FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala bogu pa nismo doveli ovog Pirica, frajer je toliko nesiguran golman isto kopija Bandovica. Sve nase klubove ce izgleda golmani kostati prolaza.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- muhamedhulk
- Kontakt:
Piric se poBandovio 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nemanja i Lasta za nas trenutni sastav su kapitalci.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Mi smo primili čak i gori šuti.Fudo je napisao/la:Hvala bogu pa nismo doveli ovog Pirica, frajer je toliko nesiguran golman isto kopija Bandovica. Sve nase klubove ce izgleda golmani kostati prolaza.
Samo Saraj'vo.
- escobarpablo
- Kontakt:
HavatarMCMXLVI je napisao/la:Nemanja i Lasta za nas trenutni sastav su kapitalci.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
To i kazem, ovo postaje vise smijesno, cudno i sumnjivo da "nasi" golmani primaju ovake golove u euro takmicenjima. Odmah se sjetim afere Bandovic. Sta je uopste epilog te afere?PitarBordo je napisao/la:Mi smo primili čak i gori šuti.Fudo je napisao/la:Hvala bogu pa nismo doveli ovog Pirica, frajer je toliko nesiguran golman isto kopija Bandovica. Sve nase klubove ce izgleda golmani kostati prolaza.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Evo haman Melunović se vraća šiptarima.
Zijanili penal.
Zijanili penal.
Hvalaescobarpablo je napisao/la:HavatarMCMXLVI je napisao/la:Nemanja i Lasta za nas trenutni sastav su kapitalci.![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kradem ti havatar- imas malu sa mlijekom.MCMXLVI je napisao/la:Hvalaescobarpablo je napisao/la:HavatarMCMXLVI je napisao/la:Nemanja i Lasta za nas trenutni sastav su kapitalci.![]()
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Može i meni mala brate? Samo bez mlijeka ne volim mlijeko u pivu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kradem ti havatar- imas malu sa mlijekom.MCMXLVI je napisao/la:Hvalaescobarpablo je napisao/la: Havatar![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la: Može i meni mala brate? Samo bez mlijeka ne volim mlijeko u pivu.
Vazda u zivotu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Jedino ono Meggle bez laktoze. Inače bombardiranje.Sarajlijica1946 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la: Može i meni mala brate? Samo bez mlijeka ne volim mlijeko u pivu.
Vazda u zivotu.Mlijeko ce ti valjati dan poslije.
Moram priznati da mi se pravo sviđa dizajn ovo stadiona u Mariboru, gledao bruku utakmica na nj ali haman nikad pažnju nisam obraćao.
Samo Saraj'vo.
SlobodnoSarajlijica1946 je napisao/la: Kradem ti havatar- imas malu sa mlijekom.
https://s10.postimg.org/es8c8vbjt/fks1.png
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa nisu ako zelimo parirat Bajernu,Psg ,Real itd a za osvajanje nase lige i borbu s atromitosom i slicnim timovima sasvim ok igraci .MortemHz je napisao/la:Pa i nisu.bordobijeli je napisao/la:Sta se ovdje stranica napisalo kako Todorovic,Bilbija,Baric i ostali nisu igraci za FKS
Ja malehna stadiona u ovih iz Maribora.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nisam brate taj mislio, i ovaj je kjut. Ovaj sto mase sa grbom.MCMXLVI je napisao/la:SlobodnoSarajlijica1946 je napisao/la: Kradem ti havatar- imas malu sa mlijekom.![]()
https://s10.postimg.org/es8c8vbjt/fks1.png
- PitarBordo
- Kontakt:
Oko 13.000 kapacitet. Za grad od oko 90k stanovnika, sasvim okay.BelminM23 je napisao/la:Ja malehna stadiona u ovih iz Maribora.
Samo Saraj'vo.
Za Sarajevo je malen.PitarBordo je napisao/la:Oko 13.000 kapacitet. Za grad od oko 90k stanovnika, sasvim okay.BelminM23 je napisao/la:Ja malehna stadiona u ovih iz Maribora.
- PitarBordo
- Kontakt:
Za grad jeste. Ali za isključivo FKS dodaš još 2 milje i to je to.BelminM23 je napisao/la:Za Sarajevo je malen.PitarBordo je napisao/la:Oko 13.000 kapacitet. Za grad od oko 90k stanovnika, sasvim okay.BelminM23 je napisao/la:Ja malehna stadiona u ovih iz Maribora.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I vise nego dovoljan. U deset godina nemamo deset utakmica preko 15 000, a namastavamo da trebamo imati stadion od 30 000PitarBordo je napisao/la:Za grad jeste. Ali za isključivo FKS dodaš još 2 milje i to je to.BelminM23 je napisao/la:Za Sarajevo je malen.PitarBordo je napisao/la: Oko 13.000 kapacitet. Za grad od oko 90k stanovnika, sasvim okay.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: fera, johntravolta123, muhamedhulk i 32 gosta.