FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 17:20

isko1807 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ljudi umiru od gladi pa ne bojkotuju nacionaliste. Ovo je daleko manje tako da sve "dok ne puca" niko neće ništa bojkotovati. Barem neće organizovano, ali kao što iz države odlaze ljudi koji neće da jedu govvna, tako i sa stadiona sve više raja odlazi.
Brate ja sam otisao is Bosne tacno prije dvije godine, gledo skoro sve utakmice Bayerna prosle godine, I vjeruj sve bi dao da vidim svoje Sarajevo vikendom, znam ja dobro u kakvoj drzavi moje Sarajevo igra ali opet srce ne moze bez njega, I onda dodju Evander I ostali sup.ci ko pljuju na sve I misle da prate Bundesligu.
Nasa liga je dno dna, ko dovede imalo ozbiljnog igraca skidam mu kapu, kaze Ordagic prvi mu cilj evropa a neki ga ovdje prozivaju ko pegambera tobejarabi, uzimamo abd titulu Calom uvjeren sam 100%.Volim te F.K.Sarajevo a dusmani nek ga znate vec sta.
Haj se ti i dalje drzi Njemacke. Najlakse je palamuditi, a onda ici Bayern gledati. Mi sa ovim amaterima se druzimo svake sedmice, nemamo sansu gledati Bayern, a onda iz nostalgije eto usput i Sarajevo. Naravno da je tebi svejedno, nisi ovdje, ne gledas ovaj krs od fudbala svaku drugu sedmicu. Klasicna dijasporska prica. I za dijasporce je Bosna najbolja drzava na svijetu, a niko da se vrati. Mi ovdje zivimo sa 800KM prosjecne plate, dok vi tamo redovno za SDA glasate i palamudite kako Bosnu najvise volite, vise od ljudi koji su ovdje.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 jul 2017, 17:30

Evander je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ljudi umiru od gladi pa ne bojkotuju nacionaliste. Ovo je daleko manje tako da sve "dok ne puca" niko neće ništa bojkotovati. Barem neće organizovano, ali kao što iz države odlaze ljudi koji neće da jedu govvna, tako i sa stadiona sve više raja odlazi.
Brate ja sam otisao is Bosne tacno prije dvije godine, gledo skoro sve utakmice Bayerna prosle godine, I vjeruj sve bi dao da vidim svoje Sarajevo vikendom, znam ja dobro u kakvoj drzavi moje Sarajevo igra ali opet srce ne moze bez njega, I onda dodju Evander I ostali sup.ci ko pljuju na sve I misle da prate Bundesligu.
Nasa liga je dno dna, ko dovede imalo ozbiljnog igraca skidam mu kapu, kaze Ordagic prvi mu cilj evropa a neki ga ovdje prozivaju ko pegambera tobejarabi, uzimamo abd titulu Calom uvjeren sam 100%.Volim te F.K.Sarajevo a dusmani nek ga znate vec sta.
Haj se ti i dalje drzi Njemacke. Najlakse je palamuditi, a onda ici Bayern gledati. Mi sa ovim amaterima se druzimo svake sedmice, nemamo sansu gledati Bayern, a onda iz nostalgije eto usput i Sarajevo. Naravno da je tebi svejedno, nisi ovdje, ne gledas ovaj krs od fudbala svaku drugu sedmicu. Klasicna dijasporska prica. I za dijasporce je Bosna najbolja drzava na svijetu, a niko da se vrati. Mi ovdje zivimo sa 800KM prosjecne plate, dok vi tamo redovno za SDA glasate i palamudite kako Bosnu najvise volite, vise od ljudi koji su ovdje.

EVANDER ja sam otisao prije dvije godine u njemacku a prije toga zivio cijeli zivot u bosni, a otisao sam radi sda I tako slicnih, kad vec trazis ja I moji starci smo crveni od prvog dana, ja da bi gledao Sarajevo moram molit boga da neko stream baci da ilegalno gledam, godisnji sam planirao prema tekmi protiv svinjskog tako da ko bojkutuje ima pravo ali zato nek ne se ne kurci kad ista ekipa uzme titulu.lp

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 jul 2017, 17:34

isko1807 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
isko1807 je napisao/la: Brate ja sam otisao is Bosne tacno prije dvije godine, gledo skoro sve utakmice Bayerna prosle godine, I vjeruj sve bi dao da vidim svoje Sarajevo vikendom, znam ja dobro u kakvoj drzavi moje Sarajevo igra ali opet srce ne moze bez njega, I onda dodju Evander I ostali sup.ci ko pljuju na sve I misle da prate Bundesligu.
EVANDER ja sam otisao prije dvije godine u njemacku a prije toga zivio cijeli zivot u bosni, a otisao sam radi sda I tako slicnih, kad vec trazis ja I moji starci smo crveni od prvog dana, ja da bi gledao Sarajevo moram molit boga da neko stream baci da ilegalno gledam, godisnji sam planirao prema tekmi protiv svinjskog tako da ko bojkutuje ima pravo ali zato nek ne se ne kurci kad ista ekipa uzme titulu.lp
Evo da se mijenjamo ja i ti? Ti se vrati u BiH i u Sarajevo i prati ovaj amaterizam, a ja ću iz Njemačke se žicati za stream bez problema. Ti kažeš "puna podrška Čali i igračima" i kontra svakog bojkota, a nemaš fizičkog dodira uopšte sa trenutnom situacijom u i oko kluba.

Najlakše je otići vani i onda jadati se "ja bih sve dao za moje Sarajevo, za moju BiH" - a otišli svi iz istih razloga iz kojih mi ovdje kritikujemo klub - uhljebi koji gledaju samo svoje dupe i džep.

Ma daj.
Samo Saraj'vo.

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 16 jul 2017, 17:37

@pantelija
Tvoj haver Ibrakovic je imao 5 miliona budzet i potrosio ih i sta bi ispalio se.
Igraci koje pominjes da ne zele daa produze ugovore su njegovi
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 17:38

Ma klasicna dijasporska. Cim odu, odmah im je Bosna najbolja, a niko da se vrati. Niko od njih ne vidi nase svakodnevne probleme. Sve veliki patrioti. I ja da sam vani i mene bi pucala nostalgija, sve bi mi valjalo. Dodu tu, budu dvije sedmice, poprave zube i haj nazad. Bili njega briga sutra da se ugasimo, on ce gledati Bayern...

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 jul 2017, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 16 jul 2017, 17:39

Država nam u **** zadnjih 30 godina i nije bilo nijednog bojkota tj. protesta koji su trajali duže od 3 dana. I vi očekujete da neko protestuje zbog kluba. Vratimo se u realnost. Samo neka se ne puca! Heh jebbem ti državu i narod.
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 jul 2017, 17:42

BosnianKingdom je napisao/la:Država nam u **** zadnjih 30 godina i nije bilo nijednog bojkota tj. protesta koji su trajali duže od 3 dana. I vi očekujete da neko protestuje zbog kluba. Vratimo se u realnost. Samo neka se ne puca! Heh jebbem ti državu i narod.
To je to.
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2017, 17:46

Evander je napisao/la:Ma klasicna dijasporska. Cim odu, odmah im je Bosna najbolja, a niko da se vrati. Niko od njih ne vidi nase svakodnevne probleme. Sve veliki patrioti. I ja da sam vani i mene bi pucala nostalgija, sve bi mi valjalo. Dodu tu, budu dvije sedmice, poprave zube i haj nazad. Bili njega briga sutra da se ugasimo, on ce gledati Bayern...

:lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :clap: Isko ili kako vec bez uvrede ali ovo je legendarno i jbg istinito :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 17:48

I on iz dijaspore, placa karte Bayerna, on bi da nama govori kako trebamo ici trositi svoje pare i vrijeme da gledamo one invalide, da se patimo 90 minuta gledajuci antifudbal?
Pa koliko moras biti bezobrazan?
Bojkot ili ne je stvar ljudi koji su ovdje stalno, koji trose svoje pare i vrijeme na FK Sarajevo. Nije stvar onih koji jednom godisnje dodju i palamude kako treba podrzati Calu i ekipu.
Izvini, ali ti nemas pravi uvid u stanje ovdje, samim tim nisi kvalifikovan za raspravu. Sta ja imam pricati navijacima Bayerna kako treba da se ponasaju? Zadnjih par godina, fakat sam bio bar jednom na utakmici Bayerna godisnje :)

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 jul 2017, 17:50

Evander je napisao/la:Ma klasicna dijasporska. Cim odu, odmah im je Bosna najbolja, a niko da se vrati. Niko od njih ne vidi nase svakodnevne probleme. Sve veliki patrioti. I ja da sam vani i mene bi pucala nostalgija, sve bi mi valjalo. Dodu tu, budu dvije sedmice, poprave zube i haj nazad. Bili njega briga sutra da se ugasimo, on ce gledati Bayern...

Joj ovih " vojnika srece" hahaha.
Kad vec mislis da znas sve, evo da ode Tan sutra odakle ti lova za transfere da dovodis kapitalce neke.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 16 jul 2017, 17:50

ShofaII je napisao/la:@pantelija
Tvoj haver Ibrakovic je imao 5 miliona budzet i potrosio ih i sta bi ispalio se.
Ovo nije tacno. Vise su potrosili Hurtic i Jesic. Najveca plata u mandatu Ibrakovica je bila 5 milja eur i data je dvijici igraca i to nakon titule. Prosjek plate ostalih igraca je bio 2000 KM.
Napisah nedavno da se Cala iznenadio kada su mu Velkoski, Stojcev i jos neki rekli kolike su plate bile tad. Tako da se po tom pitanju nema sta puno prigovoriti Ibrakovicu, ali daleko mu kuca od nas bila. Sto se tice akademaca koji su njegovi, pricalo se da su Sadiku, Hadzic i Veladzic. Veladzic sigurno nije i njega je nedavno uzela neka strana agencija:

https://ftc-hamburg.com/index.php?id=3& ... 0858d9227c

Ova dvojica navodno jesu, navodno i on tako prica (kao sto je pricao i za veladzica), ali moze biti da je sve to mahalska.

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 jul 2017, 17:52

Sabinho je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :clap: Isko ili kako vec bez utvrede ali ovo je legendarno i jbg istinito :lol: :lol:

Jbg ko ima zube nek popravlja hahhhahaha.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 17:54

isko1807 je napisao/la:

Joj ovih " vojnika srece" hahaha.
Kad vec mislis da znas sve, evo da ode Tan sutra odakle ti lova za transfere da dovodis kapitalce neke.
Mozda opet neces imati pare za bolju ekipu, ali ces imati klub u svojim rukama. Nece ti neki kinezi, koji ne znaju ni pravila fudbalska niti znaju ista o fudbalu, odlucivati o sudbini kluba. Mozda ce se onda naci neko ko zeli pomoci Sarajevu. Sad bi to mnogi uradili, ali zasto bi davali pare za nesto sto je privatno vlsnistvo nekog kineza?
Takodje, mozes onda i prodati klub nekom drugog, nekom koga fudbal zanima.
U glavnom, bez Tana nam nista losije ne bi bilo, bar bi smo imali teoretske opcije za napredak.

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 jul 2017, 18:02

Kad si to imao klub u svojim rukama, kad su godinama svi moguci stranacki tajkuni i lazni ljubitelji kluba isti vodili, Tan je vratio dug, napravio ono malo kampa sto ima I opet je najvece ulaganje od 95-te u klubu, sad se finansiramo od zaradenog ( transferi, sponzori).

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 18:04

Vrati je dug prema drzavi, ali nam natovari puno veci dug. Ako ostale ekipe mogu poslovati bez gazde, mogli smo i mi. Mi smo se prodali fakticki ni za sta. Nista prodajom dobili nismo. Klub nam stagnira. Druge ekipe u ligi, bolje finansijsi stoje. Mi vise para nemamo od Sloge iz Siminog Hana.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 jul 2017, 18:07

Orangina85 je napisao/la:
Ovo nije tacno. Vise su potrosili Hurtic i Jesic. Najveca plata u mandatu Ibrakovica je bila 5 milja eur i data je dvijici igraca i to nakon titule. Prosjek plate ostalih igraca je bio 2000 KM.
Napisah nedavno da se Cala iznenadio kada su mu Velkoski, Stojcev i jos neki rekli kolike su plate bile tad. Tako da se po tom pitanju nema sta puno prigovoriti Ibrakovicu, ali daleko mu kuca od nas bila. Sto se tice akademaca koji su njegovi, pricalo se da su Sadiku, Hadzic i Veladzic. Veladzic sigurno nije i njega je nedavno uzela neka strana agencija:

Ova dvojica navodno jesu, navodno i on tako prica (kao sto je pricao i za veladzica), ali moze biti da je sve to mahalska.
Pa burazeru ko ti je jesica doveo nego on a kostao te 800000 KM, zaboravio si navesti Ikandea, Stepanova... kakve su oni plate imali, i koliko su odigrali za klub.
Haver mu je imao tih 5 m i sta je napravio haos
A igraci koji nas sad razvlace sa produzenjem ugovora su njegovi, a ovaj ga je branio i danas ga brani. Velicao ga kao aman zaman nekog strucnjaka a dobi nogu iz erste lige vvaljda predobar bio za njih.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 jul 2017, 18:12

Evander je napisao/la:Vrati je dug prema drzavi, ali nam natovari puno veci dug. Ako ostale ekipe mogu poslovati bez gazde, mogli smo i mi. Mi smo se prodali fakticki ni za sta. Nista prodajom dobili nismo. Klub nam stagnira. Druge ekipe u ligi, bolje finansijsi stoje. Mi vise para nemamo od Sloge iz Siminog Hana.

Pa taj dug nije Tan napravio vec predhodne uprave, sta je to bilo bolje prije Tana da cujem da nisu silne titule mozda, da nije mozda jaci sjever nego sto je bio, ili je bio jaci sjever kad se davalo po 30km za gostovanje u Orasje ili u vrabcice.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2017, 18:14

isko1807 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Vrati je dug prema drzavi, ali nam natovari puno veci dug. Ako ostale ekipe mogu poslovati bez gazde, mogli smo i mi. Mi smo se prodali fakticki ni za sta. Nista prodajom dobili nismo. Klub nam stagnira. Druge ekipe u ligi, bolje finansijsi stoje. Mi vise para nemamo od Sloge iz Siminog Hana.

Pa taj dug nije Tan napravio vec predhodne uprave, sta je to bilo bolje prije Tana da cujem da nisu silne titule mozda, da nije mozda jaci sjever nego sto je bio, ili je bio jaci sjever kad se davalo po 30km za gostovanje u Orasje ili u vrabcice.
Imao si klub tad, sad ga nemas.
Kontas razliku? Kad se prodajes, prodajes se da ti bude bolje. Mi smo se prodali ni za sta.
I kako sad klub vratiti iz ralja vlasnka kojeg ne zanimas niti sekunde?

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 jul 2017, 18:17, ukupno mijenjano 2 puta.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 16 jul 2017, 18:15

Orangina85 je napisao/la:

Benko imo 20 milja eura.
UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2017, 18:16

isko1807 je napisao/la:
Kada budemo stadion pravili ocekujem od tebe VIP ''stolicu'' :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.