FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bibula
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bibula » 19 jul 2017, 19:39

Fikret1946 je napisao/la:Prvo ne svidja mi se sto momka koji je igrao za ovaj klub nazivas seljacicem. To vise govori o tebi. Drugo ako je tebi bio zbog toga simpatican znaj da ga je 99% navijaca gotivilo jer je imao muda i bio objektivno najbolji igrac lige.

Sto se tice te konstatacije da je Said sportski invalid to ne stoji. Igrac koji je ubijao brasno prije nekoliko godina ne moze biti invalid. Ako je sad los to je krivica trenera i medicinskog osoblja, a cak i kao debeli invalid i dalje bi mogao ocitati lekciju Semiru Shisha Boy Radovcu, a i proslogodisnjem *najboljem* igracu Duljevicu.

I mozda jeste frajer bio malo neozbiljan ali je i dalje klasa, samo kad bi se oporavio i malo vise poradio na spremi. To jel nosi patike od 400 maraka i jel voza Porsea ili Skodu nije moja briga i necu da se upustam u te sokak diskusije.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Prvo govoris da je krivica trenera i medicinskog osoblja a onda da je do njega tj nije se oporavio i nije poradio na spremi. Do koga je haveru?

Lik bukvalno ne moze trcati, to se vidi iz svemira. A drugo sto izbjegava svaki duel. To je do njega i tacka.

On realno ne moze vise igrati fudbala.

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 19 jul 2017, 19:41

@PB Još mi naumpade na Koševu utakmica, ja mislim sa Slobodom. Uđe Sajo oko 80. minute, u prvom kontaktu s loptom stvori gostima gol-šansu.
Nema tu živjet na staroj slavi. Bio je Said dobar u vakat (ne najbolji u ligi, iskreno tad je Zeba prekucav'o ligu). Al' više nije, ne samo da su ga povrede uništile nego se i on zapustio i on u svojoj glavi više nije fudbaler.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jul 2017, 19:41

Naporan si @obiteljski, težak i naporan. Plus i dalje kenjaš o svemu osim FKS. Registruj se na ana.rs i tamo palamudi živ bio, čovjek te stavi na ignore i opet mi iskoči i povuče me đavo da vidim možda si počeo pisati o klubu u naslovu. Ako imaš dalje šta da mi se obraćaš koristi sistem privatnih poruka, ne maltretiraj ostale samo zato jer ti se kenja. Završimo više sa ovom intimnom pričom, vratimo se temi.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 jul 2017, 19:42

Je li ovo opet stidljivo pocinje spinovanje kako ce se Said oporaviti, srediti i da ce opet biti najbolji igrac lige? :)

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jul 2017, 19:46

skoroalen je napisao/la:@PB Još mi naumpade na Koševu utakmica, ja mislim sa Slobodom. Uđe Sajo oko 80. minute, u prvom kontaktu s loptom stvori gostima gol-šansu.
Nema tu živjet na staroj slavi. Bio je Said dobar u vakat (ne najbolji u ligi, iskreno tad je Zeba prekucav'o ligu). Al' više nije, ne samo da su ga povrede uništile nego se i on zapustio i on u svojoj glavi više nije fudbaler.
Jednostavno ne može, nije to više ni "slaba partija" ili slično - čovjek jednostavno ne može. Na kraju krajeva i da nije bio povrijeđen, frajko u tri godine prije nas odigrao 10 ozbiljnih utakmica, gotovo tri godine nije odigrao punih 90 minuta. Znači da je samo jeo kolače, zdrav, ne bi bio više za fudbala, kamoli nakon takve povrede koja ima trajne posljedice i gdje je očigledno da ima sada strah od svakog duela - samo se možemo lagati da može "da skine kilažu i vrati formu" shvatam da je nekima teško to prihvatiti, ali što prije skontaju da je Sajo ovdje došao da uzme para jer može, a doveden zbog Skupštine a ne prvog tima, lakše će im biti prihvatiti i to da Sajo već 4 godine nije za ozbiljnog fudbala.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2017, 19:58

Said sa jednom nogom je bolji od sve i jednog igraca lige. Potrebne su mu samo jedne komplet pripreme i bice kao nov! Samo sabura!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jul 2017, 20:00

Evolution87 je napisao/la:Said sa jednom nogom je bolji od sve i jednog igraca lige. Potrebne su mu samo jedne komplet pripreme i bice kao nov! Samo sabura!
Said će se popišat na nas ove sezone, upamtite šta sam rekao! :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jul 2017, 20:16

Vidim i Zrinjski koristi YT za streamnje svoju utakmica... Jedino kod nas utakmica ili je zatvorena za javnost ili je MojaTV ili ako je evropska moramo obarati moldavske lokalne televizije da bi pogledali. A imamo više ljudi u odjelu marketinga nego fudbalera u rosteru.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jul 2017, 20:25

Ovaj Zrinjski ako ih baš put ne ubije će nas razbiti kao beba zvečku u nedjelju.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2017, 20:26

PitarBordo je napisao/la:Ovaj Zrinjski ako ih baš put ne ubije će nas razbiti kao beba zvečku u nedjelju.
Pa i mi smo umorni od evrope jbg

evo gledam i kukesi puni ovaj moldavski serif, vode 2-0 :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 19 jul 2017, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jul 2017, 20:28

Evolution87 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ovaj Zrinjski ako ih baš put ne ubije će nas razbiti kao beba zvečku u nedjelju.
Pa i mi smo umorni od evrope jbg
Pajes :kafa:
Samo Saraj'vo.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 jul 2017, 20:33

Lasta odradio svoje, još Biblija da pročita koju... :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2017, 20:36

Sta se ovdje stranica napisalo kako Todorovic,Bilbija,Baric i ostali nisu igraci za FKS

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jul 2017, 20:44

Naslov u avazu je sokantan. Sarajevocza odbjeglog Crnkica trazi 250 000 eura. Sta je sa njim, jel opet neke prijetnje? :mrgreen:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 jul 2017, 20:44

Po ovom golu se vidi da je Pirić pregovarao sa nama.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jul 2017, 20:44

bordobijeli je napisao/la:Sta se ovdje stranica napisalo kako Todorovic,Bilbija,Baric i ostali nisu igraci za FKS
Pa i nisu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 19 jul 2017, 20:44

Hvala bogu pa nismo doveli ovog Pirica, frajer je toliko nesiguran golman isto kopija Bandovica. Sve nase klubove ce izgleda golmani kostati prolaza.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jul 2017, 20:45

Piric se poBandovio :lol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 jul 2017, 20:53

Nemanja i Lasta za nas trenutni sastav su kapitalci.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 jul 2017, 20:55

Fudo je napisao/la:Hvala bogu pa nismo doveli ovog Pirica, frajer je toliko nesiguran golman isto kopija Bandovica. Sve nase klubove ce izgleda golmani kostati prolaza.
Mi smo primili čak i gori šuti. :D
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, BordoAhbab, Google [Bot], mnon46, Morpheus, Tatamata1946 i 23 gosta.