to čudo prenosi, vidim da nema ni na SK ni areni? meni je svejedno jer mi opet ne gine stream na mobitelu, ali volio bih da pogledam negdje reprizu na tv-u k'o čovjek, ali qurac nea ništa.
poželio sam svog brata milanistu, hoće li živ ostati kad vidi koga smo doveli
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Opet se opasno spominje Fabregas kao moguće pojačanje, jer dolaskom Bakayoka u Chelsea on je korak bliže odlasku sa San Sira.I nemojte samo molim vas replicirati sa "šta će nam on imamo Bigliu".. jer to su dva različita igrača. Mogli bi sa ekipom iz Londona isposlovati neku pozajmicu, ili transfer na dvije rate recimo.
boga pitaj koju ćemo mi formaciju igrati sa svim tim igračima, iz bayerna su zvanično potvrdili da se interesovalo za sancheza što znači da se očigledno ganja veznjak, a i u napadu planiraju dovesti nekoga.
ne znam kako uklopiti sve te igrače, a i žao mi nešto da bonaventura ili silva završe na klupi.
za belotija nisam jer su mi upitne njegove kvalitete koje cijene na 80 miliona, nadam se da će se okrenuti nekome drugome.

pusti ti ba dresove, znaš ti da roupa može usrećiti jedna gajbica a i jeftinije je vala
kad se ba vraćaš iz te vukojebine 
ne znam kako uklopiti sve te igrače, a i žao mi nešto da bonaventura ili silva završe na klupi.
za belotija nisam jer su mi upitne njegove kvalitete koje cijene na 80 miliona, nadam se da će se okrenuti nekome drugome.
milanist je napisao/la: Ziv sam brate moj jasta. Nek si ti mene pozelio to je najbitnije. Evo konacno na odmoru malo a vala pratim i redovno sta se desaje i Milanu. Sve ovo je fantasticno. Imas dres od mene heh po tvom izboru. Pozz svim mojim drugovima forumasima.

pusti ti ba dresove, znaš ti da roupa može usrećiti jedna gajbica a i jeftinije je vala
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Dobra stvar je što se planira stvoriti konkurencija i svi će morati ginuti kako na treningu tako i na utakmici da bi imali mjesto u prvih 11.
- Fantasista
- Kontakt:
To je ono što se meni sviđa, jaka konkurencija pa neka se onda kolju i dokazuju. Prije su pojedinci znali da nema niko bolji da im uzme mjesto pa ih je bolila neka stvar za igru. Sad neka se svako dokaže.
Definitivno da će, ako ostanu u ekipi, Jack i Susso izgubiti mjesto u prvih 11. Kako su naši krenuli bit će tu još dobre kupovine.
Definitivno da će, ako ostanu u ekipi, Jack i Susso izgubiti mjesto u prvih 11. Kako su naši krenuli bit će tu još dobre kupovine.
mene samo zanima formacija, nema šanse da će se sa ovim igračima i metama koje ciljaju moći igrati 433.
znači pored svih dolazaka, sad valja i nove formacije uigravati
jbt sad neki novinar napisa kako je martial blizu milana, doduše nije specifirao je li mislio na grad ili klub
silva-martial
znači pored svih dolazaka, sad valja i nove formacije uigravati
jbt sad neki novinar napisa kako je martial blizu milana, doduše nije specifirao je li mislio na grad ili klub
silva-martial
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.