Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva samarcina ionako izsamaranoj liZi od strane generalnog 'sponzora'.... BH Monopol strikes again! 
- PitarBordo
- Kontakt:
Onda smo na istoj talasnoj. O kvalitetu web platforme ne vrijedi raspravljati. Rezolucija strašna, više sandžaklija stane u taksi nego korisnika na server istovremeno. Strašno.crozla je napisao/la:To malo sarkasricno, velim. Stvarno je lose to sto su ucinili. Ta njihova platforma je kvalitet kao otprilike slike rata u Kongu, neka slika s pocetka zadnjeg kvartala 20 stoljeca.
Samo Saraj'vo.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke čobanima koji vode ligu i još gorim čobanima koji vode klubove. Iovako je gledanost bila slaba, sad će biti stoput gora. Neka se onda gospoda pita kako klinci žive za Chelsea, Liverpool, Real, Bayern umjesto za Želju, Zrinjski i Borac.
Još jednom, čestitke, i svi kobogda ispali iz lige.
Još jednom, čestitke, i svi kobogda ispali iz lige.
Hayley <3
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje se samo zale ljudi izgleda koji ne zele da plate Moju TV ali imaju sve privilegije da gledaju Arenu i SK. Nije lijepo manipulisati (mislim na ove koji mogu uvesti moja tv prikljucak)..
Ko ne moze da uvede moju tv neka se pocne boriti za gradjansku drzavu pa neka nas onda poredi sa Hrvatskom i Srbijom. Ne mozemo se mi porediti sa uredjenijim drzavama gdje se zna sta je i kako. Ovdje je kriv onaj ko najvise plati za prenose jer u odredjenim dijelovima drzave nema prikljucka, a znamo sto nema prikljucka jer je drzava takva kakva je. Sutra neka Eronet kupi prava zaliti ce se ovi drugi i tako sve. Eronet i mtel ne zanima PL, naviknite se na to i et. Lige se ne trebaju uopste prenositi na drzavnim televizijama, samo kod nas se prenosi, a Arena nece da plati dovoljno. Gotova prica tu se sve zavrsava.
Pocnite praviti kampanju da se utakmice na yt streamaju kao sto to radi KSBIH, to je jedina postena opcija. U ostalim opcijama se trazi nesto, a ne gleda se realno stanje stvari na terenu.
Ko ne moze da uvede moju tv neka se pocne boriti za gradjansku drzavu pa neka nas onda poredi sa Hrvatskom i Srbijom. Ne mozemo se mi porediti sa uredjenijim drzavama gdje se zna sta je i kako. Ovdje je kriv onaj ko najvise plati za prenose jer u odredjenim dijelovima drzave nema prikljucka, a znamo sto nema prikljucka jer je drzava takva kakva je. Sutra neka Eronet kupi prava zaliti ce se ovi drugi i tako sve. Eronet i mtel ne zanima PL, naviknite se na to i et. Lige se ne trebaju uopste prenositi na drzavnim televizijama, samo kod nas se prenosi, a Arena nece da plati dovoljno. Gotova prica tu se sve zavrsava.
Pocnite praviti kampanju da se utakmice na yt streamaju kao sto to radi KSBIH, to je jedina postena opcija. U ostalim opcijama se trazi nesto, a ne gleda se realno stanje stvari na terenu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja evo u centru Sarajeva, uveo i MojaTV i Telemach bio. Telecom odjavio jer je infrastruktura toliko loša da interneta gotovo nikada nema, kanala pola većinom nema. Nema to veze sa državnom televizijom. 2017. je godina, hoćeš eksluzivno sve prenose - okej, ali moraš prvo dokazati da svi u državi mogu da pristupe tvom servisu. Plaćenom ili besplatnom. Ovo je nacionalno takmičenje, više od pola države uopšte ne može da uvede taj operater. A platforma preko koje puštaju za one koji ne mogu je totalno negledljiva, tj. uopšte ne radi većinu utakmica, a i ono što radi užasan kvalitet, slika kasni i po minut i po', štopa većinu prenosa.
Nigdje ne piše da telekom operater mora da bude generalni sponzor. U susjednoj Srbiji je8ena pivara generalni sponzor.
A to za Arenu nije tačno. Ne lupetajte ako ne znate pravu priču.
Nigdje ne piše da telekom operater mora da bude generalni sponzor. U susjednoj Srbiji je8ena pivara generalni sponzor.
A to za Arenu nije tačno. Ne lupetajte ako ne znate pravu priču.
Samo Saraj'vo.
Da li su klubovi vlasnici tv prava ili liga tj savez?
- PitarBordo
- Kontakt:
Klubovi. Ali problem je što su haman svi potpisali MojaTV osim ja mislim uprave Željezničara. Svaka čast im na tome.RedBlue je napisao/la:Da li su klubovi vlasnici tv prava ili liga tj savez?
Samo Saraj'vo.
Haha joj admina Slobode (ko god da si, imas od mene aplauz)
Momak neki pita za info o ovome francuzu koji igro u nizeligasu iz Svedske. Fino odgovoris i informises covjeka, a doticni admin izbrise
Kakve komplekse imate pojedinci

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Gdje je izbrisano?sajo10 je napisao/la:Haha joj admina Slobode (ko god da si, imas od mene aplauz)![]()
Momak neki pita za info o ovome francuzu koji igro u nizeligasu iz Svedske. Fino odgovoris i informises covjeka, a doticni admin izbrise
![]()
![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Sloboda ce imati dobru ekipu i ovu sezonu. 
Hilmo je isti.sajo10 je napisao/la:Haha joj admina Slobode (ko god da si, imas od mene aplauz)![]()
![]()
![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Pitam @saju gdje je brisano ne odgovori ništa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
pa ocigledno na temi slobodesviunapad1010 je napisao/la:Pitam @saju gdje je brisano ne odgovori ništa.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zato pitam gdje na nasoj temi nije brisano sigurno. Dobro bi bilo da se kreči tema češće ali nas moderator nista to.
Evo sa naše teme tako da @sajo dipr.
Ovaj wobly pitarska maskota provocira al ga niko ne dozivljava ozbiljno.

Evo sa naše teme tako da @sajo dipr.
Ovaj wobly pitarska maskota provocira al ga niko ne dozivljava ozbiljno.

Malo pretjerujete kad kazete da ce samo 20% drzave moci gledati PL. U BiH je prema popisu 2013. bilo 1.155.736 domacinstava, a BHT tvrdi da imaju 150.000 korisnika. To vam je 12.98% sto nije ni blizu 20%. 12.98% ljudi u BiH imaju mogucnost da gledaju PL.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta mislis koliko ce biti na Moja webTV?Signore je napisao/la:Malo pretjerujete kad kazete da ce samo 20% drzave moci gledati PL. U BiH je prema popisu 2013. bilo 1.155.736 domacinstava, a BHT tvrdi da imaju 150.000 korisnika. To vam je 12.98% sto nije ni blizu 20%. 12.98% ljudi u BiH imaju mogucnost da gledaju PL.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To ce ovisiti od cijene i klubova koji igraju. Ja mislim svakako da nece biti puno, jer se nekome ne placa ni 1KM da gleda Zeljo - Sarajevo, a besplatno bi gledao i Vitez - Mladost. Ljudi su navikli da dobiju sve besplatno, to je nas mentalitet.MortemHz je napisao/la:Sta mislis koliko ce biti na Moja webTV?Signore je napisao/la:Malo pretjerujete kad kazete da ce samo 20% drzave moci gledati PL. U BiH je prema popisu 2013. bilo 1.155.736 domacinstava, a BHT tvrdi da imaju 150.000 korisnika. To vam je 12.98% sto nije ni blizu 20%. 12.98% ljudi u BiH imaju mogucnost da gledaju PL.
-
worchester
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Klubovi. Ali problem je što su haman svi potpisali MojaTV osim ja mislim uprave Željezničara. Svaka čast im na tome.RedBlue je napisao/la:Da li su klubovi vlasnici tv prava ili liga tj savez?
Ako je uprava zeljeznicara odbila potpisati kako je moguce da se sve njihove utakmice prenose na mojatv ili bht???
- Evolve
- Kontakt:
Nase dvije utakmice gostujuce su obe u 9mj, pa bi nama zgodno bilo uplatit 20KM za taj mjesec, obe su protiv sarajevskih klubova, derbi.
NK Široki Brijeg
- PitarBordo
- Kontakt:
To ćemo da saznamo. MIslim da to još traje, ako bude prenos na Telekomu onda su se džaba bunili.worchester je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Klubovi. Ali problem je što su haman svi potpisali MojaTV osim ja mislim uprave Željezničara. Svaka čast im na tome.RedBlue je napisao/la:Da li su klubovi vlasnici tv prava ili liga tj savez?
Ako je uprava zeljeznicara odbila potpisati kako je moguce da se sve njihove utakmice prenose na mojatv ili bht???
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.