Haj se ti i dalje drzi Njemacke. Najlakse je palamuditi, a onda ici Bayern gledati. Mi sa ovim amaterima se druzimo svake sedmice, nemamo sansu gledati Bayern, a onda iz nostalgije eto usput i Sarajevo. Naravno da je tebi svejedno, nisi ovdje, ne gledas ovaj krs od fudbala svaku drugu sedmicu. Klasicna dijasporska prica. I za dijasporce je Bosna najbolja drzava na svijetu, a niko da se vrati. Mi ovdje zivimo sa 800KM prosjecne plate, dok vi tamo redovno za SDA glasate i palamudite kako Bosnu najvise volite, vise od ljudi koji su ovdje.isko1807 je napisao/la:Brate ja sam otisao is Bosne tacno prije dvije godine, gledo skoro sve utakmice Bayerna prosle godine, I vjeruj sve bi dao da vidim svoje Sarajevo vikendom, znam ja dobro u kakvoj drzavi moje Sarajevo igra ali opet srce ne moze bez njega, I onda dodju Evander I ostali sup.ci ko pljuju na sve I misle da prate Bundesligu.PitarBordo je napisao/la:Ljudi umiru od gladi pa ne bojkotuju nacionaliste. Ovo je daleko manje tako da sve "dok ne puca" niko neće ništa bojkotovati. Barem neće organizovano, ali kao što iz države odlaze ljudi koji neće da jedu govvna, tako i sa stadiona sve više raja odlazi.
Nasa liga je dno dna, ko dovede imalo ozbiljnog igraca skidam mu kapu, kaze Ordagic prvi mu cilj evropa a neki ga ovdje prozivaju ko pegambera tobejarabi, uzimamo abd titulu Calom uvjeren sam 100%.Volim te F.K.Sarajevo a dusmani nek ga znate vec sta.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk